izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

ben lise mezunuyum ama lisede çok eğleniyoduk öğretmenlerimiz arkadaş ortamım süperdi ya hocalara yakalanma korkusu çok maceralı geçiyodu ben koşa koşa gidiyodum tabi sınav zamanlarından nefret ederdim ama sırf arkadaşlarım için koşa koşa gidiyodum ben lisedeki kız arkadaşlarımı buldum bigün düzenlicez buluşucaz tabi kopmazsak merakla bekliyorum o günü gene yer yerinden oynıcak gır gır şamata ohhhdelikafaduldendelikafadulden

ohhh ne güzel canım hangi lisede okumuştun maşallah eglenin yine tabi ama ogünler gibi olmuyor ya

asudecim sen nerdeydin gı bütün gün??

bende giyindim eşimde geldi ciddi ciddi şişler inmişmi diye bakmaya gelmiş

neyse kızlar ben gidiyorum son son gezicem

yarın görüşürük
:1hug::1hug:
valla oğlumu uyutucam derken baya bi vakit geçti eşimle film izledik sevgililer günü filmini izlemeyenlere tavsiye ederim sonrada eşimin diyetisyenine gittik ama çok sıcak ya dışarı çıkmak işkence (
valla hülya uğrar buraya diyodum bende demek hastaydın çok geçmiş olsun kızınada sanada ben süt düğümlenmesi olmuşum zannedersem sık sık emzirince 1 günde atlattık sanırsam korktum ateşim falan çıktı ama iyiyim şimdi çok sağol

ben geldimmm :) günaydın kızlarrrrrrrrr :) hamişler anişler ve hamiş adayları :) ama gidiyorum çünküüüü prensesime alışveriş yapıcam beni arayan arkadaşlar nctiy wenice kids deyim :):):) gelince sizlereeeee bak neler var ne kadara bilgi vericem...ayrıca mine dogurmadın dimiii konserde falan :) hadi öptüm hepinizi

iyi alışverişler selvihan bende geçen baya bişey aldım çok güzel şeyler var bende oğlumu yıkamaya gidiyorum görüşürüz

kandiliniz mübarek olsun
şeyma internet explorer mı kullanıyon mozillada açılıyo google

kızlar sıcaktan boguluyorum evde bile bu haldeyim dışardakilere rabbim kolaylık versin yaa bu ne böylee hele güneş altında çalışanlara of off ço zor valla
bu arada sizlerinde kandiliniz mübarek olsun kızlar
ay ramazanda böyle yaza geliyor ne yapıcaz bilmem hadi bu sene agustos agustos sonuna dogru iftar erkene gelirde sonra temmuza hazirana gelecek 9 da iftar yapıcaz bu sıcaklarda

büşra ben geçen seneden sonra hiç düşünmüyorum bunu geçen sene diodum nası olcak ama allah sabrını verio kesinlikle gelecek senelerde verir rahat tutarıs :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…