izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

walla cnm haklısın çok kalabalık oluyor sırada bekle bekle canımız sıkılıyor ama yoğun olmasının sebebi çok tercih ediliyor olması demekki diye düşündük. sen erkan beye hatırlat yinede. bende cuma günü gidip rapor alcam doğum izni için. bende körfezde oturuyorum.

slmmmm günaydın millet sonbahar tam olarak körfezde nerdesinnnnnn bende korfezdeyım :) buarada erkan beyy müthiş bi doktorr ben ona gittim sorunsuz bebegimi kucagıma aldım gece yatagından kalktı geldi dogumum için haber verildikten on dk sonra dogumhanedeydi ayrıca konakdaki çocuk doktoru olarakda erdinç beyi önerebilirim halil bey sorunlu bi doktoristediğiniz saatte arayamıyorsunuz normaldede arayıp bişi sorsanız azarlıo benim kızıma ilk ay hepatit b aşısı yaptı aşı sorunlu çıktı bide kabul etmedi hatasını soruşturma açıldı hastantane yönetimi tarafindan hakkında halil beyin ama erdinç bey daha ilgili bi doktor anlayabiliceginiz dilden konuşuo hepinize ALLAH sağlıkla hayırlısıyla bebişlerinizi kucagınıza almayı nasip etsin insallahhhh...

günaydın eylül sen nerelerdeydin ya çok uzun zaman oldu ben seni görmeyeli.. nasılsın

bebiş nasıl ? ben bugün çok fenayım kötü bir gece geçirdim hiç uyuyamadım hep uyandım

sinirlerim bozuldu. ben geçen hafta körfezkente taşındım.

bizim biraz sorunlarımız oldu kocaelideki tren kazasında eşimde vardı onun sıkıtısı falan hiç nete gelemedim eşimle ilgilendim kızımla ilgilendim canım..aaa hayırlı olsun canım yeni evin... son haftalara girmişsin sitres yaptın dimi sakın sitres yapma bebişinin kokusunu düşünn..şimdi nasılsın pekii be

çok geçmiş olsun cnm ya inan o kadar şaşırdımki. eşin şimdi nasıl ? Allahım sizi birbirinize bağışlasın. sen nerde oturuyorsun körfezde ? bende kahvaltı yapmadım bugün midem o kadar kötükü anlatamam akşamdan beri neler oluyor anlayamadım.

canım eşim şimdi iyi çok şükür ama o korku sütümü kesti eşim trenden yaralı çıkınca beni aradı hemen gittik yanına o halde onu görünce kötü oldum ama yaşaması bana en güzel hediye oldu...canım erkan beyi ara bi danış belki bi tavsiyesi olur benim moralim bozukken beni teselli ediyordu çok rahatlıo insan erkan beyin o özelliği süper.ben körfezde istasyonun ordayım canım yarımcada

Allahım eşinide çocuğunuda sana bağışlasın :Saruboceq: bende normalde sütü gündüzleri ya da akşamları içerdim dün gece yatakta içtim tembellikten peşinden hemen uyudum sanırım o mahvetti beni.midemi yordu gece diye düşünüyorum. sütünün kesilmesine üzüldüm ya bidaha gelmez mi bi çaresi yokmu onun ?

valla elimden geldiğince emzirmeye çalışıyorum boş olsada cekio gögsümü belki gelir die düşünüyorum bide süt çayı var ondan aldım onu kullanıyorum moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum canım insallah gelir...buarada aklınızda bulunsun eğer bebeğinize sütünüz yetmezse kesinlikle ve kesinlikle humana bebek sütü yani humana 1 kullanın çünkü anne sütündeki tat var bebeğiniz sizi emmeyi bırakmıo ama diğer mama ve sütlerde şeker glikoz oldugundan bi müddet sonra sizin sütünüz ona tatsız geldiği için sizi bırakıo...

kayınvalidemde eltime kuru dut kavurması yapıyordu süt için ama nasıl yapıldığını bilmiyorum. bilsem anlatırdım. humana 1 tamam aklımda tuttum. özel olmazsa erkan bey sezeryanlamı gerçekleştirdi doğumunu birde toplamda ücret ne kadar tuttu eylül ? tabi mahsuru yoksa...

asudecik ve büşracık nerdesiniz kızlar ya? hiç uğramaz oldunuz...

paşa ve kanyatta bi girdiler şimdi göremiyorum..

