merhaba şeyma zor atlatmışsın bana kuaföre gitmek nasıl zor geliyo guatr vardı bende o zamandan bi daral gelmeye başladı şimdi hala daralıyorum kuaförde sempatiksalakcinni
ayy o üç isimde çok güsell:) bende birini koyuyim çocuum olursa:)
bilmiyorum ya çok meraklıydı kadın:) güya işini iyi yaptıını ispat edicekti bana ama:) garipti yok illa görücem felan
burayı netten araştırdım ben kkda iyi kesim yaptıını sölemişler.bende gözümü kapadım gittim .
selcan saçını kestirme konusunu bilmiyorum ama efet boyatman doğru olmas şimdi doğumdan sonra boyatırsın hem değişiklik olur kendini iyi hissettirir:)
selcan kestirmeyi şöyle derler batıl ama inanırmısın bilmem çocuğun ömrünü kısaltırsın derler ben inanmıyorum ama inananlar var tabi ciciler almaya gelince yavaş yavaş bişeyler alabilirsin ufak tefek çok hoşuna giden ben görüp sonra alırım şimdi erken dediğim çok şeyi sonra bulamadım wenice de güzel şeyler var soobee de var ama biraz pahalı indirimini yakalamak lazım lcw daki kıyafetleride seviyorum ama yenidoğanlara pek bişey olmuyo kanz da güzel bebek şeyleri hep güzel :)
iç iç selcann ohh:) bende dün güldüm halime baya çıkıncaa ordan:)
asude kuaförler eğer mekan darsa felan benide daraltıyo ama iice aydınlık felan olursa no problem bide sevmişsem yaptıı işi keyif alıyorum ama tabi senin guatrla ilgili demişsin çok geçmiş olsun ilaç kullanuıosun dimi
hala kullanıyorum ne olur ne olmaz diye bebeğimi emzirdiğim için ama aslında geçti çok şükür profesöre kalsa beni ameliyat edecekti bitkilerle yok ettim :))