asudecim 50 ile başlamıştımminecim kaç kiloyla başlamıştın?
daha fazla almazsın inşallah o zaman normal doğum zor olur pek yapmak istemiyo doktorlar ama verirsin merak etme emzirirken koştururken bi bakmışın bişey kalmamış
dert etme kilo belli olmuyosa hiç dert yok ben belli olsada dert etmezdim gerçi takmıyorum öyle şeyleri sende takma :))
asude görünüşümde bir problem yok sadece karnım kocaman kilo yokmuş gbi duruyor ama sürekli tartıda gördüğüm rakam artıyor. durduramıyorumki yapacak birşey yok
bayıldı su doldurup koyunca benide baştan aşağı ıslattı sırnaşık şeybu arada avatarda havuzunuzu görüyorum çok güzel tatlı şirin aynı emir efe gibi:smiley-cool:
evde tül kımıldamıyo temmuz ağustosu düşünemiyorum :uhm:sahile indik yaf sahilde esmiyo hiç abboo
mehmet suat gürkana gidiyorum sanırım sen konaktaki erdinç beye gidiyorsun
günaydınnnn herkese slm kızlar bugün nasılsınız hamişlerrr anneler peki kuzucuklar nasıllll
günaydınn :1hug:
eylülcüm dicem ama eylülcüm senin ismin nedir mahsuru yoksa :uhm:
ay leylacım inşallah sıkıntısız atlatırsınız rahatlar oğlunda sizde bana sıkıntı basıyo sünnet deyinceAllah iyi günlerini görmeyi nasip etsin inşallah
günaydınnnn herkese slm kızlar bugün nasılsınız hamişlerrr anneler peki kuzucuklar nasıllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?