izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

asude o osmanlı evlenme teklifini benimkide bana mesaj çekmişti...

internetten bakıp bakıp yazıyorlar işte bizlere

Oyy arkadaşlar:asigim:
Hemşehriniz olarak,bu hoş-sohbet topiği tam 342. sayfada yakaladığıma sevineyim mi üzüleyim mi:1hug: ılk ziyaretim..
Simit kokulu,pişmaniye dokulu,güzelim memleketimize ve sizlere can-ı gönülden selam olsun..

Son düzenleme:
asude o osmanlı evlenme teklifini benimkide bana mesaj çekmişti...

internetten bakıp bakıp yazıyorlar işte bizlere
yook benimkine ben böyle evlenme teklif etmiştim :))) kaç sene önce üzerinden 8 yıl falan geçti :))
hoşgeldiin aramıza bekleriz herzaman

hoşgeldin libyana her zaman bekleriz bizde bir elin parmakları kadarız..

sende merhaba diyip gitme olurmu... kal burda
:1rolleyes:

Selam kızlar.Ben geldim.ne var ne yok.Çok yoğundum bugünlerde.Dışardayım hep anam ağlıyo valla.Sonbahar gelsede rahatlasam bi.

Teşekkür ederim,hoşbulduka.s.
Vakit buldukça uğramaya çalışacağım inşaAllah..kaydirigubbakcemile5 Epeydir topiklere bakamıyorum,ne var ne yok takip edemiyorum..Hayırlara vesile olsun,kalıcı arkadaşlıklara yol olsun,içten ve samimi muhabbetlerle dokunsun.. Hep gayemiz bu..
Hepiniz ızmit'te misiniz?
Ben şuan Libya'dayım,mesleğimiz dolayısı ile.. Lakin yakınlarım,ailem külliyen ızmit,
Gölcük,Değirmendere'de..
6 ayda bir bazen daha kısa aralıkla geliyor,memleket kokusunu içimize çekip,yuvamıza dönüyoruz..
Sevdiklerimden sonra,en çok simidini özlüyorum :kedi:[
ouff çıtır çıtır,bol köpüklü ayran eşliğinde..
yanağını daya uyu,yeme..

kaydirigubbakcemile3

Libyana hoşgeldin hayatım geçmişi okumamıştım kusuruma bakma görmemişim.
izmitin simidi başkadır ztaen.gelince bol bol yersin.Ne iş yapıyodunuz siz hayatım Libyada

Merhaba hoşbulduk :) Estagfurullah,yeni geldim ben de zaten.
Çok teşekkür ederim..
ınşaat sektörü diyelim,havaalanı projesinin başında,eşim.Bense psikoloji/dil,lakin şuan,tatil :) Cennetten emanet edilen bir melek var yuvamızda,şükr olsun,3 yaşına girecek inşaAllah. Şuan için en mühimim,en değerlim,en keyifli hikayem,tutkum,gayem,kızımız.. minik hanımımız..
Sizler?

leylacım hakikaten denk gelemedik bi türlü :))
libyana kocaelinin heryerinden arkadaşlar var aramızda ben izmitteyim benimde 1 yaşına yeni girmiş minik bi oğlum var

libyana bende körfezde oturuyorum tam karşıda yani. benim minik hanımımda benim içimde oturuyor ortalama 20 gün sonra evimize gelecek inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…