izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

selvihan guatr nodülün varsa tere tohumu içmeni öneririm eğer yoksa bişey diyemem ama varsa ben doğum öncesi ameliyatlık duruma gelmiştim kullandım azimle 1 yılda tamamen iyileştim

opuyorumnanaktan canım nice yıllara inşallah eşinle ve hayırlısıyla bebişlerinizle sağlıklı mutlu huzurlu girmenizi dilerimm şimdiden tebriklerr...

kızlar teşekkür ederimm:)
asude herşeyi bitkilerle hallediyo valla maşallah dikkate alın önerilerini:)
teşekkür ederim şeymacım :)) yarın için herşeyin çooook güzel geçmesini dilerim hiç unutamayacağınız güzellikte olsun inşallah
canım yarın çarşıdaki aktardan alırım muhakkak denicem nasıl kullanılıo o tohum.
tohum şeklinde oluyo bi de öğütülmüşü oluyo normalde balla karıştırıp için diyolar ama benim boğazıma yapışıyodu o şekilde nasıl alırsan al bir çay kaşığı hergün yut ben aç karnına 1 çay kaşığını ağzıma atıp hemen arkasından su içiyodum hafif acımtırak bi tadı var ama hergün muhakkak yap bunu sana tavsiyem benim boğazımda sanki kocaman bi top gibi gözüküyodu nodül tamamen yok oldu doktor olarak kime gidiyorsun?

merhaba kızlar off bekle bekle ağaç oldum eşim para yatıracak bugün kızım 1 yaşını doldurdu pazar doğum günü yapcam alış verişe çıkıcam para yatır dedim halledecem dedi sabahtan beri bekliyom

hülyacım doğum gününüz kutlu olsun . nisanuru gözlerinden öperim. nice mutlu yıllara, yeni yaşlara... :asigim:

merhabalar hanımlar:)

bende kocaeli merkezdeyim..bu topiği görünce hem bir merhaba diyeyim hemde bir şey sorayım dedim.
izmitte hamiş tşörtleri satan yer varmı? hani önünde hamişliği simgeleyen resimler falan olan :CüvCüv:
varsa nerdedir kızlar?

Son düzenleme:
doğum günü kutlu olsun kızının hülyacım nice yaşlara inşallah
hoşgeldin papatya prenses lcw de var yeni çıktı çokta güzeller tavsiye ederim ben arkadaşıma hediye aldım

ayy çok ciciler yaff:) en çokta bacağında kız resmi olan varya o:) gülerek eskitsin:)
bende anayasa çalışıyorum eşim geç gelcekmiş:)

ayy çok ciciler yaff:) en çokta bacağında kız resmi olan varya o:) gülerek eskitsin:)
bende anayasa çalışıyorum eşim geç gelcekmiş:)

amin canımmm darısı hayırlısıyla senin bebişe inşallah :) o hele bi olsun doğsun ben onada alırımmmm :) kolay gelsin ALLAH yardımcın olsun canımmmm

ben geldimmmmmmmm kızlarrrr hemen bana buraya nasıl resim yükleyebilirim söyleyin cicilerimizi yükliyimmm :):):):
selvihan cnm güle güle kullansın güzel kızımız gerçekten dediğin gibi cicilermiş.
bende özendim şimdi. mutlu günlerde giysin ..

hoşgeldin papatyaprenses

bende bu saate kadar oturdum yattım yuvarlandım şimdi kalkıp yemek yapıcam pöffff sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ben gittim oraya hemde o kadar çok gittimki eşim sağolsun bayılır ncitydekinide kipadakinide zamanında çok ziyaret ettik. bizim şimdi araba koltuğundan başka hiçbir eksiğimiz kalmadı.. hee pardon kızımız dışında

günaydın hanımlar herkese iyi hafta sonları
şeymanın yıldönümü leylanın oğlunun sünneti iyi geçmiştir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…