izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

asude ne zaman olcak karar verdinizmi bak stres yapma sende leylayla konuş ayrıntılarıı bak yeni atlatmış biri olarak:)
ucu tam olarak iyileşsin o zaman olacak yakındır yani :)) tam belli değil o yüzden
asudecim heyecanlanmış oğlan annesi olmakta kolay değil hani...
inşallah biran önce olup bitiverir..
inşallah minecim çok acayip bişeymiş önceden derdim bu annelerde ne çok üzülüyo ediyo alt tarafı sünnet,öyle olmuyomuş işte içim gidiyo

inşallah ne olup bittiğini anlamadan yapıverirsiniz :) sende boşuna bu kadar düşünmüşüm dersin:)
benim gibi bi kpsszede daha katıldı aramıza tek değilim artık:) mineyi saymıyorum o artık çalışamıo zaten annişcik:)

inşallah şeymacım pek zannetmiyorum kıyamet kopacağına eminim ama :)) eşime diyorum sen tutarsın yanında olursun ben dayanamam

bak şuna ya maşallah çok tatlı çıkmışşşşş:):) evet sen o sünnet olurken ordan bikaç kilometre uzağa git asude belki dayanamassınn doğru:):)

Sağol teyzesi teşekkür ederiz.
herkese merhaba burayı geç keşfettim ama kimsede yokmuş gerçi şansıma
Hoşgeldin canım.
kendi kendime nazar değdiriorum galibaa dün dedim ne güsel çalıştım diye günüm günümü tutmuyoo
Olur öyle arada sırada se sıkma canını biraz daha gayret.Bak seni motive ediyim diye girdim bu sabah aslında çok işim var.
Hem zaten çalışmışsın sona gelince insana bişey bilmiyomuş gibi gelir.Hiç çalışmamış bile olsan zaten belli bi seviyedesindir.Matematikte falan.moral bozmak yok.Ah şimdi bende çocuk olmasa deli gibi çalışırdım.Bide geçen bi arkadaş gördüm harita mühendisi geçn kpss den atanmış.Çok şaşırdım.Gerçi kız kendide şaşırmıştı.Nerden ne çıkacağı belli olmaz yani.Sen elinden geleni yap.Allah büyük.

inşallah şeymacım pek zannetmiyorum kıyamet kopacağına eminim ama :)) eşime diyorum sen tutarsın yanında olursun ben dayanamam

Asudecim bencede en doğrusu bana göre 2 yaş sınırı bile geç oluyo.Bak şimdi yiğit her bişeyin farkında sadece sünnet diye bilmiyo yoksa orada bişeylerin değiştiğini,acıdığını, çişini yaparken falan hep farkediyo.Ben sana herşeyi anlatırım hayatım.Çokda fazla stres yapma. Sünnete sen girme zaten ben girdim bayılıyodum nerdeyse.Sonuçta cerrahi bişey.Ama yanınızda biri daha olmalı o zamanda. Doktora karar verdinizmi.Normalde doktorda çok ağlıyomu bıdık.Yiğit boyunu bile ölçtürmez mesela .O yüzden ben biliyodum böyle ağlıyacağını

merhaba hanımlar...
yazdan sonra bende geliyorum izmite...
artık orda yaşıcaz...
biraz anlatırmısınız bana izmiti.
biz derince de oturucaz...
güzel bir yermidir...

canım anlat valla neler oluyo nasıl oluyo eşimin çalıştığı yerde herkesin çocuğunun sünnetini yapan doktor var baya iyiymiş bu konuda senelerdir çok memnunmuş herkes sadece sünnet değil sorun varsa onları bile tedavi ediyomuş adını eşim biliyo valla ben bilmiyorum ona yaptırıcaz bakalım doktorda bazen çok ağlar bazen güler ayarı hiç belli olmaz

hoşgeldin denizkızıll:) bende bir senedir burdayım ankaradaydım daha önce, çok sefdim burayıı. hiç canın sıkılmaz, gerçi ben değirmenderedeyim belki o yüzden sıkılmıyorum derincenin karşı tarafı.
hiç kafana takma güsel şehir. her imkan var.
nerden geliceksin

leyla bi tanesinn ,dün gece çalıştım ama hedeflediim yerii inat ettim:)Allah büyük ya hayrlsı olsun valla ümitliyim bu yıl

ankaradan geliosan sıkıntısını çekiceen bişe söyliim:: alışveriş merkezlerriiii:):) tabi bilmiyorum gidiomusun çokta. ordayken tek oralar vardı gidip gezilcek benim için büyük eksiklik oldu o yüzdenn

