günayddıınnn:) herkes erkenci bugünn
bir yeğenimiz erkek olcak perşembe aman da aman inşallah rahat atlatır:)küçükken yaptırmak en güseli daha bişe anlamadan:)
selvihan burda benim ünvanım nedir söyle bana hadi nolur söyle:a015::1shok:
bak düşünki oğlun bilmiyo ya o da bilseydi de stresine stres katsaydıı rahat ol boşver ucundan azcık kesicekler üç güne hiçbişicii kalmas allahn izniyle oh çabuk atlattık dersin annesi:)
pardon canım eger bebiş varsa hamiş bebiş dogmuşsa aniş bebek olucaksa aday hamiş :)
ben hiçbirii:) bir yıllık evliş:):)yada dur aday hamiş oluyorum dimi:)seneye hamiş olmayı isteyen aday hamiş hah bu oldu işte:) bundan sonra selam verirken benide unutma bak:):):
leylacım ucundaki kızarıklık iyileşmeden yapılamaz dedi zaten doktorumuz iyileşsin bakıcaz artık duruma göreAsudecim sağol hayatım ya.Ama asude ben sizin yerinizde olsam hiç beklemem.Sora çok pişman olacaksınız bak dün doktor keşke 1 yaşından önce yaptırsaydınız dedi.
bende bugün erken kalkmıştım içerdeki bilgisayara virüs prog yükledim tarama yaptırıyodum uyuyakalmışım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğimi versin emi
duştamıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?