Doğuma Hazırlık İzmitli Hamişler Fikir Alışverişi Yapalımmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
selam arkadaslar bende izmitliyim ama suan yurtdisinda yasiyorm. Oralarida biliyorum anlattiginiz yerleri carsi pazari filan yani burada yasiyorum ama firsat oldukca oradayim gönlüm hep orada.

Ben neredeyse herseyimi hazirladim. Zaten bebek sepetim filan abimden kaldi onu almadim yalniz etrafina örtülerini kendim dikmem gerekiyo. burada piyasada cok arastirdim bulamadim. Ama zor bisey degil Allahtan. Bebek arabasi aldim 7 hafta sonra siparis geliyo. bebek bezleme dolabi aldim. Yikama küvetim zaten var. Bebek elbiseleri, biberon, emzik, tarak, havlu, önlük, kendime bi pijama (gecelik siparis verdim izmitten gelicek)hastane icin.

Yaaa kizlar gecelikler genelde yaslilara yönelik oluyo biyasada. hangi butikte daha güzel genc isi gecelikler var biliyormusunuz almis olan varmi

merhaba ben de izmitteyim....(9.haftadayım) hala doktor seçimini yapamadım.. açıkçası burayı çok bilmiyorum.. ssk dışındaki grup sigortam da dogumla ilgili hiçbirşeyi karşılamıyor.. bana herkes izmitte iyi bir doktor bulmalısın diyor... Daha testler vs. de var.. Hangi hastane hangi doktor iyidir.. lütfen bana yardımcı olun kızlar.. yazılar arasında alikahya kötü gibi birşey anladım.. neresi iyidir? akademi hastanesi nerede? yardımmm..CADIARZU

merhaba ben de izmitteyim....(9.haftadayım) hala doktor seçimini yapamadım.. açıkçası burayı çok bilmiyorum.. ssk dışındaki grup sigortam da dogumla ilgili hiçbirşeyi karşılamıyor.. bana herkes izmitte iyi bir doktor bulmalısın diyor... Daha testler vs. de var.. Hangi hastane hangi doktor iyidir.. lütfen bana yardımcı olun kızlar.. yazılar arasında alikahya kötü gibi birşey anladım.. neresi iyidir? akademi hastanesi nerede? yardımmm..CADIARZU

canım ben hamileliğin en başından beri yahya kaptanda konak hastanesine gittim Erkan beye ve çok memnun kaldım müthiş ilgileniyor bebğin her gittiğimde bir sürü resmini videosunu veriyor,aklında hiç soru işareti kalmıyor,herşeyi anlatıyor,kesinlikle tavsiye ederim,ama bir kötü yanı herkes ona gitmek istediği için zor randevu alıyosun

canım ben hamileliğin en başından beri yahya kaptanda konak hastanesine gittim Erkan beye ve çok memnun kaldım müthiş ilgileniyor bebğin her gittiğimde bir sürü resmini videosunu veriyor,aklında hiç soru işareti kalmıyor,herşeyi anlatıyor,kesinlikle tavsiye ederim,ama bir kötü yanı herkes ona gitmek istediği için zor randevu alıyosun

Konak da SSK geçerli oluyor mu extra ücret ödüyoruz değil mi? Tam bilemediğimden soruyorum... ona göre hazırlıklı gitmek lazım :))sositososito

Son düzenleme:

tebrik ederim canım bende 35 haftalık hamileyim en başından beri akademi hastanesine gidiyorum akademi hastanesi belsanın karşısında istikbal beko filan var o sırada kocaman bina zaten kime sorsan gösterir

benim doktorum nuri hüseyinoğlu kendisinden çok memnunum herşekilde yardımcı oldu bana saolsun çok iyi ve bilgili bir doktor
usg cihazı 4 boyutlu hem siyah beyaz hem renkkli çıktı veriyo cd de yaptı oğluma ( oğlum hiç poz vermemesine ragmen cd hazırladı ki güzel pozlar filan olunca kendisi müzikfilanda koyuyomuş hemşiresi söyledi hemşireside çok tatlı bir bayan sanki akrabayız :))

mua ücretine gelince benim eşim ssklı bende ondan yararlanıyorum 57 ödüyoruz
kan tahlili tam idrar tahlili vs gibi tahlillere hiç para ödemedim doğum ücretide normal 710 sezeryan 1150

bu siteden tanıdığım 2 kişidaha gidiyor kendisine biri doğum yaptı 27 haziranda oda çok memnun diğeride benim gibi daha figen gündüzün hastası sonradan nuribeye geçiş yapan bir arkadaş oda çok memnun oldugunu söyledi

sana rahatlıkla önerebilirim cannım
hamilelikte doktor gerçekten çok önemlii

erkan bey içinde ssk ile anlaşması bitmiş diye duydum doğrumu acaba bilmiyorum

öncelikle bebişin hayırlı olsun canım bende 33 haftalık hamileyim akademide nuri beye gidiyorum insanı hamileliğe iyi motive ediyor ve cok pozitif bir doktor cok memnunum gitmeni :1hug::ecrin_bebek:tavsiye ederim

