izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

ya ben merhaba deyip kaçmam normaldede baktım benim fırın pislikten mahvolmuş garibim bi el atayım dedim sırnaşık şey fırın temizleyicide iyi bişeymiş test etmiş oldum :)
minecim sağsalim zamanında alırsın kızını inşallah kucağına
şeymacım hasta olmadım sonradan anladığım sanırım ufak çapta bi süt düğümlenmesi atlattım korktuğum başıma gelir hep Allahtan ufak çaplıydı resimdeki senmisin bu arada çok hoş görünüyosun

süt düğümlenmesi ne asude geçmiş olsunn.
efet benim teşekkür ederimm baktım aylardır aynı avatar herkes değiştirmiş bende dedim değişiimn artık
bebişte yok koycak kendimi koydum:)
bide fırın temizleyicisi ne:)

süt birikince şişme ateş halsizlik falan oluyo öyle bişey mastitte deniyo
güzel olmuş değişim bi de neden ikiziz onu merak ediyorum senin nick hep aklıma gelen acaba ikizi mi var oluyo
ya mutfak temizleyici banyo temizleyici gibi ama daha kuvvetli bişey tertemiz yaptı hiçbişey işe yaramıyodu ille kirli gibi duruyodu ernet fırın temizleyici aldım pırıl pırıl oldu tavsiye ederim yani :)

kızlar ben birşeyler yemekten kendimi alıkoyamıyorum cnm sürekli birşeyler yemek istiyor. sonrada ah vah 74 kg oldum diyorum. ben gitgide şaşırmaya başladım şuurumu kaybediyorum sanırım kaydirigubbakcemile3

hafif şeyler yemeye çalış mine meyve ye canın çok bişey istedikçe salatalık falan ye sıcaktada çok yemek hiç çekilmez sanki

siteye üye olurken ne yazsam kullanılıyo diodu bende bunu yazdım tamamen sebepsizz:):)ne biliim bu kadar kullancaamı
üye olmuş olmak için yani:)

mine yeme isteğini meyvelerle yatıştır yada meyveli yoğurt felan bu sıcaklarda serinletirde

değiştirmek istiyosan değiştirebiliyosun moderatörlere başvurup ama çok başvuran oluyomuş galiba baya bi uğraştırır heralde teşekkür ederim bu arada

doğru böyle tanıyıp sevdik biz seni :)) eritme kıvamında bugün hava buharlaşıcam az kaldı :)

kızlar size bişey dicem ama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

akşam volkan konak konseri var içim gidiyo içim

aşkolsun neden küssün ben çok merhaba dediğim halde cevap alamadığım oldu hiç küsmedim

hehehezemuszemus mine bedava konser ben bile gitmeye çekiniyorum düşün karadenizliyiz:) hatta gitmiyorum yanii sen lütfen sakın gitmee nasıl kalabalık olur bu sıcakta allah korusun fenalık felan geçirirsin otur lütfen senide bebişinide çok seviorus biz:)

selvihan küsme bizeee bizde kasıt yok aslaa ha:)ii dedin asude dimi biz küsüomuyuz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…