şeymanın misafiri var zaten o bu aralar giremez..

ben tek kaldım..

canım ben özel yaptık sigortam yoktu benim toplam 3200 oldu evet canım epidural sezaryan 12 saat sonra falan ayaga kalktım biraz canım yandı ama :) çok memnun kaldım dogumdan buarada benim ve eşimin kan uyuşmazlıgı falanda vardı onun içinde ücret ödedik iğnesi falan.

kızlar merhaba bende geldim aranıza umarım kabul edersiniz.Bende 1,5 yıldan sonra kendiliğimden hamile kaldım hemde dr. tüp bebek yaptırmalısın senin kend. olmaz dediği halde.Neyse o süreçleri atlattık çok şükür.şimdi 8 haftalık hamileyim 1 kere dr. gittim oda ist. çok iyi bi hocaydı.ama devam edemiycem ona.Evrim hanıma gittim daha öne çok ttalı dilli biri ama işinin ehli olduğunu düşünmüyorum artık.bikaç şey yaşadım onunla ilgili.Yarın dr. gitmem gerekiyo ama ben daha dr. bile bulamadım.Bayan dr. istiyorum.Ama araştır araştır bişey bulamadım.düşük tehlikem var ayrıca erken doğum riskimde varmış rahmimin duurmundan ötürü.Yamni böyle riskli bi gebelik geçiriyorum.ya ünibelde bi bayan hocaya gitsem gerekli testleride üni. yaptırsam nasıl olur. lütfen bana akıl verin kızlar iyice stres yaptım.ama üni.doğum yapsam bi öğrenci ordusuda görmek istemiyorum karşımda acaba özlene gidene özel bi muamele oluyomu?kızlar fikirklerinize ihtiyacım varrr..

vuslat aramıza hoşgeldin. bebişin hayırlı uğurlu olsun. Allahım kucağına almayıda nasip etsin... öncelikle düşük ve erken doğumu aklından çıkar sonra istediğimiz kadar konuşalım :CüvCüv: benim doktorumda iyidir ama hem kendisi çok yoğun hemde erkek. benim tavsiye edebileceğim bir bayan doktor yok çünkü tanımıyorumki :1no2:doktor seçimi çok önemli burda konakta gülçün hanıma giden bir arkadaş var ismi selcan istersen onunla bir görüş. bu arada izmitin neresinde oturuyorsun ben körfezdeyim.

saol sonbaharcım.Bende araştır araştır bir hal oldum hiç kimse bayan dr.ç önermiyor.ya problemli olmasam cnm gideyim herhangi bi dr. ama durumumu anlattım her dr. güvenemem.evet cnm dr. seçimi çok önemli onun için uğraşıyorum inş. en hayırlı olanı çıkarır karşıma rabbim.seninde bebeşin hayırlı olsun cnm.Sağlıkla kucağına alırsın inş..

hoşbulduk minecim kaçgündür uğraşıyoruz işlerimiz vardı hallettik rahatladım

sabahtan beri midemin ağrısından duramıyorum hem çok halsizim hemde midemde bir problem var ağrıyor. demin düşündüm kendi kendime yoksa sancımı çekiyorum diye herhalde doğum sancısıyla mide ağrısını ayırt edebilirim di mi ? kaburgalarımın altı işte midem. sabahtan beri hiçbişey yiyemedim kuzucukta aç kaldı bugün az önce bi tabak mercimek çorbası içtim oda geri çktı.

mide ağrısı için bişey vermemişmiydi doktor benimde olurdu ilacı içince iyi gelirdi

canım eğer eşinden dolayı bayan istiyorsan dr yi bişi diyemem sadece eşini ikna et ve özel konak hastanesindeki doktor erkan türközü tavsiye ederim süper bi doktor.bayan doktorlar kaprisli ve sorunlu oluyo bence doktorun erkeği bayanı yoktur bebişin için en iyisi neyse ona sen karar ver...artık tıp gelişti gebelik muayenesi artık daha rahat oluo yani ultrasonla bakılıo alttan muayene devri kapandı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…