izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

selam büşracım Allah korumuş yengenide yiğeninide Allah iyilerle karşılaştırsın hakikaten doktor seçimi çok önemli bişey şakaya gelmiyo

slmm busraa hosgeldınn canımm koye gıdıoruz derken esımın koyu orası bı arkads kaaraaslan tesıslerını sormustu bızkoye gıderken goruorum orayı dedımm baraajın yukarısında kazandere koyuu canımm

saol asudecim böyle sorumsuz insanlar oldugu sürece böyle şeyler bşa gelebiliyor o konuda çok doluyum ben o kadına yengem evden giderken bile mosmordu bir doktor bunu görürde nasıl geri yollarresmen git öl gel demek bu
hele bide şu hemşirelere gıcık oluyorum kızlar bir havalar bir haller bir iğne yaparken bile kasılmaktan ölücekler nerdeyse
ama ABye girmeyi sırf şu yüzden istiyorum yurt dışında hemşireler hasta altıda temizliyor ölüde temizliyor her türlü iş yapıyorlar yapmadıkları şey yok bunlara öyle şartlar lazım işte hasta bakıcılar ne yapıyorsa hepsini hemşirelerde yaparsa ancak hatırlıyacklar hemşire olduklarını

ayyy nekadar kızmışım ben ya D

slmm busraa hosgeldınn canımm koye gıdıoruz derken esımın koyu orası bı arkads kaaraaslan tesıslerını sormustu bızkoye gıderken goruorum orayı dedımm baraajın yukarısında kazandere koyuu canımm

anaaa annemin köyü kıs kazandere :lepi:

arada gidiyoruz selcancım ama baya zaman oldu gitmedik daha çok yuvaıga gidiyoruz orası daha yakın :)) kazandereye en son kar varken çıktık eşimle ama yazın pikniğ falanda gidiyoruz

kazanderede yok canım orda dedemden kalan yerler falan var öyle oralara gidiyoruz bazende sırf hava almak için çıkıp dönüyoruz ama yuvacıkta yapılıyo ev arada kafa dinlemeye güzel yerler

hemşireler konusunda bende sinir olurdum hep annem dizinden ameliyat olmuştu devlet hastanesinde 1 gece yattı aynı odada bi kadın vardı eşi beline demir sopayla vurup kırmış bacaklarından alçılı v şeklinde duruyodu bacakları nasıl ağrıları vardı hep ağlıyo inliyo çok kötüydü kadın uyuyamıyo 5 dk 10 dk sızıyodu resmen hamile bi hemşire geldi iğne saatiymiş kadının tam o sırada sızmıştı baktı uyuyo bu dedi dedim şimdi daldı 2 dk sonra inleyerek uyandı kadın gittim hemşireye dedim uyandı inliyo gelip yapar mısınız iğnesini uyanık olsaydı napayım demezmi ya inliyo ama uyuyamıyoki zaten dalıyo 5 dk dedim naapsın bi afra bi tafra gelmedi kadın kötü oldu tekrar gittim başka bi hemşireye rica ettimde yaptı anneside yaşlıydı yazık ne kötü insanlar var ya hamilesin birde yani insan az biraz duygusal olur bu tam tersiydi ama konaktaki hemşireler süperler insana moral veriyolar valla bayıldım ben oradaki hemşirelere

aynen bende sevıorum kazandereyııı havası cok guselll bızım orda 2 tane ev warr sıkıldıkca atlıoruz oraya

ayy nekadar ahlaksız yaaa işte sonra gelde bunların saçını başını yolma ya vallahi hak ediyolar ama limon bile satıyorsan işini iyi yapıcaksın hakkını vericeksin sen bu insanların ekmegini yiyosun dimi ama

her hemşire diyemem ama çoğunda böyle bi doktordan daha doktor havası var bi gıcıklık var ama iyiside iyi oluyo yani

bende aniden çıktım sudeniz sandalyeye vurdu kendini bişey olmadı ama agladıbiraz hemen kalktım
bebek olunca böyle ani çıkışlar olabiliyor :)))
laylagokan dedikodu kazanı gibiyiz canım fokur fokuruzD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…