dimi benzete bnezete kim benzetiyolar hadi babasına benzetseler gene gam yemezsin amann herkes herşeyi diyo artık kulaklarımı tıkadım duymuyorum en iyisi kaydirigubbakcemile3Sizinkiler gene babaya benzetiyo bizimkiler bi ara takmışlardı oğlum için eşimin dayısının oğluna benziyo diye.Tıpatıp aynıymış.Çocuklarıda o kadar yengesine ve kendi ananesine benziyoki anlatamam.Gülüp geçiyodum.En son eşimin kendi abisi kızdı.Nasıl ona benziyo, o bize benzemiyo ki bizimki için bu ona benzesin dedi.Bıraktılar sonra.malesef oluyo böyle şeyler.
dimi hep aynısını söler dururlar anlatırsın dersin inanmazlar illa onların dediği gibi ayy zaten çocuk büyütmek meşakateli bi iş bide böle denince hepten sıyırıyorum bende uyuz oluyorum benim kucağımdaykende kaynanam gel kızım gel canım benim hemen çekip alıyo kucağımdan bide karşı karşıyayız hergün görüyo genede özlüyomuşkaydirigubbakcemile3 kendine alıştırmaya çalışıyo çok sahipleniyo sanki annesi ben değilim sanki o doğurmuş gibi davranıyo hatta bi keresinden hastalanmıştı nisa demediği kalmadı yok hassas değilmişim yok umursamıyomuşum yok bronşit olmuş daha kötü olucakmış 5 çocuk büyütmüş ben bakamıyomuşum dahada neler ben annesiyim ya nasıl bakamıyorum nasıl umursamam canım o benim saçma sapan şeyler ama ondan sonra mesafe koydum arama bida diyemez benle yarış içinde resmen sinir oluyorum tamam seversinde abartıya kaçıyo resmen:1no2:hülyacım bana normal geliyo zaten ama işte kayınvalidem takar kafaya insanın beynini yer eşimde diyo anne normal diye ama ne bileyim böyle sanki çorba gibi diyo eşimde doktorumuz çok iyi olduğunu söyledi diyince tabi sağlıklı olsunda diyo hemen kaydirigubbakcemile bazen oğluma annem demiyomu sinir oluyorum ben doğurdum ben taşıdım ben büyütüyorum zerre emeğin yok ne annesi diyesim geliyo belki bu kadar sinir olmasam batmayacak ama acayip batıyo demesin ya dediğin gibi bize çekemez onlara göre onlara göre çocuk erkek tarafının yasakkelime malesef değil bi de şimdi bana benziyo ya eminim nasıl koyuyo onlara off içim daraldı sabah sabah kaydirigubbakcemile3
herkese günaydın bu arada gelen olursa bugün :))
en güzel hediye torunu zaten çok sevinir tabiki a.svallahi annelere hediye almak ne zor bende oğlumun resimlerinden albüm yapmaya karar verdim bayılır :) torununa aşık ne de olsa :)
saol canım benim aminn inşş rabbim kem gözlerden sakınsın benimkinide sizinkinide :Saruboceq:Nisanurum kzının fotolarına bakıyorum.Maşallah,Allah nazardan saklısın çook tatlı canım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?