izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

merhaba kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun allahım sağlıklı uzun ömürler versin evlatlarımızada bizede daha nice anneler gününe....

ben gelemedim mesela kaç gündür, iice sıkıntılarımla uğraşmaya başladım yine , yada kendi büyüttüğüm sıkıntılarım belkide, bazen bunalım oluyorum işte sen iyisin dimi asude

ben gelemedim mesela kaç gündür, iice sıkıntılarımla uğraşmaya başladım yine , yada kendi büyüttüğüm sıkıntılarım belkide, bazen bunalım oluyorum işte sen iyisin dimi asude

iyiyim çok şükür bende bakıyorum kimse uğramamış bişey yazmıyorum doğal olarak :)
hayırdır rahatsızlıklarından mı bunalım oldun şeyma?

mrb kızlar bende işimi gücümü gördüm geldim bi bakım dedim size
nasılsınız benim minik kusumda uyudu uyurken her işimi yaptım zaten evimi bozanda yok
eşim olsaa ohhoo ev hergün darman duman oluyodu gerçi olsada dağıtsa diyorum
ama o zamnda çok kızıyodum ona çok dağıtıyodu evi bişi ararken çekmeceler felan
bide kızımın bi kaç gündür sabah uyanıyo dahada uyumuyo uyutaym diyorum yok
ağlıyo bağırıyo artık uyku saatleri kısalıyo yavaş yavaş sağlık olsun

yo rahatsızlıım yok çok şükür ama bazen en ufak şeyleri bile fazla büyütebiliyorum öle bi zamanımdayımm işte geçer umarım hemen, kendimi böyle sevmiyorum bi kısır döngüye giriyorum zor çıkıyorum

hülyacım benim eşime gerek kalmıyo dağıtmak için ben gayet güzel dağıtıyorum ya çocuk olduktan sonra iş yapabilen insanlara hayranım ve takdir ediyorum gerçekten ben niye yapamıyorum ya kaydirigubbakcemile3

cnm bazen öle şeyler oluyo bi süre sonra eskiye dönüyosun hiçbişeden zevk almadığın zamanlar olur bendede oluyo bazen işte :hulya:
valla cnm ben bir ay felan kaynanamla kaldım hem ameliyatlıyım diye hemde kızım daha yeni doğdu diye sonra evime geçtim çok fazla temizlik yapamasamda yemeğimi yapıyodum bazen durmadığı zamanlar kahvaltıyla geçiştiriyodum şükür şimdi her işimi yapıyorum kızım pıtır pıtır peşimde dolaşıyo hele elektirikli süpürgeye bayılıyo onu bi açim bi heyecanlanıyo bi bağırıyo gülüyo çok seviyo o uyurkende bulaşığım varsa azsa yıkıyorum çoksa makineye atıyorum yemek yapılacaksa yapıyorum çamaşırım varsa asıyorum uyanıkkende süpürüyorum siliyorum toz alıyorum işim bitiyo eşim varken ev çok pis geliyodu gözüme bi işten çıkarılmıştı evdeydi bi oda onundu zten laptopu colası abur cuburu yanında olurdu bide oraları mahvederdi çamaşırını çıkarır atardı çoraplar bi köşede hep peşinde dolaşırdım bide içime sinmezdi siler süpürürdüm şimdi o derdim yok kızımda oynarken yapıyorum işlerimikaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…