hehehezemuszemus mine bedava konser ben bile gitmeye çekiniyorum düşün karadenizliyiz:) hatta gitmiyorum yanii sen lütfen sakın gitmee nasıl kalabalık olur bu sıcakta allah korusun fenalık felan geçirirsin otur lütfen senide bebişinide çok seviorus biz:)
selvihan küsme bizeee bizde kasıt yok aslaa ha:)ii dedin asude dimi biz küsüomuyuz:)
ben kalabalık içine girmem normaldede siz beni merak etmeyin. ama bir gerçek varki ben hamileyken çok gezdim bu çocuk sanırım sokaktan eve girmek istemez o zaman yandım sanırımeyvahedigeldismile ama niye yanayımki benimde canıma minnet.. sempatiksalakcinni siz merak etmeyin kızlar çoğalmadan eve geri döncem söz
minee tam tersi olucakben hamaliyken hiç evden çıkmadım kızımı eve sokamıyorum
selvihan sence ben 74+ kg dan tekrar 50 ye düşebilirmiyim doğumdan sonra sempatiksalakcinni
sorusu bile bana makul gelmedi ama kaydirigubbakcemile3
bebiş suan kaç kilo
2,5 kg şuan
geçen hafta aslında bunalıma girmiştim bütün hafta beslendiğim su , domates, salatalık, kıvırcık, erik, karpuz, kavun ve kiraz.. hiç ekmek yemedim artık tansiyonum düşmeye başlamıştı. ama bide ne göreyim 72 den 74 e çıkmışım. ben anlamıyorum wallahi yemesende artıyor. bari yiyimde alıyım.
yazık bana yaaa kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?