izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

iyiyim canım işteyim bende bizde 6 da kalktık bu sabah.geçte yatmıştı aslında ama geç yatmayla ilgisi yok herhalde aynı saatte kalktı gene daha bile erken.

ne zaman düzelecek bakalım uykular gece 40 kere kalk bi de sabah erkenden uyan kesintisiz uyumayı özledim valla

ayy sımdıden uyku problemım basladı ya gecelerı hoıc uyuyamıorumm sabahlarıda erkenden uyanıorumm baska zman olca 11 de kalkardımm:Ç)

aksi gibi uyuyamıyorum diyosun yani :) son zamanlarında bol bol uyuyabilirsin inşallah sonrası yorucu olacak malum

günaydınlarrr benim bugün çok işim olcak:) iki gündürde var buraya uğrayamıyorum.kpss ücretini yatıramıyorum yaf cuma gittim önümde 100 kişi vardı bekleyemedim.salı gittim sistem hata veriomuş. bakalım bugün nolcak saçma bişe ya bütün vaktimi bunamı vercem ben.inşallah hallederim bugün yarın son gün zaten bugünde birilerinin maaş günüymüş ne yazıkki

cumartesi günüde kayınvalidemler geliyo giresundan dün temizlik yaptım biraz alışveriş bilmem ne neyse rahatladım ama.bakalım ders olayını nası yapcas geldiklerinde onlar bişi demez hatta çok istiolarda ben onları yalnız bırakıp çalışamam gibi geliyo çalışmam da lazım bakalım zaten sınava bi buçuk ay kaldı

ben bütün içimdekileri yazdım yine valla:) hava da kapalı dün gibi. dünde cam silindi ve akşamı yağmur yağdı bu hep böyle oluyo ya

Allah kolaylık versin hem misafir ağırlayıp hem ders çalışmak zor olacaktır senin için ayy ders deyince içim kararıyo okul hayatım çok muhteşem geçmediği için çok eğlenceli gelmiyo :))

ders çalışabilmek için neler yapıyorum görsen artık bende bıktım :) ama mecbur bir ay dişimi sıkıcam.
ben şimdi bankaya gidiyorum inşallah yatırabilirim şuna bak para vermek için çırpınıyorum:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…