izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

eşinin adı fatihmi dün ben izmite giderken minübüste bi bayan vardı kolyesi vardı asude fatih die aklıma acaba sen misin die geçti :)
:) yok canım eşimin adı erkan adaşıma rastlamışsın ne güzel ben 1 2 kez adaşıma denk geldim şimdiye kadar :)) bu arada cicileriniz çok güzel güle güle giysin kızın

:) yok canım eşimin adı erkan adaşıma rastlamışsın ne güzel ben 1 2 kez adaşıma denk geldim şimdiye kadar :)) bu arada cicileriniz çok güzel güle güle giysin kızın

:):):) ben bi defa rastladım oda tv programında bi kızdı zayıflamaya çalışıyordu :) sağol teyzesiiii

ben asude ismini önceden beri çok beğenirim bana saraydaki sultanları anımsatıyor
:)) tüm asudeler adına teşekkür ederim minecim bu ara çok bebek var asude ve sude isminde tabi bide adımızı herkes doğru söylese telaffuzu çok yanlış yapanlar var

bu topiğin biraz daha canlanması lazım... boş gördükçe çok üzülüyorum...

ben hemen halkla ilişkiler çalışmalarına başlıyım
:lepi:

haklısın minecim çok kişi artık uğramıyo buraya hafta sonu bizler bakamıyoruz ama en azından hafta içi sık giriyoruz

günaydıın ben geldim.oğlumu sünnet ettidik kızlar.ama perşembeden bu yana 5 yaş yaşlandım herhalde.
Erkek anneleri sünnet için beklemeyin sakın.Hamişler kocalarınızla konuşun erkek bebek bekleyen varsa doğduğu gibi yaptırın kurtulun .

leylacım geçmiş olsun şimdi iyidir oğlun inşallah büyüdü artık erkek oldu maaşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…