izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

mineeeeeee şimdi uykuya doy canım yaaa uyu kim tutar seni bizim gibi gecede20 kere kalkmak zorundadeğilsin vallahi özlersin bak bu uyuma imkanını :)))
kızlar sudenizi yıkadımcanım çıktı yine ayyy hamsi gibi yaa çıkıp gidecek sudan zor tuttum :))

ben geldim ama kimsecikler yokmuş.. tabi akşam oldu herkes gitti...
bende bugün ders çalıştım yine baya ara vermiştim tekrar döndüm derslere...
zaten önümüzdeki hafta taşınma işi var. sonra yerleşme işi . sonrada pat diye doğum gelir çalışamam son son bakıyım derslere dedim ayıp olmasın kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar herkeslere gitti tabi millet bu saate kalırmı:):) hava çok güsel bende bi yürüdüm geldimm bugün ders çalışamıyorum :) herkes iyi ama okudum, sefindim:)

günaydın asudee:) gelen ilk şanslı ben oldumm hehe:) bugün ders çalışmıcam bıktım biraz sanırım hemencecik:) temizlik yapıcam onun yerine bide yemek yapıcam bide başka bişe yetişirse:)

aynen öle günlerdir acaip tembellik yaptım derslerden dolayı hatta sabahları eşime bile kalkmadım kahvaltı hazırlamadım:) bugün tam tersii olcak, bi ortası olsa gerek bunun ama:)

bende iş yapmak istiyorum yapamıyorum oğlumdan normalde sevmem o kadar iş yapmayı şimdi yapasım var fırsatım yok :))

dimi yaf nası zor olur senin için iş yapmak :) sevmesende yapıodun ama önceden, şimdi evi kirli görüpte iş yapamadıın için yapmak istiosun işte:) ben şimdi evi kirli gördükçe içim sıkılıyo alışkın da diilim temizlik yapınca inanılmaz rahatlıyorum üzerimden bi yük kalkıo oohh heryer miss:)

bende ufacık bişey yapınca ohh diyorum bi ferahlık geliyo :) nasıl birikti işler ( hafta sonlarıda illaki bişey çıkıyo kalıyo dün annem geldi temizledi de ev eve benzedi

selamlar.. bende bugün geç kaldım buraya ya yine kimsecikler yok :1no2:

bende yine temizlik yapmadım ben yapamıyorumki zaten hemen yoruluyorum. aslında rahata

da alıştım sırnaşık şey zaten bütün gün evde tek başımayım o kadar cnm sıkılıyor ki off:umursamaz:

gunaydınlar pardon tunaydınlar:)))
evimi toparladım bulaşıkları dizdim vileda yaptım ama süpüremedim ya sudeniz uyudu gece nöbeti vardı yine hanfendinin
yarın anneler günü dun akşam annemle kayganama hediyelerini aldık kendime hediye aldım hahaha D

selam ikiziz naber nasılsın
ay hava nekadar sıcak ya evde bile 25 derece patlıycam dıun akşam saat 10da bile hiçesmiyodu

yaf ben sabah balkonda üşüdüm içeri taşıdım herşeyimi geri:) hastamı oluyorumki acaba hala da biraz üşüyorum, dün çok güseldi ama dur ben bi daha bakiim balkona belki sıcaklamıştır :)

sen nerde oturuyodun ikiziz valla ben sahilde oldugum halde hafif bir rüzgar var ama sıcak yani ya da benmi bunalıyorum sıcaktan ne DD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…