izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

efet asudee belli oldu dimi kendime geldiim:):)

büşra o dediğini kullanda bana söle emi benim derdim çok az selülit sadeec o gitsin istiyorum,incelmek istemiyrum yoksa safinaz olcam iice:)

efet asudee belli oldu dimi kendime geldiim:):)

büşra o dediğini kullanda bana söle emi benim derdim çok az selülit sadeec o gitsin istiyorum,incelmek istemiyrum yoksa safinaz olcam iice:)

sevindim şeymacım hep iyi ol inşallah o selülit derdi bende de var bişey kullanmak öyle zor geliyoki şimdi :) ilerde uğraşırım inşallah

karaaslan tesıslerını bılıorumm ama gıtmedımm hıcbızım koy war onun yukarısında gıderken koye goruorum orayı gusel bı yere benzıorr..sımdıden tebrıkk ederımmm

teşekkür ederim canım. inşallah burda giden birilerini bulurumda fikirlerini de alabilrim

merhabalar herkese
forumu yeni keşfettim ve doğma,büyüme,okuma,evlenme süreçlerinin tamamını kocaelide geçirmiş bir insan olarak memleketimden yüzlerle karşılaşınca çok sevindim...

umarım oğlumun uyuduğu bu nadide saatler benim için artık daha eğlenceli geçer:)

selcancım hayırlı olsun bi oğlan annesi daha eklendi buraya yani :)
rutin resim boyutundan kaynaklı olabilir ekleyememe sorunu

amınn canımm sen yenısın galıba canım??izmitin neresınden yas kac?

yeniyim evet... yahyakaptanda oturyorum. 29 yaşındayım. benim dee oğlum var 16 aylık sen oğlum olucak deyince benim de hamileliğim aklıma geldi. ne çabuk geçirmişim ayları oğlumla..
sen neresindensin izmitin

yahya kaptan mı bekarlığımda oradaydım ah ah :) benimde oğlum var seninki kaç yaşında ya da kaç aylık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…