izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

kiradayım ben taşınmayı düşünüyorum ikinci etaptan ev baktık bi ara ama yuvamın otobüs problemi var diye vazgeçtik sonra...
benim ufak bebeğim var geç uyuyo ben bilgisayarı açana kadar da forumda genelde kimse kalmamış oluyo. bi türlü çakışamıyorum kimseyle. sende var bebek?

akşam bereketi kalabalıklaştık oh oh

walla benden iyilik sağlık çok şükür oturuyorum işte böyle
:CüvCüv:

kızlar aman bana bir doktor:
şimdi bn doğum döneminde unibele gittim ordydı dktorum, ama muayene çok pahalı yumurtalıklarımda ağrı var şimdi yine bi doktora gitmem lazım var mı tavsiyeniz? bir de cankat ta funda doğan diye bir doktor varmış nasıl olduğunu bilen var mı

rutincim seni yanlış yönlendirmek istemem ama ben fundo doğanla ilgili hiç iyi şeyler duymadım hemde görümcemden biliyorum. ama sakın yönlendirmiş olmıyım. bayan doktor mu arıyorsun ? konu ne bilmiyorum ama konak hastanesindeki doktorlar iyiler istersen oraya bi görün ssk lı muayene 35 ila 55 arası değişiyor. ben erkan türköze gidiyorum ama istersen orda bayanda var.

sağol sonbahar aslında doğum dktrum erkekti ama ben doğumdan beri yumurtalık ağrısı yaşıyorum ama bir jinekolojik muyene fobisi başladı ki 1,5 yıldır gidemiyorum doktora. korkmaya başladım artık ağrılardan. sırf bu fobim yüzünden bayan olsun istiyorum. aslında öncelikle istediğim kibar ve güleryüzlü olsun sert davranmasın güzelce konuşsun, konağı araştırıcam bakalım..

evet ulaşım biraz sorun malesef canım bebişim yok geçen sene dış gebelik geçirdim bi tüpüm alındı kanamadan dolayı diğer tüpümde tıkandı ama ameliyatla açıldı nisan ayındada aşılama yaptırdım oda tutmadı malesef senağlama

geçmiş olsun canım. herkes örnek veriyodur sana eminim ama böyle durumlar biraz mucizevi geliyo bana benim iki tanıdığım var böyle şu an bebekleri olan hatta birisi aşılamayla olmadı ama doğal yoldan hamile kaldı... umarım inanmaya devam edecek gücün hiçbir zaman eksilmez.:çok üzgünüm:

inancımı yitirmiyorum bigün olacağına biliyorum rabbim zamanını bilir diyorum ama bazende yitiriyorum. sağolsu eşim ve ailem çok destekler herşeyin hayırlısı :Saruboceq: zaten bi oğlum var paşam yani köpeğimkaydirigubbakcemile3

allahım vakti zamanı gelince nasip edecektir... bunu tümkalbimle diliyorum. hamilelerin duası kabul olur derler. umarım şuan bu duam kabul olur CADIARZU

iyi haftasonlarııı... dün kuaföre gittimm izmitte ama bir ay önce taşınmış:) canım çıktı cumhuriyet parkının orda fır fır dolandımm sıcaktıdaa son çare sordumda birilerine bana eski mc donalds felan diolar dedim ben öle anlamam bana sağa git sola git diye tarif edin:) neyse zor bela buldumm kestirdim saçlarımıda kısaldılarrr çok benim ankaradaki kuaförüm kıyamasdı ama yinede güsel oldu sefdim.orda bi ağdacı kadın vardı ben sadece kolumu aldırdım. kadın tutturdu orayıda alıcam diye:):):) yok diyorum yok bi bakıcam diyoo çldüm gülmekten ama içimden:):)epilasyon yaptırcam dedimde kurtardım kendimi ordan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…