izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

valla benim daha öncede dediğim gibi buluşmaya iştirak etmem çok zor oğlum habire emiyo emerkende ses istemiyo paşam ben dışarı jet hızıyla çıkıp dönüyorum anlayacağın :)

aa maşallah atlattıysan sefindim efet doktorlara kalsa çok şey yapıcaklar ama bitkisel şeyler çok etkili.
selcan ne güsel heyecanını çok sefdimm:) beek konusunda,bende bi yandan istiyorum aslında hissiyat olarak :) ama bi taraftanda daha var biraz diyos biribirimize iice alışalımda

herkes şaşırdı benim boğazımda tenis topu kadar koca bi şişlik vardı :) tere tohumuyla yok oldu çok şükür
ne kadar oldu eşinle tanışalı şeyma

tanışalıı??:) üniversite 2de .9 yıl olmuşş vayy:) işte 2008de nişanlandık 7.yılda. ama 7 yılın hepsi ciddi olmadı yani biz arkadaştık çok uzun süre sonra bişiler olur gibi oldu ayrıldık ama benim yüzümden sonra tekrar birleştik bi daha hiç ayrılmadık şükür:) evlenelide haziraznda bir yıl olcak:) çok uzun yazdım:)

ncıty de e bebek acılmıs oraya baktıkbısde cok gusel seyler wardı ordada cınsıyetı o zman bellı dılldıı almadık bıse :)

ee çok kısa süre olmamış artık birbirinizi iyi tanıyorsunuzdur bizde eşimle birlikte olmaya başlayalı 9 yıl oldu :) ama 14 yıldır tanışıyoruz bizde diyoduk bi evliliğin tadını çıkaralım diye ama bizimki süpriz yaptı :) iyikide yapmış ben cesaret edemezdim yoksa

ebebekten bende oğluşuma patik aldım hala patik giyiyo benim minik ayaklım :) orasıda biraz pahalı ama güzel

ya işte şu andan itibaren sürpriz olursa hazırım ama isteyerk olmas hala :) o durumdayım yani:) hayrlısı olsun.bana kalsa seneye yazın :)
selcan öğretmen adayıyım:) biyolojii.ama öğretmen olmak istemiyorum aslında işte kpssye hazırlanıorum bu sene.bakalım şu an evdeyim zaten herşey yeni benim için şehir yeni evlilik yenii burda tanıdıım kimse yok sadece bi tane akrabam var.öle biraz zor bi süreç geçirdim ama herşey daha iyi şükür:) kpss olmasa da bu sene artık özel sektöre yönelcem

selcan başla valla oh şimdi ne tatlı heyecanlar onlar :)
şeymacım seneyede geç sayılmaz zaten hayırlısı olsun herşeyin ya akışına bırak bencede hayat bizi yönlendiriyo zaten
kızlar bu arada oğlum emeklemiyo derken sürünmeye başladı kertenkele gibi sürünüyo çok komik ama halının desenlerini görürse duruyo başlıyo incelemeye sonrada yalamaya

kızlar iyi sohbetler ben çıkiimda işlerimi yapiim hava da nası kapalı sıcak ama değişik yağmur havasımı acaba yada açıcak anlamadım :) öptüm sizi çok

ya bizimki ağzıyla tanıma olayını abarttı dişleride var ya çok tehlikeli ısırıp kopartıyo bi şekilde hep tetikteyim Allah korusun geçen babası salatalık ısırttı küçüçük bi parça eviriyo çeviriyo ne güldük haline yutmaya çalışınca yapıştı heralde boğazına bi anda morardı Allah tan gözüm üstündeydi ödüm koptu şimdi hep tetikteyim o yüzden

funda dogan benim yengemi öldürüyordu
bukadar söylyim ben size etrafınızda kim varsa sakın ha gitmesin ona
99 yılında yengemin suyu geldi hemen hastaneye götürdüler abim askerdeydi
funda dogan demişki şimdi ugraşamam git eve yat sabah gelirsin
yengemin eller morarmış yüz rengi falan gitmiş babamlar korkup gebzede özel bir dogum hastanesi vardı oraya götürmüşler
acil amelyta alınmış yengem istnbldan doktor takviesi almışlar
yengemde yegenimde zehirlenmiş yegenim içerde kakasını yapmış
çok az daha geç kalınsaymş öleceklermiş
sırf o funda dogan hanımın gece gece keyfi bozulmasın diye git evine yat sabah gel diyebilecek kadar aşagılık düzenbaz paragöz bir kadın
ALLAh bin türlü cezasını versin inşallah
o gece babam ona direk kendine haritadan bi yer begen demiş dogu taraflardan demiş ozaman paniklemiş terbiyesiz ama babam daha dururmu almış yengemi işte
tabi yengemle yegenimin durumu okadar agır olunca ozaman unutuldu yoksa babam onu çok güzel sürerdi buralardan

ayyyyyyyyy bu arada selamlarrrrr
selcan köye gidiyoruz falan demiştin canım sordum hangi köy diye görmedin heralde opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…