ucu tam olarak iyileşsin o zaman olacak yakındır yani :)) tam belli değil o yüzdenasude ne zaman olcak karar verdinizmi bak stres yapma sende leylayla konuş ayrıntılarıı bak yeni atlatmış biri olarak:)
inşallah minecim çok acayip bişeymiş önceden derdim bu annelerde ne çok üzülüyo ediyo alt tarafı sünnet,öyle olmuyomuş işte içim gidiyoasudecim heyecanlanmış oğlan annesi olmakta kolay değil hani...
inşallah biran önce olup bitiverir..
Sağol teyzesi teşekkür ederiz.jhonny hava birden kapattı canım ama iyide oldu hani fena sıcaktı çok bunalmıştım biraz kendime geldim
leylacım geçmiş olsun :)
ikiziz kolay gelsinc anım
aaa minecime misafirmi geliyormuş birşey yapma sen canım gelenler yapıp gelsinDD
Hoşgeldin canım.herkese merhaba burayı geç keşfettim ama kimsede yokmuş gerçi şansıma
Olur öyle arada sırada se sıkma canını biraz daha gayret.Bak seni motive ediyim diye girdim bu sabah aslında çok işim var.kendi kendime nazar değdiriorum galibaa dün dedim ne güsel çalıştım diye günüm günümü tutmuyoo
merhaba hanımlar bugün bilgisayarsız kaldım eşim laptobu işe götürdü nasıl olsa netbookun var senin diye onunda çalışmayacağı tuttu patladım sıkıntıdankızlar yakında oğlumu sünnet ettiriyoruz çok stresliyim eyvahedigeldismile
inşallah şeymacım pek zannetmiyorum kıyamet kopacağına eminim ama :)) eşime diyorum sen tutarsın yanında olursun ben dayanamam
Asudecim bencede en doğrusu bana göre 2 yaş sınırı bile geç oluyo.Bak şimdi yiğit her bişeyin farkında sadece sünnet diye bilmiyo yoksa orada bişeylerin değiştiğini,acıdığını, çişini yaparken falan hep farkediyo.Ben sana herşeyi anlatırım hayatım.Çokda fazla stres yapma. Sünnete sen girme zaten ben girdim bayılıyodum nerdeyse.Sonuçta cerrahi bişey.Ama yanınızda biri daha olmalı o zamanda. Doktora karar verdinizmi.Normalde doktorda çok ağlıyomu bıdık.Yiğit boyunu bile ölçtürmez mesela .O yüzden ben biliyodum böyle ağlıyacağını
teşekkürler şeymacım doğru valla çığlıklarını ağlamalarını duymamam lazım doktorda kontrol olurken bile ağlamasına dayanamıyorumbak şuna ya maşallah çok tatlı çıkmışşşşş:):) evet sen o sünnet olurken ordan bikaç kilometre uzağa git asude belki dayanamassınn doğru:):)
hoşgeldin izmit çok güzeldir küçük yer sevene tabi ankaradan sonra öyle gelecektir büyük ihtimalle sakindirmerhaba hanımlar...
yazdan sonra bende geliyorum izmite...
artık orda yaşıcaz...
biraz anlatırmısınız bana izmiti.
biz derince de oturucaz...
güzel bir yermidir...
zaten bizde daha iyi olur diye küçük yaptırmaya karar verdik unutur dedik ama ne bileyim işte bu konuda içim bi tuhaf oluyo aşısında falan kan alınmasında iyi dayandım ama bakalım bunda ne olacak :) bende kendimde daha iyi dayanıyorum eşim oğlum söz konusu olunca daha fena oluyorum büşra ya :)
asudecim canım bence anneler bazen çok daha soguk kanlı oluyor ben kendime iğne falan yaptıramazdım ama sudenizin antbytklerinde eşim dayanamadı polkliniğin dışına kaçtı ben tuttum annelik başka bişiy yyaaaa tosuncukta rahat atlatıcak inşallah annesi küçük oldugu için çok daha kolay iyileşir
zaten bizde daha iyi olur diye küçük yaptırmaya karar verdik unutur dedik ama ne bileyim işte bu konuda içim bi tuhaf oluyo aşısında falan kan alınmasında iyi dayandım ama bakalım bunda ne olacak :) bende kendimde daha iyi dayanıyorum eşim oğlum söz konusu olunca daha fena oluyorum büşra ya :)
canım anlat valla neler oluyo nasıl oluyo eşimin çalıştığı yerde herkesin çocuğunun sünnetini yapan doktor var baya iyiymiş bu konuda senelerdir çok memnunmuş herkes sadece sünnet değil sorun varsa onları bile tedavi ediyomuş adını eşim biliyo valla ben bilmiyorum ona yaptırıcaz bakalım doktorda bazen çok ağlar bazen güler ayarı hiç belli olmaz
bende konuşulurken korktuğumu düşünürüm hep ama kan aldırırken zaten çok sakinimdir 1 kez biyopsi oldum boğazımdan uyuşturmadan canlı canlı :1shok: kendime inanamadım nasıl dayandım diyeahh canım bende tam tersi işte hiç dayanamıyorum elim ayagım titriyor bir kan aldırmaya bile :)
leyla bi tanesinn ,dün gece çalıştım ama hedeflediim yerii inat ettim:)Allah büyük ya hayrlsı olsun valla ümitliyim bu yıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?