izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

lokal yapıyomuş eski yöntemle eşimde öyle olsun diyo o doktora çok gelmiş yeni yöntemle yapılıp sorun yaşayan çocuklar 1 yaşındaki çocuklarada yapmış büyüklerede yapmış bayıltılarak gerek yok gibi geliyo daha hala bebek gibi bizimki :))) bakalım

leyla biyoloji mezunuyum ben hangi memurluk olursa hedefim o farketmiyo inan:) öle tam olarak bi hedefim yok hastane falan olursa süper olur ama puana bağlı işte

İşte dediğim gibi asude yavrunu en iyi sen bilirsin.Yiğitide bayıltmadılar sersemlettiler derin uyku gibi hatta yanında çok sessiz konuştuk uyanmasın diye.Ama ben biliyodum yiğit lokalle hayatta durmazdı.imkansızdı yani .ama yiğit 20.ayında çok bilinçlendi.Normalde doktora , hastaneye çok ters.Bide kan alma faslında daha ağlamaya başlamıştı zaten.Diyorum ya bende lokale ihtimal bile vermemiştim.ama senin bıdık normalse böyle şeylere.Bide daha küçük yiğitten mesela doktor muaynesinde anlarsın şimdi.Doktor muayne ederken çok bağırıp,ağlarsa sünnette bağıracak,durmıycak demektir. Bize kendi doktorumuzda ,cerrahda demişti bu lokalle durmaz diye.İnş acısız sıkıntısız atlatırsınız canım erkek olur paşa.

sağol canım inşallah bakalım nasıl olacak ne bitecek yaşayıp göreceğiz iyi oluruz inşallah

leyla biyoloji mezunuyum ben hangi memurluk olursa hedefim o farketmiyo inan:) öle tam olarak bi hedefim yok hastane falan olursa süper olur ama puana bağlı işte

Evet canım olsunda neresi olursa olsun.Ama diyorumya kız kaçıncı atamada atanmış.Sen elinden geleni yap.Deneme çözmeye başladınmı .süreli tabi.

çözüyorum efet sürekli diil ama sık:) cumaya kadar inkılap tekrarı bi bitse tamamdır:) zaten iki hafta kalıo sonra bol bol soru sadece
inşallah olur

çözüyorum efet sürekli diil ama sık:) cumaya kadar inkılap tekrarı bi bitse tamamdır:) zaten iki hafta kalıo sonra bol bol soru sadece
inşallah olur

olur bitanem olur.sen elinden geleni yap.Allah mutlaka karşılığını verir.Denemeleri süreli çöz ama.zamanın yetişmez sonra.
sana deneme göderebilirim bu arada netten.Yanımdaki arkadaş bi sürü bulmuş.

ben geldmmmmm kızlar hu huuuusempatiksalakcinni

merhaba hanımlar...
yazdan sonra bende geliyorum izmite...
artık orda yaşıcaz...
biraz anlatırmısınız bana izmiti.
biz derince de oturucaz...
güzel bir yermidir...

hoşgeldin denizkızıl bana komşu geliyorsun demek bende derincede idim şimdi körfezdeyim yine de yakın sayılırız hayırlı olsun

selam bayanlar bende maşukiyede oturuyorum çok sık aktif olamıyorum ama fırsat buldukça aranızda olucam

Selamm ben geldiim.Eve gittim oğlumun pipisine krem sürdüm geldim:) Bu sefer ağlamadı Maşallah diyimde nazarım deymedi.Artık atlattık diyebiliriz bi yarında kontrolümüze gidelim hayırlısıyla.asude darısı senin başına canım.

leyla aldım çok teşekkür ederim erinmedin attın valla çözücem hepsini:):)

ne demek bitanem işine yarasın sen çöz yeterki.Boyna söylemiş gibi olmıyım ama yayıla yayıla değilde zaman tut çöz.Nerden soru kaçırdığın çıkar zaten 2,3 denemeden sonra. Hadi iyi çalışmalar sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…