merhaba hanımlar...
yazdan sonra bende geliyorum izmite...
artık orda yaşıcaz...
biraz anlatırmısınız bana izmiti.
biz derince de oturucaz...
güzel bir yermidir...
lokal yapıyomuş eski yöntemle eşimde öyle olsun diyo o doktora çok gelmiş yeni yöntemle yapılıp sorun yaşayan çocuklar 1 yaşındaki çocuklarada yapmış büyüklerede yapmış bayıltılarak gerek yok gibi geliyo daha hala bebek gibi bizimki :))) bakalımAsude gerçekten zor bişey değil.Zor olan çocuğu hırpalamadan yapabilmek yani çocuk huzursuz olupta bi ağlamaya başaldımı canı yansada yanmasada devamı geliyo artık.Mümkün olduğu kadar çocuk takıntı yapmadan halletmek en güzeli.o yüzden 2 yaşda geç bana göre diyorum.Doktor nasıl yapıyomuş lokal anesteziylemi.Nerde yapıyomuş hastane doktorumu yani.hangi yöntemle yapıyomuş.hepsini iyi öğren.Yaptığı çocuklar kaç yaşındaymış sor mutlaka.Mesela banada işyerinden tavsiye etmişlerdi.Hemde yapan gerçektende iyi bi doktor senelerdirde bu işi yapıyomuş.Ama lokalle yapıyoruz dedi yanındaki çocuk.Bende yiğitin durumunu anlattım siz getirin biz hallederiz dediler.Bende oraya götürmedim.Şimdi düşünüyorum 2 sakinleştiriciyle zor zabtettik eğer orda yaptırsaydık çoçuğa eziyet olurdu herhalde.Ama bende doktorun çook iyi bi doktor olduğunu biliyorum.Özel merkezi var hatta.Yani demek istediğim çocuğunun huyunu sen bilirsin.ona göre karar ver.
Bide asude şimdiden söyliym antibiyotikli deri pomadını sakın ihmal etme bazı doktorlar,eczaneler antibakteriyel veriyolar.Bizde çok farketti mutlaka antibiyotikli olması lazımmış.zaten eskidende toz halinde dökerlermiş ya üzerlerine.Aman bu çok önemli.O krem benim herşeyim oldu sünnette.
ara ara yazarım ben artık sana.
lokal yapıyomuş eski yöntemle eşimde öyle olsun diyo o doktora çok gelmiş yeni yöntemle yapılıp sorun yaşayan çocuklar 1 yaşındaki çocuklarada yapmış büyüklerede yapmış bayıltılarak gerek yok gibi geliyo daha hala bebek gibi bizimki :))) bakalım
sağol canım inşallah bakalım nasıl olacak ne bitecek yaşayıp göreceğiz iyi oluruz inşallahİşte dediğim gibi asude yavrunu en iyi sen bilirsin.Yiğitide bayıltmadılar sersemlettiler derin uyku gibi hatta yanında çok sessiz konuştuk uyanmasın diye.Ama ben biliyodum yiğit lokalle hayatta durmazdı.imkansızdı yani .ama yiğit 20.ayında çok bilinçlendi.Normalde doktora , hastaneye çok ters.Bide kan alma faslında daha ağlamaya başlamıştı zaten.Diyorum ya bende lokale ihtimal bile vermemiştim.ama senin bıdık normalse böyle şeylere.Bide daha küçük yiğitten mesela doktor muaynesinde anlarsın şimdi.Doktor muayne ederken çok bağırıp,ağlarsa sünnette bağıracak,durmıycak demektir. Bize kendi doktorumuzda ,cerrahda demişti bu lokalle durmaz diye.İnş acısız sıkıntısız atlatırsınız canım erkek olur paşa.
leyla biyoloji mezunuyum ben hangi memurluk olursa hedefim o farketmiyo inan:) öle tam olarak bi hedefim yok hastane falan olursa süper olur ama puana bağlı işte
çözüyorum efet sürekli diil ama sık:) cumaya kadar inkılap tekrarı bi bitse tamamdır:) zaten iki hafta kalıo sonra bol bol soru sadece
inşallah olur
merhaba hanımlar...
yazdan sonra bende geliyorum izmite...
artık orda yaşıcaz...
biraz anlatırmısınız bana izmiti.
biz derince de oturucaz...
güzel bir yermidir...
selam bayanlar bende maşukiyede oturuyorum çok sık aktif olamıyorum ama fırsat buldukça aranızda olucam
leyla aldım çok teşekkür ederim erinmedin attın valla çözücem hepsini:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?