izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

teşekkür ederim asudecim yorgunluk var biraz göbek büyüdükçe iş yapmak zorlaşıyor. benim eşyalar yarın taşınıyor. yarından sonra da yerleştirme derdi başlar. anlayacağın yanmışım benkaydirigubbakcemile3 sen nasılsın görüşmeyeli

Allah yardımcın olsun kolay olur taşınma işi inşallah bende iyiyim çok şükür

asudecim nasılsın napıyo bebişin.
Mine sen nasılsın hayatım senin bebiş napıyo sıcaklarda başladı zorlanıyomusun.Taşınırken çok dikkat et canım Allah korusun.Hiç zorlama kendini.

sağol lapetus iyiyim çok şükür oğlum sürünmeye başladı kertenkele gibi
sen nasılsın oğlun nasıl?

Maşallah bak üzülüyodun emeklemiyo diye.Yavaş yavaş bi bakmışsısn koşuyo.sonra istesende oturmuyolar bi daha.
iyiyim canım.Bizde hafta sonu adapazarına gittik.bahçe yeşillik çimen attım oğlumu bahçeye yuvarlandı durdu.

merhabalarr .. herkes iyidir umarım ,
mine allah yarrdımcın olsun inşallah hemen taşınırsın da oturursun evine:)
kanal dde dondurmaların kalorisini veriolar ha:)merak eden olursa..

kızlar siz dolabın içine giysilerin altına ne seriyorsunuz ben dolabın içine kapitoneden bezler diktirmiştim ama fayda etmedi yine toz yine toz koyu renk olunca hemen toz kapıyor var mı alternatif çözümü olan kaydirigubbakcemile3

ben bişey sermiyorum mine bir de onlarla uğraşamam toz oluyolar yıka dur aynı şey siliyorum dolabın içini bi güzel oluyo bitiyo kaydirigubbakcemile3
selam şeyma nasılsın?

iiyim teşekkür ederim. oturuyorum tembel tembel:)
bende bişe sermedim dolabıma siliveriyorum gidiyo ama çok toz olduğu kesin.
dün sapancaya gittik bi top oynadık yakan top felan valla özlemişim çocukluumu:) arada yapmak lasım diye karar verdim:)

Şu halı kaydırmazların incelerinden varya ben her tarafa onlardan serdim.Gene toz oluyo ama boşkenki kadar değil.Bi tane dene istersen.Hemde kaymıyo rahat oluyo

bizimde bu hafta sonu gitme ihtimalimiz var eşim sapancalı ben istemiyorum çok yorulucam biliyorum

Ohh oh maşallah Allah ağzınızın tadını bozmasın.

saol lapetus amin:)
asude sen oğluşundan dolayı yorulabilirsin ama babasına sat aradada sen rahat kal:)herşeye rağmen temiz hava süper

eşimin ailesi zaten dibimizde ona gerek yok :) orada akrabalar var kayınvalidemler cümbür cemaat gidecekmişiz benim oğlumun uykusu problem emmesi problem keşke satarak olsa şeyma durmaz ki anneci benimki :)

kızlar ben yazıyorum sonra içeri gidiyorum geldiğimde siteye tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum belli bi zaman sonra atıyo beni ya bugün 5. kere giriş yaptım.

ay asude gitme o zaman.Benimkide öyle tuvalete gitmem bile olay oluyo biyere gidince.çok zor öyle olması.Hep pişman olurum gittiğime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…