ay evet asude yaa hele benim ev nasıl güneş alıyo yaz kış sıcak ama yazın patlıyorum vallahi annemin evinde 20 derece sıcak varken bizde 24 düşün artık :)))
pasha hoş geldin tekrar canım iyiyiz şükür sen
büşra benim evde hep güneşli ama Allahtan öyle dayanılmaz sıcak olmuyo :)
pashaa geçenlerde bi arkadaş üniversiteye gitmiş aşılama için buraya yazmıştı çok kızmıştı ama doktorun adı neydi unuttum onun dışında bi bilgim yok bu konuda
iyi bari asude çocukta olunca dayanılmıyo valla
kolay gelsin ozaman pasha:)
konakta yapıyolar mı bilmiyorum ama bi sorsanız iyi bi hastane hemde yakın ben şahsen çok memnun kaldımüniversiteyi hakkında bek olumlu konuşmuyo çevremdekiler çok ilgisizlermiş benim doktorum istanbulda nisan ayında aşılama yaptırdım tutmadı tekrar yaptırmak istiyorum ama yakın olsun istiyorum iki günde bir gitmek çok yoruyo
bu çocuklar böyle hep zarar bizde otomatik beşik almıştık hiç kullanmadan sattık neredeyse bedavaya :) deneseniz bi diycem ama orada oturur evde oturmaz :)evet asudecim netten baktım bi e bebekte bide bi değişik markada bulabildim hiç seçenek yok e bebekteki 69 lira acaaba her yerde okadar pahalımıdır diye merak ettim e bebek genel olarak pahalı marka satıyor birde şu ihtimal var sudeniz oturacakmı acaba çadırı kaldırdık mesela oynamadı koca salıncak aldı öyle duruyo sevmedi((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?