sağol ya iyi oldu seninle konuştuğum ben de boşuna gitmyeym bari. erkan bey de güvenilir bir doktor dedim ya sadece çok yoğun olması korkutuyor beni o aceleyle gözünden bişey kaçar diye ben de önce nuri beye gittim ama fazla önemsemedi beni eşimle beraber gittik o da beğenmedi hareketlerini sonra erkan beye yöneldik çok şeker biri.ben merkezde oturuyorum canım ya sen ?
walla cnm haklısın çok kalabalık oluyor sırada bekle bekle canımız sıkılıyor ama yoğun olmasının sebebi çok tercih ediliyor olması demekki diye düşündük. sen erkan beye hatırlat yinede. bende cuma günü gidip rapor alcam doğum izni için. bende körfezde oturuyorum.
slmmmm günaydın millet sonbahar tam olarak körfezde nerdesinnnnnn bende korfezdeyım :) buarada erkan beyy müthiş bi doktorr ben ona gittim sorunsuz bebegimi kucagıma aldım gece yatagından kalktı geldi dogumum için haber verildikten on dk sonra dogumhanedeydi ayrıca konakdaki çocuk doktoru olarakda erdinç beyi önerebilirim halil bey sorunlu bi doktoristediğiniz saatte arayamıyorsunuz normaldede arayıp bişi sorsanız azarlıo benim kızıma ilk ay hepatit b aşısı yaptı aşı sorunlu çıktı bide kabul etmedi hatasını soruşturma açıldı hastantane yönetimi tarafindan hakkında halil beyin ama erdinç bey daha ilgili bi doktor anlayabiliceginiz dilden konuşuo hepinize ALLAH sağlıkla hayırlısıyla bebişlerinizi kucagınıza almayı nasip etsin insallahhhh...
saol sonbaharcım.Bende araştır araştır bir hal oldum hiç kimse bayan dr.ç önermiyor.ya problemli olmasam cnm gideyim herhangi bi dr. ama durumumu anlattım her dr. güvenemem.evet cnm dr. seçimi çok önemli onun için uğraşıyorum inş. en hayırlı olanı çıkarır karşıma rabbim.seninde bebeşin hayırlı olsun cnm.Sağlıkla kucağına alırsın inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?