izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

bencede hava çok sıcak ya bunaldım yazın ilerleyen aylarını düşünemiyorum akannehir

ay evet asude yaa hele benim ev nasıl güneş alıyo yaz kış sıcak ama yazın patlıyorum vallahi annemin evinde 20 derece sıcak varken bizde 24 düşün artık :)))
pasha hoş geldin tekrar canım iyiyiz şükür sen

kızlar hani küçük bebek koltukları oluyo 1 3 4 yaş arası süngerden üstünde barbiler falan oluyo onlardan nerde vardır ya alan varmı içinizde fiyatları nasıl biliyormusunuz oyuncakçılarda falanmı olur acaba hiçte gözüme çarpmadı ya da aklımda olmadıgından dikkatimi çekmedi

büşra benim evde hep güneşli ama Allahtan öyle dayanılmaz sıcak olmuyo :)
pashaa geçenlerde bi arkadaş üniversiteye gitmiş aşılama için buraya yazmıştı çok kızmıştı ama doktorun adı neydi unuttum onun dışında bi bilgim yok bu konuda

hoşbulduk canım yorğunum bugün temizlik yaptım bizim apartmanın dış cepheleri boyanıyo kaç gündür cam siilmekten balkon yıkamaktan gına geldi bitsede kurtulsamsenağlama

ebebekte vardı sanki öyle bişey büşra ama tam fiyatını hatırlamıyorum 60 lira civarıydı galiba

üniversiteyi hakkında bek olumlu konuşmuyo çevremdekiler çok ilgisizlermiş benim doktorum istanbulda nisan ayında aşılama yaptırdım tutmadı tekrar yaptırmak istiyorum ama yakın olsun istiyorum iki günde bir gitmek çok yoruyo

evet asudecim netten baktım bi e bebekte bide bi değişik markada bulabildim hiç seçenek yok e bebekteki 69 lira acaaba her yerde okadar pahalımıdır diye merak ettim e bebek genel olarak pahalı marka satıyor birde şu ihtimal var sudeniz oturacakmı acaba çadırı kaldırdık mesela oynamadı koca salıncak aldı öyle duruyo sevmedi ((((

konakta yapıyolar mı bilmiyorum ama bi sorsanız iyi bi hastane hemde yakın ben şahsen çok memnun kaldım
bu çocuklar böyle hep zarar bizde otomatik beşik almıştık hiç kullanmadan sattık neredeyse bedavaya :) deneseniz bi diycem ama orada oturur evde oturmaz :)

ben gülçin hanıma gitmiştim ama doğumumu kazım bey yaptı süper bi doktor ama unutkanlık sorunu var :)

anladım canım biraz daha araştırma yapmam lazım sanırım olmadı istanbul yolları görünecek galiba bana:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…