izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

selam arkadaşlar bizim de aranıza katılma vaktimiz geldi artık:) bi oğluşum olacak 20 haftalık henüz..."sonbahar" sen erkan beye gidiyordun değil mi bi de ne kadar kaldı haftan merak ediyorum da seni diğer konuda okudum hoşuma gitti yazdıkların. ben de konak hast erkan beye gidiyorum bir şeyler soracağım sana diğer forumdan buraya transfer oldum :)

sağol canım umarım darısı başına ben ki hamile kaldım herkes kalır diyorum sadece gönlünü ferah tut

hoşgeldin kanyat bu sabahta sana yazdım ama forumda arıza vardı sanırım çıkmadı yazdıklarım.. Allah oğlunu sana bağışlasın benimde kızım olacak kısmetse 30 haftalığız şuan aramızda 10 haftacık var evet ben erkan beye gidiyorum. sende mi ona gidiyorsun ?

şükür kavşturana zaten ben de yazılanları hemen göremiyorum alışamadım sanırım bu foruma amin inş sağlıklı bi şekilde hepimiz kucağimıa alırız yavrularımızı ben de erkan beye gidiyoru şimdi 19+2 deyim de aklıma bir şey takıldı bu haftalarda ayrıntılı ultrason bakılıyormuş ama erkan bey öyle bir şey demedi bana sana söyledi mi merak ediyorum da

erkan beyin ultrasonu zaten ayrıntılı canım sen oraya gidince o bebeğin kan akışına, svıısına, ellerine, ayaklarına, kemiklerine , kalbine bide bağırsaklarına tek tek bakar inceler. yani ayrıyetten ayrıntılıya gitmene gerek yok. kendisi bakıyor. ben önceden akademiye gidiyordum ordakiler beni ayrıntılya dışarı gönderdiler hem boşu boşuna 180 tl verdik hem de bebek sakat diye pat diye söleyip önce amniyosentez yapmaya sonrada bebeği almaya kalktılar. sonra hastane değiştirdim konağa erkan beye gittik ve bebeğimin Allaha şükür turp gibi olduğunu konakta öğrendik. sen erkan beye güven, sakın sağdan soldan duyduklarında dışarı ayrıntılya gitme erkan bey her muayene de ayrıntılı bakıyor. bu foruma da alışırsın bende az önce baya senin yazmanı bekledim sen yazmayınca gittim uyudum tekrar geldim. bende bu aralar çok uyku başladı hergün öğlen 2-3 saat mutlaka uyuyorum

sağol canım ya o da çok yoğun ya sanki uzun uzun bakmadı gibi geliyor ama bi sonraki gidişimde anca zamanı olacak zaten o zaman bakar herhalde o zaman semih beye falan gitmeme gerek yok. buraya da alışırım herhalde zamanla tuhaf mesajı görmek için sayfa yenilemek gerekiyor

ben de işten gelince çok uyuyorum eskiden o kadar uyumazdım ama şimdi uykum çok geliyor sen yaz sıcağında kurtulmuş olacaksı n ne güzel rahat rahat inş.

bana zorla amniyonsentez yapmaya kalkan ve 20 haftadan sonra bakması gerekirken 17 haftada bakıp bu çocuk sakat alalım diye yüzüme karşı fütursuzca söyleyen kişide dr. semih... ben herşeyi açık açık anlattım tercih senin. ama her aklıma geldikçe söylüyorum çok kızgınım kendisine tüccar diyorum ve tüccara verdiğim parada , söylediklerinden sonra eşiminde benimde akıttığımız gözyaşları haram zehir zıkkım olsun :Saruboceq:

sayfayı yenilenemek gerek tabi f5 e bas bu arada sen nerde oturuyorsun ?

sağol ya iyi oldu seninle konuştuğum ben de boşuna gitmyeym bari. erkan bey de güvenilir bir doktor dedim ya sadece çok yoğun olması korkutuyor beni o aceleyle gözünden bişey kaçar diye ben de önce nuri beye gittim ama fazla önemsemedi beni eşimle beraber gittik o da beğenmedi hareketlerini sonra erkan beye yöneldik çok şeker biri.ben merkezde oturuyorum canım ya sen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…