evet şeymoş ben istedim sezeryanı. bölesi daha iyi benim için.
şimdi kilolu hamile kalanlar az alıyor ama zayıf hamile kalanlar çok alıyormuş.
benimde 5 aya kadar yoktuda 5. aydan sonra fırladı tartının ibresi kaydirigubbakcemile3
yani sen beni örnek alıpta korkma hiç olurmu. bakma ben takıyorum şimdilik ama eminimki
bebişi kucağıma alınca herşey vızgelir. yani sen benim devasa boyutlarımdan korkma emi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aynenn valla çok sıcak ama ben yazı seviyorum yakınmıyorum en çokta yazın akşam üstü dışarda çay içmeye bayılıyorumhihoyyyt ohh ne güzel bende geçende faceten lise arkadaşımı buldum o kadar mutlu oldumki anlatamam insan mutlu oluyo ya eski arkadaşlarını görünce hee valla neremiz büyüktü delilik çağlarımızdı o zaman şimdi o halime gülüyorum keşke tekrar geri dönebilmek mümkün olsa:1rolleyes:kızlar selamlar
bugün çok mutluyum liseden çok yakın arkadaşım kan kardeşim geldi almanyaya gelin gitmişti
okadar uzun zaman olmuşki nasılda özlemişim zaten dogru düzgün arkadaşım yok çok iyi geldi bana
yeniden çocuk oldum sanki öyle hissettim kendimi lise çağı çocukmu demeyin ozamanlar kendimizi çok büyük sanıyorduk ama küçüktük yaaa :)))
saol cnm yaa valla öyle zaten kızımdan geçti bana ben olursamda benden ona geçiyo haliyle birbirimize bulaştırıyoruz ben bu kıştan beri griple uğraşıyorum sürekli evde durmaktan sanırsam bağışıklık sistemim zayıfladı dışarının mikropunu unuttu vucudüm önceden bekarken grip olmazdım olsam bile geçerdi yıkmazdı beni evlendikten sonra evde oturduktan sonra az bi gripte hemen halsiz kalıyorum anlamadım ben bu işibilmiyorumkismileçok çok geçmiş olsun nisanurum gerçekten çok zor bu mevsidme hastalık bizdede oldumu sudenizle birlikte oluyoruz hemen dahada zorlaşıyor inşallah geçer bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?