mineeeeeee şimdi uykuya doy canım yaaa uyu kim tutar seni bizim gibi gecede20 kere kalkmak zorundadeğilsin vallahi özlersin bak bu uyuma imkanını :)))
kızlar sudenizi yıkadımcanım çıktı yine ayyy hamsi gibi yaa çıkıp gidecek sudan zor tuttum :))
ben geldim ama kimsecikler yokmuş.. tabi akşam oldu herkes gitti...
bende bugün ders çalıştım yine baya ara vermiştim tekrar döndüm derslere...
zaten önümüzdeki hafta taşınma işi var. sonra yerleşme işi . sonrada pat diye doğum gelir çalışamam son son bakıyım derslere dedim ayıp olmasın kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar herkeslere gitti tabi millet bu saate kalırmı:):) hava çok güsel bende bi yürüdüm geldimm bugün ders çalışamıyorum :) herkes iyi ama okudum, sefindim:)
günaydın asudee:) gelen ilk şanslı ben oldumm hehe:) bugün ders çalışmıcam bıktım biraz sanırım hemencecik:) temizlik yapıcam onun yerine bide yemek yapıcam bide başka bişe yetişirse:)
aynen öle günlerdir acaip tembellik yaptım derslerden dolayı hatta sabahları eşime bile kalkmadım kahvaltı hazırlamadım:) bugün tam tersii olcak, bi ortası olsa gerek bunun ama:)
dimi yaf nası zor olur senin için iş yapmak :) sevmesende yapıodun ama önceden, şimdi evi kirli görüpte iş yapamadıın için yapmak istiosun işte:) ben şimdi evi kirli gördükçe içim sıkılıyo alışkın da diilim temizlik yapınca inanılmaz rahatlıyorum üzerimden bi yük kalkıo oohh heryer miss:)
bende ufacık bişey yapınca ohh diyorum bi ferahlık geliyo :) nasıl birikti işler ( hafta sonlarıda illaki bişey çıkıyo kalıyo dün annem geldi temizledi de ev eve benzedi
gunaydınlar pardon tunaydınlar:)))
evimi toparladım bulaşıkları dizdim vileda yaptım ama süpüremedim ya sudeniz uyudu gece nöbeti vardı yine hanfendinin
yarın anneler günü dun akşam annemle kayganama hediyelerini aldık kendime hediye aldım hahaha D
yaf ben sabah balkonda üşüdüm içeri taşıdım herşeyimi geri:) hastamı oluyorumki acaba hala da biraz üşüyorum, dün çok güseldi ama dur ben bi daha bakiim balkona belki sıcaklamıştır :)