izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

11de kalkarsan temizliğede böle 1de ancak başlarsın işte:) size ii sohbetler kızlarr bana da kolay gelsiinn:):)açiim müziğimi yapiim işimi

ben oruç tutamıcam galiba bu sene düzenlı olarak tutardım ama günde 3 tane almam gerekn ilaçlarım var guatır çıktı dogmdan sonra ayrıca emziren annelerin tutması şartmı...ayrıca akşam gidememki canım taa körfezdeyim izmit burdan otobüsle 45 dk ama arabyla giderim ozamanda saat geç oluyo offf yarına kaldı alışveriş kızıma ciciler alasım varrrrr

selvihan beni kurtardın allahta seni kurtarsın:):) benimde izmite gitmem 45 dk sürüyo valla anlıyorum senii :)yarın gidersin diycem ama sıcaktansa yarın da sıcak olur büyük ihtimal

amin canımmm gel yarın burdakiler falan buluşalım beni yanlız bırakmayın nctiyde birlikde yanalımmm ahaha ordanda mineyi doguma götürelim

büşra ben geçen seneden sonra hiç düşünmüyorum bunu geçen sene diodum nası olcak ama allah sabrını verio kesinlikle gelecek senelerde verir rahat tutarıs :)
canım ben geçen sene hiç tutamadım önceki senede yarısını tutabildim hamileliğimin başlarydı istifra ediyodum hergun tutamadım geçen senede sütüm gidiydu çok azdı gitmesin diye sürekli yiyip içmem gerekti tutmak istedim aslında ama tutturmadılar oyüzden sıcaklarda oruç tutmayı pek bilemiyorum canım eskiden arada 3 aylara girince tutardımda inşlh kolay olur
canım sende sabahtan çık evden 8:20de falan çık dükkanlar 9da başlıyo açılmaya hem sabah serininde rahat rahat yaparsın alışverişini öglene kalmadanda dönersin canım
offf çok sıkıldımmmmmmmm

bendeee çok sıkıldım birsürü kıyafet denedim akşam annemlere ve kaynanamlara gidicez diye ama hiçbirine karar veremedim herzamanki durum of kilolarda tam gitmediki bazı şeyler olmuyo hala üstüme

bencede iyi fikir sabah eşimle birlikde çıkarım yarın :d 8 trenine binerim ehehehe... buaralar benim en büyük kurtarıcım uzun gömlekler göbüşümü kapatıoooo yaaa kilom aynı ama göbek çıktı bide içi acıooo neden acabaaa

canım ilk başlarda haf,f bastırınca dar pant falan giyince hafif acıyordu benimde karnımın içi ama sezeryanım ben sendemi öylesin ama dikiş yerimde hiçbir acı hissetmemiştim dün akşam sudeniz kucagımda egildim kalktım biraz ilk defa dikiş yerimin sag tarafında agrı oldu hafif hafif sızlıyor arada çok garipsedim çünkü 13 aydır hiç böyle bişey yaşamadım

dört saattir temizlik yapıorummm:):)yorulmadım ama su içindeyim:)
selvihan yarın bizim evlilik yıldönümümüz olmasa gerçekten gelirdim ben hem yalnız gezmemiş olurdumm ama yapmam gerekenler var:)

merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun rabbim dualarınızı kabul etsin gönlünüze göre versin bu akşam namaz kılıp dua edicem bol bol rabbim kabul etsin hepimizinkini:Saruboceq:

ohhh ne güzel canım hangi lisede okumuştun maşallah eglenin yine tabi ama ogünler gibi olmuyor ya
cnm ben çayırova ticaret meslek lisesinde okudum duydunmu bilmiyorum muhasebeydi şimdi muhasebeden bi haberim hepsini unutum :) evet cnm tabiki eski günler geri gelmiyo
saol cnm benim allah dahada iyi etsin allahım sağlığımızı eksik etmesin
öyle cnm allah yardımcıları olsun inşaat işçileri dışarda çalışıyolar güneşin altında babamdan biliyorum çok zor ekmek parası kışda zor yazda zor ama allahın kurduğu düzen ikiside lazım allah kolaylığını veriyo yaa allahım sabrınıda verir yeterki biz niyetlenelim bu dünyada belki zorlanırız ama ahirette büyük ödül bizi bekliyo biz gene evde tutucaz hem çalışıp hem tutanların işi daha zor
emziren anneler ister tutar ister tutmaz şart değil tabiki kendine kalmış bişey ama sonra borcunu tutman gerekiyo onuda yavaş yavaş tutarsın cnm ama hastalıkta ayrı ondada şart değil sağlık problemi olanlar tutmuyo zaten farz değil ama geçiciyse bu sene tutmazsın kışın borcunu tutarsın aynı şeye denk geliyo yani allah herşeyin bi kolay yolunu sunmuş bizlere
dört saattir temizlik yapıorummm:):)yorulmadım ama su içindeyim:)
selvihan yarın bizim evlilik yıldönümümüz olmasa gerçekten gelirdim ben hem yalnız gezmemiş olurdumm ama yapmam gerekenler var:)
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun allahım nice seneler daha nasip etsin sağlıklı huzurlu mutlu allahım ağzınızın tadını bozmasın a.s.

nisanurum saol canım seninde kandilin mbarek olsun çayırova tarafları hiç bilmiyorum canm duymadım oyüzden bende bilgisyrlı muhasebe kursuna gitmiştim okulum bitmek üzereyken babamn işlerine yardımım olur diye ama bende unuttum :)

ikiziz canım inşallah yarın herşey çok güzel olur çok eglenirsiniz evlilik yıldönümüz kutlu olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…