bak şuna ya maşallah çok tatlı çıkmışşşşş:):) evet sen o sünnet olurken ordan bikaç kilometre uzağa git asude belki dayanamassınn doğru:):)
teşekkürler şeymacım doğru valla çığlıklarını ağlamalarını duymamam lazım doktorda kontrol olurken bile ağlamasına dayanamıyorum
merhaba hanımlar...
yazdan sonra bende geliyorum izmite...
artık orda yaşıcaz...
biraz anlatırmısınız bana izmiti.
biz derince de oturucaz...
güzel bir yermidir...
hoşgeldin izmit çok güzeldir küçük yer sevene tabi ankaradan sonra öyle gelecektir büyük ihtimalle sakindir
derince konusunda çok bilgili değilim açıkçası ama burada orada oturan arkadaşlar var seni bilgilendirirler

kızlarrr günaydın tüm geçmişleir okuyamadım bakıciyiiim az sonra
denizkızıl izmit harika bir şehirdir çok kısa zamanda alışabilirsin sahilleri gezme yerleri falan güzeldir derince sahilide harikadır merkezede gayet yakındır

asudecim canım bence anneler bazen çok daha soguk kanlı oluyor ben kendime iğne falan yaptıramazdım ama sudenizin antbytklerinde eşim dayanamadı polkliniğin dışına kaçtı ben tuttum annelik başka bişiy yyaaaa tosuncukta rahat atlatıcak inşallah annesi küçük oldugu için çok daha kolay iyileşir

zaten bizde daha iyi olur diye küçük yaptırmaya karar verdik unutur dedik ama ne bileyim işte bu konuda içim bi tuhaf oluyo aşısında falan kan alınmasında iyi dayandım ama bakalım bunda ne olacak :) bende kendimde daha iyi dayanıyorum eşim oğlum söz konusu olunca daha fena oluyorum büşra ya :)

kızlar bu arada alakasız olacak ama seymenede sahil yapılıyormuş nailadan sonraki askeriyeden sonra başlıyor galiba tam bilmiyorum ama bizlere gezecek yeni sahil çıktı DDD

teşekkürler hanımlar...
aslında ankarada değilim. bekarken üye olmuştum foruma. o zaman ankaradaydım. şimdi eşimin görevi nedeniyle kıbrıstayım. burdan sonra çok seveceğimi düşünüyorum izmiti.insanın kendi vatanı gibisi yok.

ahh canım bende tam tersi işte hiç dayanamıyorum elim ayagım titriyor bir kan aldırmaya bile :)

Asude gerçekten zor bişey değil.Zor olan çocuğu hırpalamadan yapabilmek yani çocuk huzursuz olupta bi ağlamaya başaldımı canı yansada yanmasada devamı geliyo artık.Mümkün olduğu kadar çocuk takıntı yapmadan halletmek en güzeli.o yüzden 2 yaşda geç bana göre diyorum.Doktor nasıl yapıyomuş lokal anesteziylemi.Nerde yapıyomuş hastane doktorumu yani.hangi yöntemle yapıyomuş.hepsini iyi öğren.Yaptığı çocuklar kaç yaşındaymış sor mutlaka.Mesela banada işyerinden tavsiye etmişlerdi.Hemde yapan gerçektende iyi bi doktor senelerdirde bu işi yapıyomuş.Ama lokalle yapıyoruz dedi yanındaki çocuk.Bende yiğitin durumunu anlattım siz getirin biz hallederiz dediler.Bende oraya götürmedim.Şimdi düşünüyorum 2 sakinleştiriciyle zor zabtettik eğer orda yaptırsaydık çoçuğa eziyet olurdu herhalde.Ama bende doktorun çook iyi bi doktor olduğunu biliyorum.Özel merkezi var hatta.Yani demek istediğim çocuğunun huyunu sen bilirsin.ona göre karar ver.
Bide asude şimdiden söyliym antibiyotikli deri pomadını sakın ihmal etme bazı doktorlar,eczaneler antibakteriyel veriyolar.Bizde çok farketti mutlaka antibiyotikli olması lazımmış.zaten eskidende toz halinde dökerlermiş ya üzerlerine.Aman bu çok önemli.O krem benim herşeyim oldu sünnette.
ara ara yazarım ben artık sana.

ahh canım bende tam tersi işte hiç dayanamıyorum elim ayagım titriyor bir kan aldırmaya bile :)
bende konuşulurken korktuğumu düşünürüm hep ama kan aldırırken zaten çok sakinimdir 1 kez biyopsi oldum boğazımdan uyuşturmadan canlı canlı :1shok: kendime inanamadım nasıl dayandım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…