ben lise mezunuyum ama lisede çok eğleniyoduk öğretmenlerimiz arkadaş ortamım süperdi ya hocalara yakalanma korkusu çok maceralı geçiyodu ben koşa koşa gidiyodum tabi sınav zamanlarından nefret ederdim ama sırf arkadaşlarım için koşa koşa gidiyodum ben lisedeki kız arkadaşlarımı buldum bigün düzenlicez buluşucaz tabi kopmazsak merakla bekliyorum o günü gene yer yerinden oynıcak gır gır şamata ohhhdelikafaduldendelikafaduldenahh nisanurum keşke bir günlüğüne ilk okula liseye universiteye yine aynı arkadaşlarımla gidebilsem vallahi fazla değil birer güncük verseler dimi ne güzel olurdu ozamanlar hiç bilemedik kıymetini sanki okula gitmek işkenceydi ama çok özlüyorum o günleri tadı pek başkaydı
ben lise mezunuyum ama lisede çok eğleniyoduk öğretmenlerimiz arkadaş ortamım süperdi ya hocalara yakalanma korkusu çok maceralı geçiyodu ben koşa koşa gidiyodum tabi sınav zamanlarından nefret ederdim ama sırf arkadaşlarım için koşa koşa gidiyodum ben lisedeki kız arkadaşlarımı buldum bigün düzenlicez buluşucaz tabi kopmazsak merakla bekliyorum o günü gene yer yerinden oynıcak gır gır şamata ohhhdelikafaduldendelikafadulden
valla oğlumu uyutucam derken baya bi vakit geçti eşimle film izledik sevgililer günü filmini izlemeyenlere tavsiye ederim sonrada eşimin diyetisyenine gittik ama çok sıcak ya dışarı çıkmak işkenceasudecim sen nerdeydin gı bütün gün??
bende giyindim eşimde geldi ciddi ciddi şişler inmişmi diye bakmaya gelmiş
neyse kızlar ben gidiyorum son son gezicem
yarın görüşürük :1hug::1hug:
valla hülya uğrar buraya diyodum bende demek hastaydın çok geçmiş olsun kızınada sanada ben süt düğümlenmesi olmuşum zannedersem sık sık emzirince 1 günde atlattık sanırsam korktum ateşim falan çıktı ama iyiyim şimdi çok sağolmerhaba kızlar bayadır yoktum geçmişi oku oku bitmedi başımda ağrıyo felaket biçimde grip oldum baş ağrısı yapıyo yaz gribi hiçmi hiç çekilmiyo sizler nasılsınız
asudecim geçmiş olsun senin neyin var sendemi gripsin yoksa allah acil şifalar versin bide bebek olunca daha zor halsizim sadece uyumak istiyorum ama olmuyo eşimde yok yanımda tekim daha zor kızımda hasta oda grip öksürüyo nerden bulaştı bu yaa alsanaalsanasmile
iyi alışverişler selvihan bende geçen baya bişey aldım çok güzel şeyler var bende oğlumu yıkamaya gidiyorum görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?