izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

bak düşünki oğlun bilmiyo ya o da bilseydi de stresine stres katsaydıı rahat ol boşver ucundan azcık kesicekler üç güne hiçbişicii kalmas allahn izniyle oh çabuk atlattık dersin annesi:)

bak düşünki oğlun bilmiyo ya o da bilseydi de stresine stres katsaydıı rahat ol boşver ucundan azcık kesicekler üç güne hiçbişicii kalmas allahn izniyle oh çabuk atlattık dersin annesi:)

İnşallah ya.perşembe cuma izin aldım.düzelmezse pzrteside alırım diye düşünüyorum.Aslında herkes öyle diyoda insan panik yapıyo işte.Ya acırsa ya ağrısı sızısı olursa.Allah büyük.

Asudecim sağol hayatım ya.Ama asude ben sizin yerinizde olsam hiç beklemem.Sora çok pişman olacaksınız bak dün doktor keşke 1 yaşından önce yaptırsaydınız dedi.
leylacım ucundaki kızarıklık iyileşmeden yapılamaz dedi zaten doktorumuz iyileşsin bakıcaz artık duruma göre

bende bugün erken kalkmıştım içerdeki bilgisayara virüs prog yükledim tarama yaptırıyodum uyuyakalmışım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğimi versin emi

bende bugün erken kalkmıştım içerdeki bilgisayara virüs prog yükledim tarama yaptırıyodum uyuyakalmışım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğimi versin emi

:):):) sen yine mantıklı makul bi yerde uyuya kalmışsın ben hamileyken çok uykuluydum dusta uyuya kalmıştım :):):)

kızlar merhabalarrrr
ayyy eylülsarm çok gldüm çok alemsin vallahi aslında bu sıcaklarda yapılabilecek harika bir fikir gece küveti doldurup içinde uyumak lazım haha
selcancım dün kontrolun vardı sanırım nasılmış bebiş
minecim bugünde senin kontrolun vardı :)
yaa bu sıcakta vallahi hamilelerimize kolaylık diliyorum ben bile nasıl patlıyorum çatlıyorum sıcaktan offfff
bugün eşimin dogum günü sabahtan beri mutfaktayım ama sudeniz izin versede tam hazırlık yapsam çok yoruldum daha duş alıp saçımı başımı yapmam giyinmem makyaj yapmam lazım ama sudeniz daha uyumaz of napıcam bilmem ((

bu arada leylacım inşallah hayırlısıyla atlatırsınız sünneti ay ne tatlı heycanlar :)
asudecim yaaa tosunun havuzuna bayıldım beeen ama tek katlı değilmi ben ufak ama iki katlı istiyorum sudeniz kolayca çıkamasın içinden diye gerçi 5 katlıda olsa o atlar ama off küvetinden bile nasıl su fışkırtıyo heryere görsen büütün salonu su içinde bırakıyo biraz yüksek almam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…