izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

leylacım geçmiş olsun şimdi iyidir oğlun inşallah büyüdü artık erkek oldu maaşallah :)
Sağol teyzesi teşekkür ederiz.darısı sizin başınıza inş.
Teşekkürler teyzesi.Hemde ne rahatlama şeyma şu günleride atlatsak anne acıyooo demeside bitse tam rahatlıycam.
Merhabaaaaa
Ben de geldiiiiim....
hoş geldin canım.
Güzeldereye ben gittim canım ya gerçekten çook güzel bi yer.İyi vakit geçirmeniz ne güzel.En kötü gününüz böyle olsun inş.
belki güncellerde bi tane gelebilir bu yıl bekliyorum:):)

Benim yanımda çalışan arkadaş deli gibi hazırlanıyo sürekli deneme çözüyo.Şimdi sözelleri tekrarda çocuk.Sonra tekrar denem çözecekmiş.Motive edeyim biraz seni.

babası evdeydiya emirin huylarında bi değişme oldumu asude:) iyi yada kötü yönde:)
iyi mi kötümü bilemiyorum babasına aşık oldu ille babasını istiyo babasıda ona aşık zaten :)) benim için iyi oldu babasıyla oyalanınca ben dinlendim çok mutluydu o açıdan iyi oldu ama sıcaklardan yine huysuzluk yaptı haklı olarak

laylacım kusura bakma ben yazamadım.

hayırlı uğurlu olsun sünnetiniz gözünüz aydın

Allahım damatlığınıda göstersin inşallah
:1hug:

laylacım kusura bakma ben yazamadım.

hayırlı uğurlu olsun sünnetiniz gözünüz aydın

Allahım damatlığınıda göstersin inşallah
:1hug:

Canım benim hamişsin sen hemde 32 günün kalmış senin kusuruna bakılırmı hiç benin senin gibiyken bakar kördüm nerdeyse.Ne demek.
Teşekkür ederiz teyzesi.Amin herkese Allah çocuklarının mutlu günlerini göstersin.

çok naziksin utandık biz :kedi: akannehir

Minecim bu arada prensesin odası çok güzel olmuş.Allah sağlıklı huzurlu yaşamayı nasip etsin inş.
Yalnız sabahta baktıydım bakıyorum bakıyorum ilk sayfaya başaksının odası çıkıyorum sayfadan.aralardaymış zor buldum.Gerçi açar açmaz ilk sayfaya basmasamda olacakmış ama neyse.

Bizi İlgilendirmez

Çocuğun biri babasına sormuş :
-baba biz nasıl olduk?
baba cevap vermiş maymunlar ...türeye türeye biz olduk demiş...
tabi çocuk babasının lafına inanmamış.
annesine biz nasıl olduk demiş?
annesi, ALLAH Adem babayla Havva annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz demiş.
çocuk demişki ama babam maymunlar türeye türeye biz olduk dedi
anne cevap verir: o babanın sülalesi bizi ilgilendirmez :)

teşekkür ederiz teyzesi.. :1hug:

günaydın kızlar...
bugün ben yine erkenciyim.
canım burda takılmak istiyor ama misafirlerim gelecek. ev işimi hemencik bitirdim şimdi ikram için ne hazırlasam diye düşünüyorum. sabahın 8inde ne hamaratım di mi maşallah bana

:teytey: :teytey: :teytey:

Günaydıın Hamaratsın valla.Maşallah sana.

ya dün gece çocuk yataktan düştü sabahın 4 ünde. Bi kötü oldum ki zaten sünnetli ben başladım bağarmaya eşimi kaldırana kadar. Çocukda ağlıyodu yavrum sustuda kokoma kokoma diyo.Korkma demek yani. Sabahın köründe macera oldu bize.Allaha çok şükür bişey olmadı çocuğa.

ayy canım benim yaaa kıyamam ben . kokoma kokoma diyor demek..
inşallah birşey olmamıştır. annesi sanada korkma diyor ayy duygulandım yine . çok sulugözlü bir hamileyim yaaa
:gitme:

ayy canım benim yaaa kıyamam ben . kokoma kokoma diyor demek..
inşallah birşey olmamıştır. annesi sanada korkma diyor ayy duygulandım yine . çok sulugözlü bir hamileyim yaaa
:gitme:

Ay bende sana kıyamam bende çok sulu gözlüydüm.gerçi ben normaldede çabuk ağlarım ama.Hamileyken başka oluyo tabi.
Bişey olmadı çok şükür.Bide eliyle yanağımı tutuyoda söylüyo.Mine ben sana bikaç şey daha anlatırım seni kesin ağlatırım ama kıyamıyorum sana.Bi doğur sonra anlatıyım.

ayy çok hoşsunuz:):) bak dün beni göndermişsiniz sonra yaprak kımıldamamış :):)
leyla macera olmuş gece gece valla geçmş olsun.
mine ne yapıcan misafirlerine :)
dün verdiiniz gazla gittim trablusgarp balkan savaşları birinci dünya savaşı ve mondrosu halleettimm::):) bugünde aynı performansı bekliyorum kendimden hele kahvaltımı yapiimde:)

olcak o kadar ii sefindim kimi çocuk babsını görünce huy değiştirir daha bi ağlar falan öle olmamış emir akıllı zaten:):) maşallahgamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…