izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

günaydın lapetus

günaydın herkese..

bugün uykumu aldım ne güzel bir gün değil mi ?

şuan da kahvaltı keyfi yapıyorum radyoyuda açtım

günaydınn site sakinlerii:) bende yeni uyanabilidm çok uyumuşum halbuki erken kalkıcaktım

selcan hayrlı olsunn oğlun olcaanı öğrenmişsin:)

rutiin hoşgeldinn öle doğal bi giriş yapmışsınki opuyorumnanaktan

mine afiyet olsun kız sanada keyif yapıcan tabi öle ohh:)

ohh burda iyi bi kuaför varmı diye merak ediodumm kkda varmış öle bi başlık buldum şimdi çok tavsiye edlen yok dört beş tane ve pahalılarmış anladıım kadarıylaa neyse gözümü kapatıp gidicem artık birine:)

slmm kızlarr hayırlı cumalarr herkeseee

rutın cım bende derıncedeyımm canımm yaa burdakı cogu kısı yahya kaptanda hee:)

saolunn kızlarrr sımdık oğlusuma ısım bulma telasındayızz benım kayra ismi hosuma gıdıo ama bakalımm yardımlarınızı beklıorumm:)

kızlar selamlar herkse
bu arada sevgili diye bir arkadaşımız geldi balayı için danışmış
ben karaaslan tesislerinde bunglov evler görmedim yeni yapılmışsa bilmiyorum
ama eraslan tesisleri var orayı biliyorum karaaslan tesislerine giderken orasıda yol üstünde ahşap evler var güzel bir yer manzarasıda iyidir baraj gölü manzaralı ben severim
internetten bir araştırın isterseniz maşukiyede yazıcılar yayla alabalık otelde var balayı odaları güzel ahşaptan 2 katlı alt katta tek oda tv üst katta yatak

bu arada selcancım benim köyüm oralarda demişsin nerelerde merak ettim :)))
birde ben kayra ismini çok severim

ha birde kızlar sudeniz aksilikte sınır tanımıyor ateşi bugün düştü çok şükür aman maşalh diyim
ama 3 gundur beni yedi bitirdi :)

bu arada kızlar kipada prima bezler indirimde
yeni primalar çıktı ya ondan sanırım 64lüktü sanırım sayısını bilmiyorumda 17.90a falan aldık o yeni çıkanlarda 21 gibiydi sanırım

selam kızlar nasılsınız.Neler yapıyosunuz.Anneler bebişler nasıl? Hamişler siz nasılsınız.Havalar çok sıcak dikkat edin

hoşgeldin pashaa dicem ama ben de yeni geldim foruma böyle mel mel bakınıyorum.
bu arada ben kaptandayım ama annemler hale yuvamda oturuyorlar sabancı lisesinin ordalar, benim de evlenmeden önce 7 yılım gçti oralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…