izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

anaaa valla şaka yaptım kızmayınnnn bu mine sokakta dogurucak valla böyle giderse

yanımda eşim olduktan sonra hiç sorun olmuyor biryerlere gitmek. ama dün akşam çok şişmiştim yorgunluktan. dediki bugün bütün gün yat şişliklerin azcık insin gelip kontrol etcem inmişse götürcem dedi eşim. bende hadi ordan yeme beni dedim. ayların şişliği bi gündemi incek sen buraya kdr zahmet etme ben izmite inerim oprda buluşuruz dedim ne desin mecbur tamam dedi.. komikime gidiyorda ama yazık adamcığıma ya benle uğraşmaktan kendini unuttu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

herkes gitmiş meydan bana kalmışşşş hihoyyythihoyyyt

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

ben kalabalık içine girmem normaldede siz beni merak etmeyin. ama bir gerçek varki ben hamileyken çok gezdim bu çocuk sanırım sokaktan eve girmek istemez o zaman yandım sanırımeyvahedigeldismile ama niye yanayımki benimde canıma minnet.. sempatiksalakcinni siz merak etmeyin kızlar çoğalmadan eve geri döncem söz

ii hadi bakalım inatçı kız seni:) ii işte o da severse ikinizde evde oturmassınız böylelikle hatta bende takılırım sizeee::):)

minee tam tersi olucak ben hamaliyken hiç evden çıkmadım kızımı eve sokamıyorum

geçen hafta aslında bunalıma girmiştim bütün hafta beslendiğim su , domates, salatalık, kıvırcık, erik, karpuz, kavun ve kiraz.. hiç ekmek yemedim artık tansiyonum düşmeye başlamıştı. ama bide ne göreyim 72 den 74 e çıkmışım. ben anlamıyorum wallahi yemesende artıyor. bari yiyimde alıyım.
yazık bana yaaa kaydirigubbakcemile3

saçmalama sakın öyle bişi yapma ye sen yedikçe bebişin tobik olucakk ben 50 kiloyla hamile kaldım 68 le dogum yaptım bebişim 3 kilo 680 gr dogdu ki iki buçuk haftada erken dogdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…