izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

yok vazgeçtim walla zaten tel le çekmiştim usb kablosunun nerde oldunuda bilmiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

şeyma resmi nasıl yüklemeyi denedinde olmadı?
kızlar insanı merakta bırakmayın bakayım benneyaptımki

yook ya her bebek benim oğlum gibi mi değildir eminim aman olmasında çooook zor hemde

:):)
bu kız yalan söylüooo asude göstermek istemiyo bize o yüzden:) ama ben nası gösterceemi bilemedim buraya sürüklüyorum olmuyo napıcam:)

önce resim upload sitelerine yükleyeceksin oradan linki yapıştıracaksın ondan olmuyodur

kızlar merhabalar
kaç gündür netim yok telekomu ana ana bir hal oldum bugün arıyorlar telefonunuzda arıza var dimi birazdan yapıcaz diye
15 dkde yaptılar geri aradılar okadarcık şey için bekletiyorlar siniirimden patladım
ee sizler nasılsınız bakalım

asudecim bizim bebekler bir model sudeniz sabah 6 bçk gibi uyandı zar zor uyutabildim uyumuyo kalkıyo geziyo evi

onun için facebook ta telekomu anıyodun büşra bende hatlarını mı iptal ettiler dedim
geçmiş olsun o zaman ben kendi adıma yorgunum oğlumla boğuşmaktan sen nasılsın?

büşracım bende demin seni düşündüm herhalde tatile çıktılar dedim yoksa bu kız gelirdi dedim .

şeymoş sana bişi diyemmi? mesaj yazma konusunda şansını fazla zorlama üstüste :)) çünkü moderatörlerden biri görürse maazallah seni servis dışı bırakırlar topiği boş yere işgal etmekten. şaka değil hee pek acımıyorlar pat diye anında banı yiyosun başıma geldide ban yemiştim 2 sefer :)) kavun kokuyo evde yokki yedim hepsini dün bugünde yiyesim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…