Teşekkür ederim,hoşbulduka.s.
Vakit buldukça uğramaya çalışacağım inşaAllah..kaydirigubbakcemile5 Epeydir topiklere bakamıyorum,ne var ne yok takip edemiyorum..Hayırlara vesile olsun,kalıcı arkadaşlıklara yol olsun,içten ve samimi muhabbetlerle dokunsun.. Hep gayemiz bu..
Hepiniz İzmit'te misiniz?
Ben şuan Libya'dayım,mesleğimiz dolayısı ile.. Lakin yakınlarım,ailem külliyen İzmit,
Gölcük,Değirmendere'de..
6 ayda bir bazen daha kısa aralıkla geliyor,memleket kokusunu içimize çekip,yuvamıza dönüyoruz..
Sevdiklerimden sonra,en çok simidini özlüyorum :kedi:[
ouff çıtır çıtır,bol köpüklü ayran eşliğinde..
yanağını daya uyu,yeme..
kaydirigubbakcemile3
libyana sen şu harika pastalar yapan ağzımın sularını akıtan tatlıları yapan hatunsun demi
ben anlamıştım zaten ya bunları yapsa yapsa izmitin,gölcüğün suyunu içen biri yapar die
kaydirigubbakcemile3
Sen çok yaşa e mi,minik bıdığınla:ecrin_bebek: Yine bir mesajınla,mütebessim ettin beni..
Estagfurullah gülüm,o güzellikler,harkulade haller,inan gözlerden,gönüllerden kaynaklanıyor..Marifet iltifata tabidir..
Lakin şunu söylemeliyim,İzmit'imiz enfes bir şehir!
Deniziyle,mutfağıyla,rengiyle,geçmişi ile,havasıyla,suyuyla,insana kattığı duygularıyla..
:)
olumunekankayizsmile
:asigim:
leylacım görüşmeyeli nasılsın?
Hep başlanıyo buluşalım diye devamı gelmiyo.sen burdamıydın canım ya .Sanki hafta sonları geliyosun ghibi kalmış aklımda.eee ne zaman buluşuyoz
ben yine geldim ders çalışmaya gitmiştim ama uyudum:):) şimdi bi daha bi bakıp ders çalışcamm:)eşim gelmicekmiş. bu hafta hep dışardaydıilk kez bu kadar oldu
mine kız banlarlarmı bilmiodum bak ii oldu söylediin
olumunekankayizsmile Utanmak,nasıl da yakışır,gönlü güzel olana..
Hele de bıdıklıysa:1hug:
hoşgeldin herzaman beklerizselam kizlar.. bende bundan snra burdayim desem :)
Üzülme hayatım bugün burdasınız herhalde kısmetse.Geç olsun güç olmasın.lapedus canım haftasonları ordayım normalde
bugün eşim izne çıkıyodu şimdi ordaydık sözde ama öğlende toplantı varmış acaip moralim bozuldu ağladım ağladım uyumuşum öle rahatladım ama hala moralim bozuk
selam kizlar.. bende bundan snra burdayim desem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?