izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

nıe kızz?tasındınmı sen yerlestınmın ewınee canımm hadı bakalımm hayırlı olsunn yenı ewınn canımm

evet yerleştim çok şükür 3 gün oldu yerleşeli..

miskinliğe gelince 30 haftalık olduk artık bol bol uyuruz
:CüvCüv:

oranın methini duydum nasıl evler güzelmi bide taşınmayı düşünüyoruzda

ben çok sevdim burayı ama daha bizimde 3 gün oldu. içinde spor parkı çocuk parkı basketbol sahası fln var. bide benimki 10. kat hem karşıyı görüyorum hem deniz manzaralı hemde içerdeki havuzu parkları görüyorum. gel misafirim ol, hem evi görmüş olursun hem de misafirim olmuş olursun pashaacım şimdi nerde oturuyorsun

ay canımcım çok teşekkürederim inşallah gelirim bigün canım yuvamda oturuyorum ve 12 kattayımkafamçokkarıştı geçen sene köpek aldık eşimin bazı durumlarından dolayı evde bakımı çok zor oluyo bide alıştık veremiyozda canımız oldu bizimopuyorumnanaktan bahçeli tek katlı ev arıyoruz sanırım ordada yapmışlar yanlışım yoksa

iyiymm canımm sen nasılsınnnn annemdeyım bendee golcukteee anne ewı gıbı yokk wallaa
yorgunkafamçokkarıştı kaç gündür temizlik yapıyorum apartmanın dış cephesi boyanıyo bitse kurtulsam sempatiksalakcinni evet haklısın anne evi gibisi yok tadını çıkar boshayallersmile ben iki haftadır gidemiyom annecime ay özledim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…