izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

anlıyorum canım benim aynı sıkıntıları heyecanları stresi bende yaşadım bilemiyorum tam olarak nasıl tarzı bizim doktor son ana kadar gün vermemişti mesela beni habire nst ye bağlamıştı içime fenalık geliyodu sempatiksalakcinni

yaf selülit kremlerinde aşağıdan yukarıya doğru hafif dairesel hareketlerle sürün diyoya ben onu gözümde canlandıramıyorum nası bi masaj şekli o yaf:)
bu arada koyun can derdinde kasap et derdinde oldu :)

asude senin doktorun kimdi ? konaktaki dr. erkan mış gibime geldi biran

şeymoş daire çizerek masaj yap sonra elini yukarı kaydırıver işte
bayanssulusmile

asude face de paylaştığım öğretmene projeksiyon şakasına bakarmısın?

ama sonuna kadar izle tamam mı ? söz mü? ama bak izle soru sorcam şaka şaka

bana çok komik geldi...

şeymoş sende bi face açamadın sen izleme çatlada patla
sempatiksalakcinni

mine bu kadar güsel anlatılırdı valla anladımm:):) bende diorum hem yukarı doğru yapıp hem dairesel nası olcak dersler iice beynimi sulandırmışşguclubacismile

siz izleyin banada anlatın face yok die de hor görmeyin rencide etmeyin benii:gitme:

aaa bu arada noldu geçen gün ben bişiler almıştımya buldum buldumdan onların borcu kredi kartıma geçmemiş bedavaya gelmiş oldularr yaf bakiim gelecek aya gelirmi sanmıyorum amahesap kesimden önceydi çünkü

peşpeşe en fazla mesaj yazma rekoru bende bak burdaa bu tembel arkadaşlar bişey yazana kadar ben onbeş mesaj yazıorum pardon rekorum 8di geçen bakmıştımlülülülülülü

günlük wc ye gitme rekoruda bende..nerdeyse her yarım saatte bir öffff biraz iğrenç ve tiksinç oldu ama hihihihi

günaydın hanımlar
minecim benim asıl doktorum gülçin hanımdı ama aynı zamanda doğum yaptığımız için doğum doktorum kazım beydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…