izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

kızlar selamlar doğru düzgün giremiyorum
sudeniz daha nekadar zorlayabilir beni diye düşünüyordum en uç noktadayız sanırım
yapışık ikiz gibi olduk artık
cumartesi günüde doğum günümüz var
pasta siparişini verdik toplam 20kişi olucaz temizlik derdide var tabi
ama sudeniz uyursa :)

allah kolaylı versin canım kızının doğumgününü şimdiden kutlarım opuyorumnanaktan

daha çok zorlar hayatım daha yeni başladı.dişleri olabilirmi acaba Doğum gününüz şimdiden kutlu olsun canım.Mutlu yıllar prensese.

büşracım Allah kolaylık versin şimdiden kutlu olsun doğum günü sudeniz prensesin a.s.

sağol canım iyiyim uyuyo benim kuzu birazdan uyanır :)
sen nasılsın oğlun nasıl?

Oğlum aynı iyi çok şükür ama yemek olayımız kalktı artık yemiyo sıpa .Gidiyo geliyo ayakta canı ne isterse öyle geçiştiriyo.Bakalım beklemedeyim.

hepinize çoook teşekkür ederim pasha lapetuscum asudecim çok düşüncelisiniz
yaşından sonra huyu değişirmi sizce sakinleşirmi acaba biraz en azından odadan çıkabilsem artık

hepinize çoook teşekkür ederim pasha lapetuscum asudecim çok düşüncelisiniz
yaşından sonra huyu değişirmi sizce sakinleşirmi acaba biraz en azından odadan çıkabilsem artık

değişirmi ne demek hemde kaç kere değişir sen meraklanma.Eğer hareketli bi çocuksa hep hareketli ama biraz biraz bişeylerden anlamaya başlasın o zaman onun ilgisini çeken şeyler verirsin önüne.Dönem dönem böyle şeyler olur üzülme sen.Bak benim oğlum belki 3 haftadır doğru düzgün bişey yemiyo ki güzel yiyen bi çocuktu.Bende bekliyorum bu dönemi geçirmesini.
Ama sen önüne hep değişik değişik şeyler koy.Bebek kanalları var onları aç.önceleri bakmasa bile sonradan yavaş yavaş gözleri kayıyo.

ah lapetuscum bizimki baştan beri böyle ben odadan çıkınca basıyo aglamayı
önceleri yürüteçle aglaya aglaya gelirdi şimdi emekleyerek katıla katıla aglıyor su bile içmeye gidemiyorum
birsrü oyuncaklar aldık muzikli falan şarkı söyleyen bebekler daha neler neler ben salondayken oynuyor ama ben yerimden kalkıtıgım an hemen bana yöneliyor
bende 1 yaşıma kadar böyleymişim annem tuvalete bilegidemezmiş aglamamdan sudenizde aynı
ama düzelir inşallah((

herkese selamlarr...

yorucu 2 günün ardından bugün yine döndün buraya.

sonunda taşındık yerleştik dün bütün işler bitti oh çok şükür bende bebişte iyi.

sizlerde iyisiniz okudum geçmişi...

ohhhhhhhhhh geçmiş olsun vallahihoyyyt taşıma stresi zaten kafamçokkarıştı bide hamilesin iyi olmana sevindim canım

büşracım sana çekmişse düzelir 1 yaşından sonra belki yürürse gelir arkandan ağlamaz belkide inşallah atlatırsınız zor valla
minecim geçmiş olsun hallettin çok şükür artık bebiş yeni eve gelecek oh ne güzel :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…