canım ben geçen sene hiç tutamadım önceki senede yarısını tutabildim hamileliğimin başlarydı istifra ediyodum hergun tutamadım geçen senede sütüm gidiydu çok azdı gitmesin diye sürekli yiyip içmem gerekti tutmak istedim aslında ama tutturmadılar oyüzden sıcaklarda oruç tutmayı pek bilemiyorum canım eskiden arada 3 aylara girince tutardımda inşlh kolay olurbüşra ben geçen seneden sonra hiç düşünmüyorum bunu geçen sene diodum nası olcak ama allah sabrını verio kesinlikle gelecek senelerde verir rahat tutarıs :)
canım sende sabahtan çık evden 8:20de falan çık dükkanlar 9da başlıyo açılmaya hem sabah serininde rahat rahat yaparsın alışverişini öglene kalmadanda dönersin canımben oruç tutamıcam galiba bu sene düzenlı olarak tutardım ama günde 3 tane almam gerekn ilaçlarım var guatır çıktı dogmdan sonra ayrıca emziren annelerin tutması şartmı...ayrıca akşam gidememki canım taa körfezdeyim izmit burdan otobüsle 45 dk ama arabyla giderim ozamanda saat geç oluyo offf yarına kaldı alışveriş kızıma ciciler alasım varrrrr
offf çok sıkıldımmmmmmmm
cnm ben çayırova ticaret meslek lisesinde okudum duydunmu bilmiyorum muhasebeydi şimdi muhasebeden bi haberim hepsini unutum :) evet cnm tabiki eski günler geri gelmiyoohhh ne güzel canım hangi lisede okumuştun maşallah eglenin yine tabi ama ogünler gibi olmuyor ya
saol cnm benim allah dahada iyi etsin allahım sağlığımızı eksik etmesinvalla oğlumu uyutucam derken baya bi vakit geçti eşimle film izledik sevgililer günü filmini izlemeyenlere tavsiye ederim sonrada eşimin diyetisyenine gittik ama çok sıcak ya dışarı çıkmak işkence(
valla hülya uğrar buraya diyodum bende demek hastaydın çok geçmiş olsun kızınada sanada ben süt düğümlenmesi olmuşum zannedersem sık sık emzirince 1 günde atlattık sanırsam korktum ateşim falan çıktı ama iyiyim şimdi çok sağol
öyle cnm allah yardımcıları olsun inşaat işçileri dışarda çalışıyolar güneşin altında babamdan biliyorum çok zor ekmek parası kışda zor yazda zor ama allahın kurduğu düzen ikiside lazım allah kolaylığını veriyo yaa allahım sabrınıda verir yeterki biz niyetlenelim bu dünyada belki zorlanırız ama ahirette büyük ödül bizi bekliyo biz gene evde tutucaz hem çalışıp hem tutanların işi daha zorkızlar sıcaktan boguluyorum evde bile bu haldeyim dışardakilere rabbim kolaylık versin yaa bu ne böylee hele güneş altında çalışanlara of off ço zor valla
bu arada sizlerinde kandiliniz mübarek olsun kızlar
ay ramazanda böyle yaza geliyor ne yapıcaz bilmem hadi bu sene agustos agustos sonuna dogru iftar erkene gelirde sonra temmuza hazirana gelecek 9 da iftar yapıcaz bu sıcaklarda
emziren anneler ister tutar ister tutmaz şart değil tabiki kendine kalmış bişey ama sonra borcunu tutman gerekiyo onuda yavaş yavaş tutarsın cnm ama hastalıkta ayrı ondada şart değil sağlık problemi olanlar tutmuyo zaten farz değil ama geçiciyse bu sene tutmazsın kışın borcunu tutarsın aynı şeye denk geliyo yani allah herşeyin bi kolay yolunu sunmuş bizlereben oruç tutamıcam galiba bu sene düzenlı olarak tutardım ama günde 3 tane almam gerekn ilaçlarım var guatır çıktı dogmdan sonra ayrıca emziren annelerin tutması şartmı...ayrıca akşam gidememki canım taa körfezdeyim izmit burdan otobüsle 45 dk ama arabyla giderim ozamanda saat geç oluyo offf yarına kaldı alışveriş kızıma ciciler alasım varrrrr
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun allahım nice seneler daha nasip etsin sağlıklı huzurlu mutlu allahım ağzınızın tadını bozmasın a.s.dört saattir temizlik yapıorummm:):)yorulmadım ama su içindeyim:)
selvihan yarın bizim evlilik yıldönümümüz olmasa gerçekten gelirdim benhem yalnız gezmemiş olurdumm ama yapmam gerekenler var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?