izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

insanın içinin rahat etmesi çok önemli inşallah içine sinen bi doktor bulursun

evet canım aslında doktorumdan memnunum ama dediğim yol yoruyo zaten aldığın ilaçlar yaptığın iğneler şişiriyo bide stres yol hiç çekilmiyo bakalım artık hayırlısı artık

kızlar deprem oldu hissettinzmi ay çok korktum ya:S
şimdi baktım kandıra merkezli 4.3 gösteriyor kandilli rasatanesi

"bsrnzm" teşekkürler funda doğan için,kesinlikle başka birini düşünücem artık

"pashaa" üniversitedeki eray çalışkan hakkında iyi şeyler duymadım hiç, kk da da yazıyo. komşum akademideki gökhan beye aşılama yaptırtmıştı,o memnun ama ben o adamı sevemedim hiç ablamın doktoruydu, paracı geldi bana biraz.
ben üniversitede izzet yücesoy a gittim doğumu da o yaptırdı. çok memnunum soğuk ama çok deneyimli bi adam.çok inceliyo,risk almıyo hiç(küçük bir kız öğrencimin yumurtalık kanserini yenmesindeki başarısı nedeniyle tercih etmiştim onu)
bi araştır istersen

rica ederiim rutin ndeemek saglık çok önemli elimden gelse bütün kocaeliye anlatırım o kadının terbiyesizliğini
evet kızlar ben bilgisayarda bakınıyodum sandalyem sallandı
eşimi aradım onlar arkdşlarıyla karaaslan tesislerine gitmişti duymamışlar
anneme sordum oda duymamış
sonra kandillinin sitesine baktım orda gösterdi 4.3 kandıra merkezli az da değilmiş hani ama burda hafif hissedildi

demek yakındı çok hissedildi ondan havalar ısındı ya onunda etkisi oluyo aman az az olsunda Allah büyüğünden korusun :Saruboceq:

kızlar selamm... bayılıyorum yorgunluktan. sorsanız birşey de yapmadım ama yürümek bile yoruyor artık beni. hatta ayakta kalmak bile.. beni de sinir eden birşey anlatıyım size. pazartesi günü bütün halıları kuru temizlemeye gönderdim ve gönderdiğim yer dryking. teslim tariihi perşembe günü 13:15 di. bekle bekle perşembe gelmediler. aradım telefona çıkan bayan yarın 4 de gelecek dediler. ertesi gün yani dün bekle bekle halılar hala yok. yine aradım. hiç beklemezdim yaa çok yüzsüzler bi özür dilemediler. neyse ara ara en son bu akşam az önce geldi halılarım. 3 kişi getirmişler bayan diyor ki bana kuru temizlemeye göndereceğiniz birşeyler var mı ? bende dedim ki bundan sonra size bir mendil bile vermem bide bana neden hanımefendi demezmi... klava: Allahım kafayı yiyecektim 3 gündür evde halı bekliyorum hamileyim ve taşınıyorum ben günlerce sizi bekleyip oturdum dedim. ay bidahamı hayır yaa asla drykinge vermem. daha perdeleri verecektim vermicem ki vazgeçtim yeni eve götürcem böle takcam napıyım salı günü taşınıyoruz. bide günlerce perde bekleyemicem :umursamaz:

minecim geçmiş olsun zor işler zaten taşınma telaşları bide böyle uğraştırıyolar Allah yardımcın olsun
herkese iyi hafta sonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…