izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

yine meydan bana kaldı konuşur dururum yine gördüm kendimde o potansiyeli :):)ama konuşmucam beklicem biri yazar belki benim arkadaşlarımdan:hulya:

Sağol canım benim.Zaten artık yerde mi yatırsam çocuğu diyorum Bu 4. düşüşü de.:)
Canım ya karşılaşamamışız yakın olsak varya ben seni çok güzel gaza getirirdim ama kısmet.Üniversitedeyken sınav öncesi ev arkadaşımın saatini 2 saat ileri alırdım sabaha karşı ah derdi 1 saatim daha olsa bitirecektim.Söylerdim gerçek saati al derdim sana 2 saat.Birinde bitir ötekindede tekrar et.Acayip gaza getiririm çok gazcıyımdır.

jhonny hava birden kapattı canım ama iyide oldu hani fena sıcaktı çok bunalmıştım biraz kendime geldim
leylacım geçmiş olsun :)
ikiziz kolay gelsinc anım
aaa minecime misafirmi geliyormuş birşey yapma sen canım gelenler yapıp gelsin DD

minecim bebişinin odasına baktım bayıldım rengi benim evlenmeden önceki genç odamın renginde harika
birde kısçelerimizin halıları aynı :)))

bende geldim ama geç kaldımm...

misafirlerim ancak gittiler..

sudenizle baharın halıları aynıymışşş
alkisalkisalkis

minee bugün garip bi hal vardı üzerimdee gözlerimi açamadım 4ten beri öle zar zor kaldırdım kendimi ama bu kötü oldu ,ölü bi gündü( çalışcam inşallah yemeğimi yedikten sonraa

merhaba hanımlar bugün bilgisayarsız kaldım eşim laptobu işe götürdü nasıl olsa netbookun var senin diye onunda çalışmayacağı tuttu patladım sıkıntıdan kızlar yakında oğlumu sünnet ettiriyoruz çok stresliyim eyvahedigeldismile

merhaba inaysa hoşgeldin...

kimse yokmuş gibi gözüksede aslında varız

bundan sonra sık sık gel olurmu sende

genelde gündüzleri burdayız

inaysa hoşgeldiinnn::):)

hoşbulduk arkadaşlar fırsat buldukça uğramaya çalışırım ama ancak gece bakabiliyorum 1.5 yaşında bir oğlum var vede gün içinde sürekli onunla ilgileniyorum ancak bu satlerde fırsat buluyıorum aslında şimdide oturup kpss çalışmam lazım ama hiç canım istemiyor geçen hafta grip oldum arkasından oğlum rahatsozlandı hatta tam iyileşmedi ondan önceki hafta tam çalışmaya başlamıştımki ara verdim 1 haftadır şimdi başlamak acaip zor eliyor buarada ben yuvamda oturuyorum bu cicvarda oturan varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…