izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

dogum gunu kutlu olsun esının canımm:) cocouk olunca bolemı oluo ya:) kocayla basabasa bıle zor wakıt gecıo heralde:)

eed canım dun kontrolum wardıı gusel herseyy yolundaymıs sukurler olsunn seker yuklemesı falan yapıldıı işte dunn sonuclarda temıs cvıktı

çok saolun asudecim selcancım teşekkür ederim gerçekten çocukla çok zor
sudeniz dün akşam üstü uyudu bayadır uyumuyodu gece 12yi geçiyodu zorla uyuttum çıldırttı beni ben yatırıyorum o kalkıyo yataktan atlamaya çalışıyo bugün uyutmuycam öglen uykusu yeter akşam uyusun biraz dinleneyim diyee:)))
selcancım çok sevindim canım maşallah diyelim benimde hamileyken herşeyim çok normal çıkardı :))

evet tek katlı bizede ders oldu müthiş ıslattı heryeri ben baştan aşağı yıkandım zaten sayesinde aslında çok güzel havuzu tentesi bile var önünde kurbağa kafası :))

ay evet asudecim o hali çok hoşuma gitti harika görünüyor vallahi ama bizimkiler haylaz gerçekten suyu oldugu gibi indirirler yere :))) benimde öyle tenteli almam lazım üst kata çıkınca terasa koyucam havuzu suyuda hep sıcak kalır dışarda hemde ev batmaz ama realde görmüştüm galiba 3 katlı ufak havuz üstüde tenteli ama şimdi tam hatırlamıyorum nerde gördüğümü :)

dışarıda olacaksa sorun değil aslında tek katta olsa evin içinde olunca sorun oluyo bizde öyle bişey bakıyoduk bunu görünce bayıldık

büşra sudenizi bana gönder canım bu akşamlığına sende rahatça hazurlan zor olur eminim:) doğumgünü kutlu olsun eşinin nice seneleri beraber geçirirsiniz inşallah mutlu mesut

asudecm bende görmüştüm onu çok güzeller 28 lira falandı dimi o tentesi çok harika ya
ikizizz şeymacım çok saol canım uyutmuyorum bilerek sudenizi akşam uyusun diye şimdi dedesiyle yıkadık bütün salonu su yaptı öyle hırçın davranıyoki suya aman aman

büşracım 24,5 fiyatı ama alırken aklınızda olsun pompada alın biz sonra bi de pompa aramaya çıktık :))

günaydın hanımlar

yaaa günaydın diyip kaçıyonuz küsücem ha şimdiiii tebrik koyuyorum günaydın diyip kaçanlara

günaydınnn....

ben pek iyi değilim sanrım dün bi doktora gittim geldim mahvoldum eller ayaklar yüzüm davulcuk olmuş shreke benzemeye başlamaktan korkuyorum. bebişte iyidi Allaha şükür esnedi esnedi durdu yawrucuğum sanki günlerdir uyumuyor gibi.. erkan beyde bebeğime bakıp bakıp çok güzel bir eleman diyor. hay allahım bu adamın konuşmaları ne tuhaf. espirik yapıyor gülelim diye. yani bebişte iyi bende ama ben davulcuk oldum

dün bi deneme çözdüm tarih ve anayasa hariç memnun kaldım keşke sınavdada böle olsa onlarıda hallediimde ama.moral oldu bide dışardaki deneme sınavlarında süre yetiremiorum evde en az yarım saatim artıo

şeymoş ben bıraktım artık biliyorsun...

Allahım benim bütün tarih ve anayasa bilgilerimi sana verip,

senin matematiğinle birleştirsin :Saruboceq:

sana edebileceğim en büyük dua..
sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…