izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

iyiyim asudecim sen nasılsın.Yiğitin kreşinin derdindeyim.Önümüzdeki hafta gelsede bende rahatlasam bi olacakmı olmıyacakmı içim içimi yiyo.
Siz sünnet işni ne yaptınız.

eylülde falan yapıcaz galiba bizimki sıcaklarda çok hassas
sana şeyi soracağım beze yapışma durumu oldumu hiç eşimin işyerinde birisi çocuğunu hastanede sünnet ettirmiş yapışmış hastane hastane dolaşıyolarmış

Yok hayatım olmadı kremini sürmemişlerdir yada az sürmüşlerdir.Bildiğin dondurma gibi sürüyosun böyle dolaya dolaya yani yapışma ihtimali çok az bide sık sık açıyosun zaten çok bol bağlıyodum ben altını.yani sanki belinden düşecek gibi oluyodu.Bide kanama mı yapmış acaba.

bilmiyorum o kadarını ama baya hastanelerdelermiş habire benim aklıma takılan gündüz sık değiştiririmde gece değiştirmiyorum altını habirede emiyo gece bi sorun olur mu diye çok kafama takılıyo
buldun mu aklına yatan bi kreş?iyi olur inşallah enerjisini boşaltır orada

onun için facebook ta telekomu anıyodun büşra bende hatlarını mı iptal ettiler dedim
geçmiş olsun o zaman ben kendi adıma yorgunum oğlumla boğuşmaktan sen nasılsın?
evet asudecim ya çok gıcıklar 3 gun ufacık şey için beklettiler
yürüyomu artık?
canım 6 7 adım atıyor ama sonra hemen tutunacak yer arıyor bir haftayı geçtik ama ilerleme yok

büşracım bende demin seni düşündüm herhalde tatile çıktılar dedim yoksa bu kız gelirdi dedim .

minecim bizim tatil temmuz sonu başlıycak agustos 7ye kadar sürücek trabzona gidince belki giremem ama altınoluka getiricem laptopu ordan girerim mutlaka :))

buarada günaydınlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gece de değiştirdim ben 3,5-4 saatte bir.Yetiyo zaten oda.Allah yardımcıları olsun arkadaşlarının.Yok gece daha bile rahat oluyo uyuyo ya bebiş.
Buldum canım buldum bakalım deniycez haftaya

bizimkisinin altını gece değiştirirsem uyanıyo 6 aydır hatta daha fazla süredir değiştiremiyorum uyanırsa uyuması bi olay zaten saat başı emmeye kalktığında bile gözü açık oluyo her seferinde eyvah diyorum uyumayacak ( ne yapacağımı bilmiyorum
inşallah iyi bi kreştir yiğitte mutlu olur
büşracım yürüyecektir artık yavaş yavaş bakalım benimki kaç ay sonra yürüyecek

Asude yürümesi için acele etme sünnette rahat edersin bence.O zaman ağrı kesici falan içireceksin ya onlar uyutacak zaten.

hiç niyeti yoktu asudecim doğum gününden tam 1 ay sonra bir akşam yine ben yürütmeye çalışırken böyle koydum sudenizi gel gel dedim bir adım iki adım derken başldı öyle daha önceden tek adım atmıyordu :)

herkes benim yerime uyusun gerçekten yakında tekrar depresyona gireceğim Allahım sabır ver delirmek üzereyim gerçekten bi çocuk uykusu olduğu halde neden uyumaz ya neden ooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffff

ikiziz canım nekadar uyusanda doyulmuyo vallahi uykuya
asudecim bende arada bir bunalıma giriyorum hayattan hiç keyf almaz hale geliyorum sinirlerim çok yıprandı uykusu olupta uyumamak için direnip aglaması insanı çok yoruyor

uyurlarsa bişiler kaçıracaklarını mı sanıolarki bu bebişlerr acaba bi anlasalar kaçıcak bişi yok :) millet uyku uyku diye ölüyo:)

ilerde ben uyutmayacağım onu yalvaracak anne biraz daha uyuyayım diye haberi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…