izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

libyana sen şu harika pastalar yapan ağzımın sularını akıtan tatlıları yapan hatunsun demi
ben anlamıştım zaten ya bunları yapsa yapsa izmitin,gölcüğün suyunu içen biri yapar die

libyana sen şu harika pastalar yapan ağzımın sularını akıtan tatlıları yapan hatunsun demi
ben anlamıştım zaten ya bunları yapsa yapsa izmitin,gölcüğün suyunu içen biri yapar die

kaydirigubbakcemile3
Sen çok yaşa e mi,minik bıdığınla:ecrin_bebek: Yine bir mesajınla,mütebessim ettin beni..
Estagfurullah gülüm,o güzellikler,harkulade haller,inan gözlerden,gönüllerden kaynaklanıyor..Marifet iltifata tabidir..

Lakin şunu söylemeliyim,İzmit'imiz enfes bir şehir!
Deniziyle,mutfağıyla,rengiyle,geçmişi ile,havasıyla,suyuyla,insana kattığı duygularıyla..

:)

olumunekankayizsmile

:asigim:

ne güzel konuşuyon kız sen öyle
utandım haa ohaoldumsmile

olumunekankayizsmile Utanmak,nasıl da yakışır,gönlü güzel olana..
Hele de bıdıklıysa:1hug:

ben yine geldim ders çalışmaya gitmiştim ama uyudum:):) şimdi bi daha bi bakıp ders çalışcamm:)eşim gelmicekmiş. bu hafta hep dışardaydıilk kez bu kadar oldu
mine kız banlarlarmı bilmiodum bak ii oldu söylediin

eee ne zaman buluşuyoz
Hep başlanıyo buluşalım diye devamı gelmiyo.sen burdamıydın canım ya .Sanki hafta sonları geliyosun ghibi kalmış aklımda.

Hayatım ben senle ilgilenemedim bnbayadır napıyosun çalışıyomusun.hazır eşinde yokken çalış bari fırsat bu fırsat.

Çocuğu ilk tercih gündüz bakım evi ve kreşine vermeyi düşünüyorum. Hiç tanıdığı orda olan bilen duyan varmıı

lapedus canım haftasonları ordayım normalde
bugün eşim izne çıkıyodu şimdi ordaydık sözde ama öğlende toplantı varmış acaip moralim bozuldu ağladım ağladım uyumuşum öle rahatladım ama hala moralim bozuk

üzülme jonny akşama gelirsiniz olmadı yarın gelirsiniz ağlama bebişe günahtır anası... :ecrin_bebek:

Üzülme hayatım bugün burdasınız herhalde kısmetse.Geç olsun güç olmasın.
selam kizlar.. bende bundan snra burdayim desem :)

hoşgeldin canımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…