kızlar merhaba bende geldim aranıza umarım kabul edersiniz.Bende 1,5 yıldan sonra kendiliğimden hamile kaldım hemde dr. tüp bebek yaptırmalısın senin kend. olmaz dediği halde.Neyse o süreçleri atlattık çok şükür.şimdi 8 haftalık hamileyim 1 kere dr. gittim oda ist. çok iyi bi hocaydı.ama devam edemiycem ona.Evrim hanıma gittim daha öne çok ttalı dilli biri ama işinin ehli olduğunu düşünmüyorum artık.bikaç şey yaşadım onunla ilgili.Yarın dr. gitmem gerekiyo ama ben daha dr. bile bulamadım.Bayan dr. istiyorum.Ama araştır araştır bişey bulamadım.düşük tehlikem var ayrıca erken doğum riskimde varmış rahmimin duurmundan ötürü.Yamni böyle riskli bi gebelik geçiriyorum.ya ünibelde bi bayan hocaya gitsem gerekli testleride üni. yaptırsam nasıl olur. lütfen bana akıl verin kızlar iyice stres yaptım.ama üni.doğum yapsam bi öğrenci ordusuda görmek istemiyorum karşımda acaba özlene gidene özel bi muamele oluyomu?kızlar fikirklerinize ihtiyacım varrr..
eylulsarım gecmıs olsunn canımmm allahh sewdıklerını sana bagıslasınn acılarını gostermesınnn
ıyı gıdıo canım bebıs de ıyı eylulcumm annemdeyım bendee 1 haftadırrr yarın esım gelıp alcak benı..2 gundur de bebeımı hıssetmeye basladımm:)
ayy anladım kız ısınn gercekcılıgını artıkk 5 aylık oldumm:):):) doguma bıse kalmadıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?