izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

sağolun arkadaşlar evet asudecim dün sabah 9 dan 3 e kadar geçmesini bekledim artık hüngür hüngür ağlıyordum mideden başlayıp sırtım belim karnımın kaburgalar tarafı ağla ağla içim çıktı en sonunda eşimi aradım hadi gidelim diye. bugün biraz daha iyiyim ama en ufak bi şeyde yamulurum yine onu farkındayım şuan o yüzden yatıyorum.

herkese günaydın daha doğrusu tünaydın kaydirigubbakcemile3arkadaşlar sonbaharcım çok geçmiş olsun olumunekankayizsmile

ewett şimdi soktu :) yaptım canım sonrada salça sürdüm sızlıo pis arı ama olsun kızımı sokacaktı müdahale ederken beni soktu :)

üşütmüşüm ben bide taşınma işleri beni hiç yormadı dedim ama sanırım yeni yeni çıktı acısı benden. çok şükür bugün biraz daha iyiyim. dün ilk önce körfez marmara polikliğine gittik o kadar kalabalıktı ki ordan çıktık konağa gittik erkan beyde gülçün hanımda doğumdaymış şansa bak... en son cankat tıp merkezine gittik orda da tek boş doktor funda doğanmış mecburen o baktı. ilaçlarımı alıyorum dün geceden beri yarına toparlıcam inşallah

ewett şimdi soktu :) yaptım canım sonrada salça sürdüm sızlıo pis arı ama olsun kızımı sokacaktı müdahale ederken beni soktu :)

sizinkide talihsizlik.. hemen metal bıçak fln sürerler arkadaşın dediği gibi. kız arı nerde geldi buldu sizi.. pis arı. gerçi soktuktan sonra ölmüştür di mi.

ay canım ya dikkat et kendine tekrar çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…