yok asudecim kendi evimizi kiraya vermeyi düşünüyoruz bizdeburalarda daha büyük bir eve taşınmayı düşünüyoruz bakalım nasip tabi sen yahya kaptana taşınmak istiyordun değilmi
yahya kaptan ve civarları abimlerde otogarın o tarafta yeni çok güzel evler yapıldı bitse bu evin borcu bi ihtimal olabilir bakalım :)
sizinde gönlünüze göre olur inşallah bulursunuz istediğiniz gibi bi ev plajyoluda güzel hoşuma gidiyo ama yine yakın oluyorum buraya o zaman tehlikeli eyvahedigeldismile
selamlarr burası çok durgunlaştı yaf biraz hareket mi lasım ne:) aha anlatım bozukluğu yaptım:)
ggeçti üzerimdeki o mutsuzluk bulutları:) pazardan 3 kilo bezelye aldım taşıması zor oldu baya:)
bu inceltici sıkılaştırıcı vücut kremleri varya alıcam selülitlerim iice gitsin diye ama cesaret edemiyorum 30 dkda 3 cm incelme felan dioya ben kilosu gitsin istemiorumm zaten ince bacaklarım :)o yüzden almıyorum deneyen varmidur:)
selcancım saol canım iyiyim sen nasılsın bebiş nasıl bakalm yarın kontrol hadihayırlısı :)
şeymaaa canım bence o bilmem kaç saatte bilmem kaç cmlerden alma canım bana çok aldatıcı geliyor
mesela ablam zayıflarken hepşu palmolivenin firming olan mavi yeşil gibi rengi yosunlu onu kullanıyordu sıkı görünüm veriyor
birde şimdi aktardan yagların faydalarınımı almş ne okumuş yosun yagı selülit çatlak görüntüsünü falan toparlıyormuş sarkık deriyi toparlıyormş sıkı görntü veriyormuş alacak o denesin bende deniycem
bu arada firmingi bende kullanıyorum duş jeli olarak bakalm nekadar değişm olacak :)))
ızmit'li hanımlar, haydi sevgiliye yardım edin :sinifsinif:
güzel sohbetinizi böldüm ama kesinlikle fikirlerinize ihtiyacım var.
Balayı için bizim iznimiz fazla yok, o yüzden bursaya yakın bi yerlere gitmemiz gerek. Denizi falanda pek fazla sevmediğimizden dolayı kocaelide karaaslan tesisleri var, ormanın içinde ahşap bungalov evler falan. orayı bulduk, bi arkadaşımız tavsiye etti. eğer bi aksilik olmazsa oraya gitmeyi planlıyoruz.
Ama burdan da orayı bilen yada duayanlar hakkında fikir almak istiyorum, sizce nasıl bir yer? Yada sizin bana tavsiye edebileceğiniz Bursa'ya yakın yerler varmı?
karaaslan tesıslerını bılıorumm ama gıtmedımm hıcbızım koy war onun yukarısında gıderken koye goruorum orayı gusel bı yere benzıorr..sımdıden tebrıkk ederımmm