izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

Şu halı kaydırmazların incelerinden varya ben her tarafa onlardan serdim.Gene toz oluyo ama boşkenki kadar değil.Bi tane dene istersen.Hemde kaymıyo rahat oluyo

hemde kaydırmaz serince kayıp durmaz alttan bir giysi çekerken benim örtülerden kayıp geliyo sinir sinir başka bişi deil denicem lapetus teşkür ederim..

asudecik eğer gidersen tadını çıkarmaya bak kendini sıktıkça daha da gerilirsin tadını çıkarmaya bak dicem ama ortamı sen daha biliyorsun ama gezersen benim yerime de gez ben baya bi süre gezemem artık gezdiklerime sayıp otururum hihi

şeymoş napıyon haftasonu gezmeler falan oh oh iyisin sen baya gezmişsin senin içi ders zili çalıyor şuan dinle bak duyuyor musun lmaz: :1rolleyes:

minecim internet explorerdan giriyosan oluyomuş öyle giriş yapmak zorunda kalıyomuşsun mozilla kullanmayı dene

ay efet mine cumartesi çalıştım ama pazar çalışmadım hiç gezmeye gittik işte:) ders zili hep çalıyo içimde fırsatları kaçırmıyorum inan:) kendime şaşıyorum artık:)
yaf kayınvalidemler gelcekya o zaman biraz aksıycak galiba çalışmam da aksatmamam gerek bakalım nası olcak

asude ben bile okudukça tutabildiğim yere kadar içimde tutayım bu bebeği diye düşünüyorum a.s şaka şaka

kızlar ben görevimin başına dönüyorum giysileri hurçlara yerleştiriyorumda 5 dk iş yapıp yarım saat olturuyorum aynı arabalı vapur gibi oldum hem enden geniş hemde hareket yavaş :roflol:

burası çok boş kaldı

herkese güzel bir akşam geçirmesini diliyorum

ben çok acıktım yaaaa
:CüvCüv: cokacimcoook

günaydın lapetus valla hep öyle erkenden kalkıyoruz oğlum sayesinde :)
sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…