izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

merhabalar herkeseeee:) bugün ne güsel bi gün yafff:)
leyla geçmiş olsun hayrlı olsun ne rahatlamışsındır şimdi sen:)
asude cidden çok çabuk geçtii yaf , geçmesini istemediin zamanlar çok çabuk geçer böle ama genelde,kötü bişe. iyi gelmiştir ama eşinle çocuunla 15 gün:)
sınava üç hafta kaldı iice konsantre olmam lazım benim artık kritik zamanlar bunlar.inşallah olucam:)

merhaba şeymacım iyi geldi ama yetmedi ya :)) eşime home ofis bi iş bulmayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile3
sizin yıldönümünüzde güzel geçmiştir inşallah

ii olur kız öle bi iş bulursan banada söyle ama:)
güsel geçti ya şükür akşam seyehatten geç gelebildi eşim ama ( 23ü geçiodu) :) çok şaşırttım onu o şaşırıp mutlu oldukça bende çok mutlu oldumm:) cumarteside yani asıl yıldönümümüzde beni biyerlere götürdü çok sürpriz oldu o da bana , bolu tarafında güzeldere şelalesi bide gölcük diye bi mesire alanı var oraya.ikiside rüya gibi yerlerdi romantik oldu baya:) sonuç olarak beklediimden çok daha güsel üç gün geçirdik şükür:) bide iki yere de ikimizde ilk kez gittik bu daha güsel oldu:) ben daha çok konuşurum yeter

şeymoş çok sevindim senin adına bunları okuyunca ben rahatladım wallahi. ne mutlu size. :asigim:

şeymacım çok sevindim yıllar geçtikçe daha güzellerini yaşayın inşallah sevginiz hiç azalmadan artsın hep

baktım çok güsel seçimler valla zevkli kızsın zaten canım:) pembiş rüyası olmuş odaa:)maşallah
allah nazarlardan saklasın bebişinide mutlu sağlıklı huzurlu kucağına almayı nasip etsinn

minecim çok cici olmuş odanız tatlı tatlı uyusun odasında inşallah minik prenses az kaldı yakında geliyor mine heyecan ne durumda

baktım çok güsel seçimler valla zevkli kızsın zaten canım:) pembiş rüyası olmuş odaa:)maşallah
allah nazarlardan saklasın bebişinide mutlu sağlıklı huzurlu kucağına almayı nasip etsinn

teşekkür ederim şeymacım...
Allahım sana daha da güzellerini nasip etsin
:Saruboceq:

minecim çok cici olmuş odanız tatlı tatlı uyusun odasında inşallah minik prenses az kaldı yakında geliyor mine heyecan ne durumda

teşekkür ederim asudecim. evet hergün birgün daha düşüyor şafaktan asker gibi olduk şafak sayıyorum bugünü saymassak 32 gün kaldı. çok heyecanlıyım gerçekten. hem tatmadığım bir duygu olduğundan hemde o kadar merak ediyorum ki kucağıma nasıl birşey gelecek

mis kokulu hayal gibi bişey olacak emin ol çok güzel bi heyecan güzel bi duygu allah her isteyene nasip etsin geçen sene bu zamanlar benim son günlerimdi :)) nasıl heyecanlıydım ayy anlatamam ama gezmektende geri kalmıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…