izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

benimkide 1-2 hafta erken gelcek sezaryan olacak ondan. ya aslında şöyle 30 temmuz doğum tarihi normalde. doktorda dedi erkenden sancılanmassan bişey olmazsa bekleriz 20 sinden sonra uygun olduğun birgün yaparız dedi. acayip tırsıyorum eyvahedigeldismile

evet şeymoş ben istedim sezeryanı. bölesi daha iyi benim için.

şimdi kilolu hamile kalanlar az alıyor ama zayıf hamile kalanlar çok alıyormuş.

benimde 5 aya kadar yoktuda 5. aydan sonra fırladı tartının ibresi kaydirigubbakcemile3

yani sen beni örnek alıpta korkma hiç olurmu. bakma ben takıyorum şimdilik ama eminimki

bebişi kucağıma alınca herşey vızgelir. yani sen benim devasa boyutlarımdan korkma emi

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hiç tırsma ben gece suyum gelmiş söylemesi ayıp altıma yaptım sandım :) eşim görmeden çamaşırımı değiştireyim dedim bi baktımkiii suyum gelmiş ben sezaryan oldugumu hiç anlamadım bile yatıodum bi baktım kızım yanımdan geçio

canım eğer normal yapabiliyorsan yapma sezeryan normal yap daha çabuk verirsin kilolarını hemde daha kolaydır normalde iyileşmen.eger risk varsa normalde ozaman sezeryan yap hemen hissetmiyorum die pes edip sezeryana yönelme bence

normal doğumu kendine güvenen yapsın walla. ben katlanamam herkes kendisini en iyi yine kendisi tanır. heleki temmuzun ortası sıcak bunalmışım zaten mümkün değil.. gerçi normal doğumu istemiyorumda.
hemencik olsun bitiversin korkusu bil eyetiyor bana. korkudan doğurmayacağım nerdeyse içimde tutucam

kızlar bende yoktum ortalıktada okudum şöyle bi sohbeti genel geçer şeylere çok takılmayın zayıf hamile kalan çok alır diye bişey yok ben 54 kiloyla hamile kaldım çok zayıfsın diyolardı bana normaldim aslında 67 ile doğuma girdim doğumdan 10 gün sonra 52 kiloydum şu anda 50 kiloyum :)) hamileliğimin son anına kadar oturmadım hep gezdim oğlum ilk zamanlar kolikken sokağa hiç çıkamazdık şimdi sokakta geziyorsak çok mutlu oturmamak şartıyla tabi ama dışarıya çıkmayı çok fazla sevecek belli :)) mine korkuyosan tabiki sezeryan yap ama sezeryanda hani herkes için oh oldum rahatladım denecek bişey değil eğer azıcık bile olsa güvenin cesaretin varsa normal en güzeli aslında ama çok korkuyosan tabi o zaman ol sezeryan

annenin aldığı kilolarla bebeğin aldığı kilonunda pek alakası yok bu arada oğlum 3,740 doğdu ben 13 kilo aldığım halde

asudecim sen nerdeydin gı bütün gün??

bende giyindim eşimde geldi ciddi ciddi şişler inmişmi diye bakmaya gelmiş

neyse kızlar ben gidiyorum son son gezicem

yarın görüşürük
:1hug::1hug:

kızlar selamlar
bugün çok mutluyum liseden çok yakın arkadaşım kan kardeşim geldi almanyaya gelin gitmişti
okadar uzun zaman olmuşki nasılda özlemişim zaten dogru düzgün arkadaşım yok çok iyi geldi bana
yeniden çocuk oldum sanki öyle hissettim kendimi lise çağı çocukmu demeyin ozamanlar kendimizi çok büyük sanıyorduk ama küçüktük yaaa :)))

merhaba kızlar bayadır yoktum geçmişi oku oku bitmedi başımda ağrıyo felaket biçimde grip oldum baş ağrısı yapıyo yaz gribi hiçmi hiç çekilmiyo sizler nasılsınız

asudecim geçmiş olsun senin neyin var sendemi gripsin yoksa allah acil şifalar versin bide bebek olunca daha zor halsizim sadece uyumak istiyorum ama olmuyo eşimde yok yanımda tekim daha zor kızımda hasta oda grip öksürüyo nerden bulaştı bu yaa alsanaalsanasmile

çok çok geçmiş olsun nisanurum gerçekten çok zor bu mevsidme hastalık bizdede oldumu sudenizle birlikte oluyoruz hemen dahada zorlaşıyor inşallah geçer bir an önce

aynenn valla çok sıcak ama ben yazı seviyorum yakınmıyorum en çokta yazın akşam üstü dışarda çay içmeye bayılıyorumhihoyyyt ohh ne güzel bende geçende faceten lise arkadaşımı buldum o kadar mutlu oldumki anlatamam insan mutlu oluyo ya eski arkadaşlarını görünce hee valla neremiz büyüktü delilik çağlarımızdı o zaman şimdi o halime gülüyorum keşke tekrar geri dönebilmek mümkün olsa:1rolleyes:

ahh nisanurum keşke bir günlüğüne ilk okula liseye universiteye yine aynı arkadaşlarımla gidebilsem vallahi fazla değil birer güncük verseler dimi ne güzel olurdu ozamanlar hiç bilemedik kıymetini sanki okula gitmek işkenceydi ama çok özlüyorum o günleri tadı pek başkaydı

çok çok geçmiş olsun nisanurum gerçekten çok zor bu mevsidme hastalık bizdede oldumu sudenizle birlikte oluyoruz hemen dahada zorlaşıyor inşallah geçer bir an önce
saol cnm yaa valla öyle zaten kızımdan geçti bana ben olursamda benden ona geçiyo haliyle birbirimize bulaştırıyoruz ben bu kıştan beri griple uğraşıyorum sürekli evde durmaktan sanırsam bağışıklık sistemim zayıfladı dışarının mikropunu unuttu vucudüm önceden bekarken grip olmazdım olsam bile geçerdi yıkmazdı beni evlendikten sonra evde oturduktan sonra az bi gripte hemen halsiz kalıyorum anlamadım ben bu işibilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…