slmm busraa hosgeldınn canımm koye gıdıoruz derken esımın koyu orası bı arkads kaaraaslan tesıslerını sormustu bızkoye gıderken goruorum orayı dedımm baraajın yukarısında kazandere koyuu canımm
hemşireler konusunda bende sinir olurdum hep annem dizinden ameliyat olmuştu devlet hastanesinde 1 gece yattı aynı odada bi kadın vardı eşi beline demir sopayla vurup kırmış bacaklarından alçılı v şeklinde duruyodu bacakları nasıl ağrıları vardı hep ağlıyo inliyo çok kötüydü kadın uyuyamıyo 5 dk 10 dk sızıyodu resmen hamile bi hemşire geldi iğne saatiymiş kadının tam o sırada sızmıştı baktı uyuyo bu dedi dedim şimdi daldı 2 dk sonra inleyerek uyandı kadın gittim hemşireye dedim uyandı inliyo gelip yapar mısınız iğnesini uyanık olsaydı napayım demezmi ya inliyo ama uyuyamıyoki zaten dalıyo 5 dk dedim naapsın bi afra bi tafra gelmedi kadın kötü oldu tekrar gittim başka bi hemşireye rica ettimde yaptı anneside yaşlıydı yazık ne kötü insanlar var ya hamilesin birde yani insan az biraz duygusal olur bu tam tersiydi ama konaktaki hemşireler süperler insana moral veriyolar valla bayıldım ben oradaki hemşireleresaol asudecim böyle sorumsuz insanlar oldugu sürece böyle şeyler bşa gelebiliyor o konuda çok doluyum ben o kadına yengem evden giderken bile mosmordu bir doktor bunu görürde nasıl geri yollarresmen git öl gel demek bu
hele bide şu hemşirelere gıcık oluyorum kızlar bir havalar bir haller bir iğne yaparken bile kasılmaktan ölücekler nerdeyse
ama ABye girmeyi sırf şu yüzden istiyorum yurt dışında hemşireler hasta altıda temizliyor ölüde temizliyor her türlü iş yapıyorlar yapmadıkları şey yok bunlara öyle şartlar lazım işte hasta bakıcılar ne yapıyorsa hepsini hemşirelerde yaparsa ancak hatırlıyacklar hemşire olduklarını
ayyy nekadar kızmışım ben yaD
hemşireler konusunda bende sinir olurdum hep annem dizinden ameliyat olmuştu devlet hastanesinde 1 gece yattı aynı odada bi kadın vardı eşi beline demir sopayla vurup kırmış bacaklarından alçılı v şeklinde duruyodu bacakları nasıl ağrıları vardı hep ağlıyo inliyo çok kötüydü kadın uyuyamıyo 5 dk 10 dk sızıyodu resmen hamile bi hemşire geldi iğne saatiymiş kadının tam o sırada sızmıştı baktı uyuyo bu dedi dedim şimdi daldı 2 dk sonra inleyerek uyandı kadın gittim hemşireye dedim uyandı inliyo gelip yapar mısınız iğnesini uyanık olsaydı napayım demezmi ya inliyo ama uyuyamıyoki zaten dalıyo 5 dk dedim naapsın bi afra bi tafra gelmedi kadın kötü oldu tekrar gittim başka bi hemşireye rica ettimde yaptı anneside yaşlıydı yazık ne kötü insanlar var ya hamilesin birde yani insan az biraz duygusal olur bu tam tersiydi ama konaktaki hemşireler süperler insana moral veriyolar valla bayıldım ben oradaki hemşirelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?