izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

bende iiyim saol. havalar böle güsel oldukça bende daha iiye gidiyorumm çok özlemişim güneşi:) bide burda ankaraya oranla hava daha kapalı ve kasvetli oluyo kışın onu farkettim, neyseki geldi yaz ama:)
uyuyomu oğluşun

canım d.dereyi es geçmedim aslında.gölcük değirmendere oturdum ben de :) gölcük diye söyledim :)

merhabal kızlarr bugün hava çok güzel ama bize evdeyiz hafta sonu anneler günü ya anneme giderim artık ne alcam hiç kararlaştıramadım

vallahi annelere hediye almak ne zor bende oğlumun resimlerinden albüm yapmaya karar verdim bayılır :) torununa aşık ne de olsa :)

dimi benzete bnezete kim benzetiyolar hadi babasına benzetseler gene gam yemezsin amann herkes herşeyi diyo artık kulaklarımı tıkadım duymuyorum en iyisi kaydirigubbakcemile3
dimi hep aynısını söler dururlar anlatırsın dersin inanmazlar illa onların dediği gibi ayy zaten çocuk büyütmek meşakateli bi iş bide böle denince hepten sıyırıyorum bende uyuz oluyorum benim kucağımdaykende kaynanam gel kızım gel canım benim hemen çekip alıyo kucağımdan bide karşı karşıyayız hergün görüyo genede özlüyomuşkaydirigubbakcemile3 kendine alıştırmaya çalışıyo çok sahipleniyo sanki annesi ben değilim sanki o doğurmuş gibi davranıyo hatta bi keresinden hastalanmıştı nisa demediği kalmadı yok hassas değilmişim yok umursamıyomuşum yok bronşit olmuş daha kötü olucakmış 5 çocuk büyütmüş ben bakamıyomuşum dahada neler ben annesiyim ya nasıl bakamıyorum nasıl umursamam canım o benim saçma sapan şeyler ama ondan sonra mesafe koydum arama bida diyemez benle yarış içinde resmen sinir oluyorum tamam seversinde abartıya kaçıyo resmen:1no2:
vallahi annelere hediye almak ne zor bende oğlumun resimlerinden albüm yapmaya karar verdim bayılır :) torununa aşık ne de olsa :)
en güzel hediye torunu zaten çok sevinir tabiki a.s
Nisanurum kzının fotolarına bakıyorum.Maşallah,Allah nazardan saklısın çook tatlı canım ya.
saol canım benim aminn inşş rabbim kem gözlerden sakınsın benimkinide sizinkinide :Saruboceq:

günaydın herkese...

nasılsınız ?

dünde günaydın diyip kaçtım bir daha giremedim hem işlerim vardı hemde misafirim

bugün buralardayım
sengözlerimebaksanab

sorma asudecim bende uykumu alamadım desem yeridir gece bi sıkıntı çöktü içime uyuyamadım kitap okudum sonra uykum geldi. gecede kaç sefer wc ye kalkıyorum. bide sabah 6 buçukta eşimi gönderiyorum. 7 de birdaha kitap okurken uyuyakalmışım. yani bölük pörçük uyudum işte. şimdiden bebeğe antreman yapıyorum o gelincede böyle olcak herhalde. başımda hafif bir ağrı var. bütün gün sürer artık bu .

ağrı kesici kullan çok olursa benim kötü oluyodu hamileliğimde baş ağrısı mide bulantısına ve sonrasına varıyodu olay

slmmm kızlaar geömiş olsun minecim uykusuzluktandır gün içinde 1 saat uyusan geçer bende öle bölük pörçük uyuyunca başıma felaket ağrılar giriyo kızım uyuyunca bende yatıyorum geçiyo şimdi uyumak istesen uyuyabilirsin cnm bebek olunca o nezaman uyursa o zaman uyuyabiliyosun hele geceleri ayaktaysa zor oluyo allaha şükür kızım geceleri uyurdu gündüzleri hiç durmazdı gece uyusunda gündüzr durmasın diyodum bende annesine çekmiş uykucuaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…