cnm bazen öle şeyler oluyo bi süre sonra eskiye dönüyosun hiçbişeden zevk almadığın zamanlar olur bendede oluyo bazen işte :hulya:yo rahatsızlıım yok çok şükür ama bazen en ufak şeyleri bile fazla büyütebiliyorum öle bi zamanımdayımm işte geçer umarım hemen, kendimi böyle sevmiyorum bi kısır döngüye giriyorum zor çıkıyorum
valla cnm ben bir ay felan kaynanamla kaldım hem ameliyatlıyım diye hemde kızım daha yeni doğdu diye sonra evime geçtim çok fazla temizlik yapamasamda yemeğimi yapıyodum bazen durmadığı zamanlar kahvaltıyla geçiştiriyodum şükür şimdi her işimi yapıyorum kızım pıtır pıtır peşimde dolaşıyo hele elektirikli süpürgeye bayılıyo onu bi açim bi heyecanlanıyo bi bağırıyo gülüyo çok seviyo o uyurkende bulaşığım varsa azsa yıkıyorum çoksa makineye atıyorum yemek yapılacaksa yapıyorum çamaşırım varsa asıyorum uyanıkkende süpürüyorum siliyorum toz alıyorum işim bitiyo eşim varken ev çok pis geliyodu gözüme bi işten çıkarılmıştı evdeydi bi oda onundu zten laptopu colası abur cuburu yanında olurdu bide oraları mahvederdi çamaşırını çıkarır atardı çoraplar bi köşede hep peşinde dolaşırdım bide içime sinmezdi siler süpürürdüm şimdi o derdim yok kızımda oynarken yapıyorum işlerimikaydirigubbakcemile5hülyacım benim eşime gerek kalmıyo dağıtmak için ben gayet güzel dağıtıyorum ya çocuk olduktan sonra iş yapabilen insanlara hayranım ve takdir ediyorum gerçekten ben niye yapamıyorum ya kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?