izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

günaydın bizde geldik nasılsınız? ben sıkıntılı bir gece geçirdim uyurken yatakta kendimi ordan oraya atarken uyandım kaç defa.. hepte karnım ağrıdı. ama şimdi azcık ağrıyor. geçecek inşallah. az önce sütü ısıtırken onuda taşırdım kafamçokkarıştı

dün eşim telefon açtı bebeğe alışveriş yapmış yine. artık karışmıyorum nasılsa laf geçmiyor alma dediğim şeyleri alıp alıp yığdı eve. bıraktım artık hiç kendimi yormuyorum. neyse dün aradı dedi ki kızıma öyle birşey aldım ki hayatta aklına gelecek son şey dedi. bende zannediyorumki yine tuhaf bi yaratık oyuncak aldı iyi tamam dedim. eve bir geldi birde ne göreyim doğmamış çocuğa güneş gözlüğü almış chicoya gitmişte orda varmışta alıyım demiş. bi getirdi gösterdi akşam gülme krizine girdim. yaw doğmamış bebeğe güneş gözlüğünü kaç kişi alır bu dünya üzerinde ??? gözlükte bu pembe kırılmazmış

güzelmiş gözlüğünüz inşallah takarda babası boşuna almamış olur :ecrin_bebek:

bencede kolye niyetine heves etmiş naapsın hele bi kullanmamaya başlasın vazzgeçer almaktan :))
bu çocuklar böyle bizimki gerekli olan şeyleri kullanmadı sağolsun

bence biraz uyukla sonra çalış şeyma insanın uykulu uykulu aklında kalmaz bişey

kızlar size göbeğimin ve benim son halimi gösteriyim mi???

kendimi çektim korkunçççç shrek gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…