izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

merhaba canım hoşgeldin. ben ünibel de izzet yücesoya gittim testleri ve doğumu da o yaptı üniversitede. çok güvenilir bir doktor. yine üniversite de bu doktorun kızkardeşi gülsern yücesoy var ünibel de de haftanın belirli günleri muaten alıyo. benim üni.deki testlrimde çok yardımcı oldu.çok ilgilendi. çok kibar ve deneyimli bir kadın. sormak istediğin bişey olursa yine yaz canım...

ayrıca doğumun yarı saat öncesine kadar hiç alttan muayene yapılmadı ama sorunsuz bir gebelik yaşadım zaten. riskli gebeliklerde alttan muayeneye başvurulduğuna da şahit oldum...
Bu saydığım iki doktor özellikle izzet bey kanser tarzı riskli durumlarda çok iyi. çok inceler çok dikkatlidir. hiçbir durumu riske atmaz ama çok az konuşur on on beş dk. hiç konuşmadan öyle ultrasonda bebeğe bakardı. cinnet geçirirdim. gülseren hanım öyle deil ama o konuşur.

eylulsarım gecmıs olsunn canımmm allahh sewdıklerını sana bagıslasınn acılarını gostermesınnn

slm slcn nasılsın bebişle aranız iyi mi beni tekmeleriyle yerimde sıçratırdı oğlum, üstümde kıyafet varken bile olurdu tepikleri hrkes sen yaratık doğurcan diye galga geçerdi benle:) seninki nasıl hareketli mi?

ıyımm canım sen nasılsınn:)

bende oglumun tekmelerıyle dun tanıstımm:)

cokk degısıkk yaa suanda hareketlıı:)

harika bi duyguydu gerçekten:) hamileliğin en güzel zamanlarına giriyosun artık bence her gün biraz daha anlarsın işin gerçekliğini:)
iyiyim ben de köydeydim 5 gündür annemlerin yanında ev batmış tabi ben yokken temizlik yaptım sabahtan beri yemeğimi de hallettim erkenden anca oturdum efe çok uyusun diye dua ediorum ki keif yapıyım azcık

ıyı gıdıo canım bebıs de ıyı eylulcumm annemdeyım bendee 1 haftadırrr yarın esım gelıp alcak benı..2 gundur de bebeımı hıssetmeye basladımm:)
ayy anladım kız ısınn gercekcılıgını artıkk 5 aylık oldumm:):):) doguma bıse kalmadıı

benimde kızım çok hareketliydi maşallah ayagını dikiodu karnımda belli oluyodu ayağı eşim karşıdan görüodu o an bambaşka bişi onun kımıldadıgını hisetmek..ben bide steteskop almıştım dinliyordum kalp atışlarını :)

canım doktorun kim hangi hastaneye gidiorsun..?

slm arkadaşlar ya çalıştığım için bi varım bir yokum keşke evde olsam da hep muhabbet etsek bu arada eylulsarım büyük geçmiş olsun canım

eylülsarım çok geçmiş olsun Allah size bağışlamış bi daha yaşatmasın Allah

Eylülsarım çok çok geçmiş olsun canım.Allah yavrunuza bağışlamış babanızı.Allah bi daha yaşatmasın
Bu arada hamişler bu yaz çok sıcak olacakmış.Aman dikkat edin.

sağol lapetus iyiyiz bide uyusa uykuya hasretim mirmirmirmir aynı değişen bişey yok sürünüyo az bişey
sen nasılsın napıyosun bu arada günaydın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…