izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

iğnesini bırakınca ölüo ya bıraktı pis arı öldü :) yerde duruo valla ellemem eşim gelince alsın korktum :) ben körfezdeyim aramıza hoşgeldin bebiş falan varmı :)

aman iyi bari tekrar geçmiş olsun dikkat valla pencereleri fazla açık tutma yazda geliyo bir sürü böcek türücek

kızlar uzun zamandır esrayı göremiyorum merak ettim en son erkut ege hastaydı nerelerde esra bilen varsa desin aklım onlarda kaldı kötü bişi olmamıştır inşallahh

burası baya kalabalıklaşmış sefindim:) bende temizlik yaptım annemler bizdeler halen habire yiyorum geziyorum oturuyorum..ders çalışmıyorum ama işte . olmuyo. neyse gittiklerinde çalışmaya başlarım tekrar iice napem:) 10 günden bişe olmaz ( kendimi kandırıyorum ha):) minee iileştinmi ? arı sokan arkadaşa da çok geçmiş olsun .. :)
hava çok sıcak bugün ama iidir yaz geldi işte:)

Evet felaket bir sıcak var kafamçokkarıştı Allahtan evlerin içi serin smdılık temmuzda ne yapıcaz bılmem :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…