izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

oh ne güzel valla ben yapamıyorum bi türlü oğlum uyurken sessizlik gerekiyo odasının tam yanı mutfak dikkat ettikçe daha çok gürültü oluyo inat gibi hemen uyanıyo benim bıdık o uyanıkken süpüremiyorum kucağımda olmadı mı korkuyo süpürgeden kucağımdaykende süpürebilmek bi mucize :) o uyuyoken toparlıyorum evi sadece o da gözükmüyo gözüme :) silinip süpürülüyo ama önceden sık sık yapardım içim rahat olurdu şimdi büyüyüncede o batıracak ev artık hiç tertemiz durmayacak heralde

Rahatsızlığı geçti çok şükür ama bi yemek yememeye başladı sorma.ağzını açtıramazsın.Bırakıcam zaten artık peşini ısrar etmiycem hiç.elbet acıkıcak.Kıyamıyorum işte yoksa

ah ah acıkmazsa acıkmaz bende öyle yemiyomuşum :)
benim kuzu aynı iştahsız huzursuz çocuk :) istikrarlı sağolsun

kızlar merhabalar
kadınlar kulubunden inanılmaz sogudum
bakıp çıkmayı tercih eder oldum
biliyorsunuz diyet takımlarında bir takımımız vardı söylemiştim
hiç haberimiz olmayan bir hesaplama konusundan dolayı hiçbir uyarı hatırlatma yapmadan takımımızı kapattılar hemde sorumsuzlukla suçlayarak hiçbir şekilde açıklama yapmamışlardı takım kaptanının haberi olmadıktan sonra biz üyeler nerden bilelim
hem dalga geçtilerhem lafları soktular hemde takımımızı hemen kapattılar
sanki nazi kampı
hiç yakışık almadı hiç hoş değilde
diğer takımlarda birleştiler saldırıya geçtiler yöneticilere yalakalık falan derken hepsi birden gaza geldiler
maşallah fırsat koılluyolarmış
çok sinir oldum çookkkkk
sudenizde çok fena yaramaz oldu çıldırmak üzereyim

geçmiş olsun büşracım yöneticilere iletseydiniz hemen ilgilenirlerdi belki sizde başka bi başlık oluşturun kendinize inadına nispet yapın onlara sudenizde tuz biber oldu bu olayların üstüne heralde geçici bi dönemdir inşallah

asudecim bunu yapanlar bölüm yöneticileriydi zaten canım hepside birbirini tutuyor maşallah kazene kadarda götürmek istemedik olayı facede bir grup oluşturduk öyle devam etmeye çalışıyoruz
sudeniz inanılmaz huysz aksi oldu tahmin edemessin dün ve bugün kucagımdan inmiyor oyuncaklarıyla ilgilenmiyor su içmeye bile gitsem çıglık çıglıga aglıyor eskidende odadan çıkmama tahammul etmezdi ama şimdi çok abartılı oyuncaklarına dalsa yine 5 dk ayrılabilirim yanından ama yok malesef şimdi zor uyuttum ((

yanarım yanarımda o takıma emeklerimizi boşa çıkarttılar ya ona yanarım
yabide demezlermi takım ruhuyok sorumsuzsunuz diye
ben dışardaysam bile telefondan girip sorumlulugum bu benm diyerek menümü yazıyordum
bukadar nankörlük bukadar çekememezlik böyle bir sitede hemde ya birde nasıl üste çıkıyorlar çıldırmamak işten bile değil

birinci mi oluyordunuz hep ondan çekememişlerdir var öyle insanlar orada başka takım açma şansınız olmuyo mu?

yok canım arada falan ama çok istikrarlı 6 kişiydik herkesgeldi gitti falan ama biz sabit kaldık ve içimizde hedefine ulaşmak üzere olanlarda vardı çok güzel gidiyorduk takımımızada çok sadıktık malesef yeni takım kurmak gibi birdurum olmuyor ordaki takımlardan birine geçmek gerekiyor ama sorumsuz oldugumuz için bizikabul etmezmişler biz sanki çokmeraklıyız onlara hahayttt kıskançlıklarından çatlasınlar hiç umrumda değiller artık hepsi gerçek yüzünügösterdiler ama biz hedefimize ulaşınca takımca başarıöykülerine yazıcaz hikayemizi ve 9.takıma yapılan bu ayıbıda kendileri utansın

üzüldüm emeğinize yazık etmişler neden çekemedilerse ayıp alsanaalsanasmile
mine ev aldı onu taşıma işiyle uğraşıyo sanırım bebek olmadan halletmeye çalışıyolardır Allah yardımcıları olsun

çekemeyen anten taksın diye igrenç bir espri yapayımmı DDD
ay evet taşınmak çok zor kolay gelsin mineye bende hamileliğimin ilk ayında taşındım buraya ama yazın bidaha taşınabilirim ozaman çok yorucu olucak yeni evliyken insanın ıvırı zıvırı çok olmuyor taşınmak kolay ama şimdi doldu heryer

bende hem istiyorum taşınmak hem düşünüyorum nasıl yaparım diye evde inanılmaz eşya var daha kullanmadığım bi dolu çeyizler bi de oğlumun eşyaları eklendi :1shok: korkutucu gerçekten ama yinede istediğim yere taşınsam razı olurum korkmaya kaydirigubbakcemile3
senin nereye taşınma ihtimalin var büşra?

benim yine buralar canım burdan ayrılmak istemiyorum zaten burdan ayrılmak söz konusu olursa taşınmam :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…