izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

daha fazla almazsın inşallah o zaman normal doğum zor olur pek yapmak istemiyo doktorlar ama verirsin merak etme emzirirken koştururken bi bakmışın bişey kalmamış

daha fazla almazsın inşallah o zaman normal doğum zor olur pek yapmak istemiyo doktorlar ama verirsin merak etme emzirirken koştururken bi bakmışın bişey kalmamış

asude görünüşümde bir problem yok sadece karnım kocaman kilo yokmuş gbi duruyor ama sürekli tartıda gördüğüm rakam artıyor. durduramıyorumki yapacak birşey yok

asude görünüşümde bir problem yok sadece karnım kocaman kilo yokmuş gbi duruyor ama sürekli tartıda gördüğüm rakam artıyor. durduramıyorumki yapacak birşey yok
dert etme kilo belli olmuyosa hiç dert yok ben belli olsada dert etmezdim gerçi takmıyorum öyle şeyleri sende takma :))
bu arada avatarda havuzunuzu görüyorum çok güzel tatlı şirin aynı emir efe gibi:smiley-cool:
bayıldı su doldurup koyunca benide baştan aşağı ıslattı sırnaşık şey
sahile indik yaf sahilde esmiyo hiç abboo
evde tül kımıldamıyo temmuz ağustosu düşünemiyorum :uhm:

:) keyfim çok ii şimdi dahada iyi olduuu bi bebişimiz sünnet oluyomuş amanda aman büyümüşde erkek oluyomuş maşallah canım inşallah bi sıkıntı ile karşılaşmazsınız dualrımız sizinle şimdiden hayırlı ugurlu olsun ALLAH damatlıgınıda göstersin inaşallahhh

ay leylacım inşallah sıkıntısız atlatırsınız rahatlar oğlunda sizde bana sıkıntı basıyo sünnet deyince Allah iyi günlerini görmeyi nasip etsin inşallah

ay leylacım inşallah sıkıntısız atlatırsınız rahatlar oğlunda sizde bana sıkıntı basıyo sünnet deyince Allah iyi günlerini görmeyi nasip etsin inşallah

Asudecim sağol hayatım ya.Ama asude ben sizin yerinizde olsam hiç beklemem.Sora çok pişman olacaksınız bak dün doktor keşke 1 yaşından önce yaptırsaydınız dedi.

günayddıınnn:) herkes erkenci bugünn
bir yeğenimiz erkek olcak perşembe aman da aman inşallah rahat atlatır:)küçükken yaptırmak en güseli daha bişe anlamadan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…