çok teşekkür ederimm.. önden gidenler olarak siz memnunsanız ben de ona gideceğim..hem hemseriymiş:) doğum için de orayı mı düşünüyorsunuz? yani sizinle hep ilgilenen doktor geliyor değil mi? orada mi oluyor ne bileyim? çok acemiyim kusura bakmayın..:)

Son düzenleme:
çok teşekkür ederimm.. önden gidenler olarak siz memnunsanız ben de ona gideceğim..hem hemseriymiş:) doğum için de orayı mı düşünüyorsunuz? yani sizinle hep ilgilenen doktor geliyor değil mi? orada mi oluyor ne bileyim? çok acemiyim kusura bakmayın..:)

ben doğumumu da orda yapmayı düşünüyorum birebir konusmadım kendisiyle ama doğuma ne zaman olursa olsun arayınca geliyor diye biliyorum normal muayene için pazar hariç 11-4 arası calısıyor sanırım akademi hast. sitesinden bak istersen a.s.

ben doğumumu da orda yapmayı düşünüyorum birebir konusmadım kendisiyle ama doğuma ne zaman olursa olsun arayınca geliyor diye biliyorum normal muayene için pazar hariç 11-4 arası calısıyor sanırım akademi hast. sitesinden bak istersen a.s.
tamam yarın cıkıp bi yerini bulacagim bir de randevu bulabilirsem randevu alaym ondan... ben enson acibademe gittim ssk falan gecmiyor..keske onceden sigorta yaptirsaydim.... bir dahakine artik dimi :)kaydirigubbakcemile3

slm cnm.sağlıklı hamilelikler diliyorum öncelikle.ben 28 gün önce akademide doğum yaptım.nuri beydi doktorum.nuri bey çok ilgili bi dr.öyle baştan savan bir tarzı yok.otur karşısına 50 tane soru sor bıkmadan sıkılmadan cevaplar.ben nerdeyse hergün maiile kafama takılanları soruyordum anında geri dönüş yapıyordu.ama en sonunda beni en çok soru soran en pimpirikli hastası ilan etmişti:))cnm istersen bir kez kontrole git memnun kalmazsan dvm etmezsin dicem ama emin ol memnun kalırsın.hemşiresi emine hanımda çok tatlı bi bayan.hayatımlı canımlı cicimli konuşur.ben spinal sezeryanla doğum yaptım nuri bey normal doğumdan yana olmasına rağmen.doğum anıda çok iyiydi muhabbet ede ede doğum yaptırttı bana.ben emekli sandığına bağlıyım 20 tl ödedim muayene ücreti.doğum ücretide tek kişilik standart oda 1385.peşin ödemede yüzde 10 indirim yaptılar..

selam sezencim güzel bir konu açmışsın topigin hayırlı olsun
bu arada doktor soran arkadaşımız var bende arkadaşlarım gibi akademi hastanesine gidiyorum yanlız doktorumuz farklı gökhan gümüştaşa gidiyorum memnunum ilgili bir doktor erken dogum yaptım bebegimi kaybettim hastanedende memnunum doktorum doguma girmişti sezencim dogumunu bilsem gelirim seni ve bebgini görmeye hepineze kolay dogumlar nasip etsin inşallah...

bu arada doktor soran arkadaşımız var bende arkadaşlarım gibi akademi hastanesine gidiyorum yanlız doktorumuz farklı gökhan gümüştaşa gidiyorum memnunum ilgili bir doktor erken dogum yaptım bebegimi kaybettim hastanedende memnunum doktorum doguma girmişti sezencim dogumunu bilsem gelirim seni ve bebgini görmeye hepineze kolay dogumlar nasip etsin inşallah...
gecmis olsun...uzuldum..tavsiyeler icin gercekten tesekkurler...

Bir kucuk soru daha ozel hastanelere SGK ile isyerinden sevk alarak mi gitmeliyim yoksa direk gitsem de oluyor mu?:emir_bebek:

telefonla randevü alabilrsin canım sana yazarım hastanenin numarasını yada akademi hastanesi diye ggolede arattır çıkıyor zaten adres haritasıda var sanırım

ayrıca evet nuri beye herşekilde ulaşmak mümkün telefondan hotmailden facebooktan herşekilde yani :))

vizite gerekiyor zaten randevü alınca söylüyolar ne gerektiğini

telefonla randevü alabilrsin canım sana yazarım hastanenin numarasını yada akademi hastanesi diye ggolede arattır çıkıyor zaten adres haritasıda var sanırım

ayrıca evet nuri beye herşekilde ulaşmak mümkün telefondan hotmailden facebooktan herşekilde yani :))

vizite gerekiyor zaten randevü alınca söylüyolar ne gerektiğini
Çok teşekkürler yardımların için..:)

Facebook'ta Nuri Hüseyinoglu diye yazınca çıkıyor. bana japonca bişeyler çıktı ama...:)

evet Nuri Hüseyinoğlu diye arattırınca çıkıyor yada mail adresiyle arattırıncada çıkıyor

canım doktorum son gün için 30 ağustos dedi ama bilmiyorumki ne zaman gelir oğlum süpriz yapıp erken gelir heralde

Back
X