izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

valla öyle bi kıyacağım ki bi büyüsün daha bebek nazını çekiyorum ama o zaman kimse çekmez onun nazını

biliyorum aslında yeğenlerimden böle pardon ama katır inatları tutuyo uykudan gözlerini açamıolar ama uyumuolar ağlıolar felan kendilerini parçalıolar, tabi anlamak zor oluyo bebişleri sinirleri bozuluyo insanında

hem nasıl şeyma ya 1 yıldır uyumuyorum zaten bi de habire tepemde uyusun diye neler yapıyorum o dönüyo oyun oynuyo çekilir gibi değil tamam Allah sağlık versin ama nolur birazda uyku versin yalvarıyorum artık ya

düzelir umarım asude az daha sabret bak büyüdükçe daha da rahatlıosun uykusu gelince uyucaa zamanlarda gelcek kısmet olursa

uyku durumu düzelmiyo daha beter oluyo nolcak halimiz bilmiyorum düzelecek ama kimbilir ne zaman

asudecim sudeniz huy değişti mesela yatagına yatırsam hayatta uyumuyo kıyamet kopuyo salonda koltukta mindere yatırıyorum mamasını içiyor orda saga dönüyo sola dönüyor bazen yere iniyor falan derken uyuyor yatagına götürüyorum bazen gece 12de bile aynı şekilde uyutuyorum belki emirde huy değişme aşamalarındadır belkide dişleri çok rahatsız ediyordur canım bizde diş zamanlarında kafayı yiyoruz

aaa kızlar nasılda gök gürlüyor dimi kanallar çekmiyovalla sinyal yok yazıyor uydu bile dayanamadı
ama şimdi ah şimdi çocuk olsaydımda fırlasaydım eskisi gibi sokaga deli gibi ıslansaydım bu yaz yagmurunda (

kızlar yarın akşam derince açık hava sahnesinde Gökhan Tepe konseri var değişen kocaeli gazetesinin organizasyonu sevenlerin haberi olsun :))

ya bu fanta şenliğine giden oldumu?
ben istiodum ama fuar alanının çok dar olduğunu düşündüüm için gitmedik pişman olcaamızı düşündük gidersek

bilemiyorum huy mu değişiyo ne oluyo ama ancak şimdi uyudu sabahtan beri :1no2: aklımı kaçırmam yakındır
gökhan özen i de ben sevmem hiç şeyma annemde gökhan tepe yi çok sever :))

kızlar dün ben doktordaydım. ameliyata girmiş tam 2 saat gecikmeli girdim. sinirlerim bozulmuştu zaten neyse doktora bişi belli etmedim girdik muayene olduk. baharım 2970 gram 49 cm olmuş. doğum konusunu açtı bu sefer dr bana neden sezaryan istiyorsun dedi. korkuyorum dedimm. dayanamam dedim. bana dediki annen nasıl dayandı benim annem nasıl dayandı? madem ilk ocuğun normal deneyelim diye ısrar ediyor. bende istemiyorum dedim yine. o zaman son haftaya kadar bekleyelim sancılanıp gelirsin dedi. ben size geçen sefer demiştim bu dr beni sezeryan yapmak istemiyor masus beni son haftaya kadar bekletecek diye. ama ben gerçekten normall istemiyorum. en sonunda ben gerilince bana dedi ben seni bağıra çağıra zorla doğurtturacak değilim vs dedi. ama sinirlerim bozuldu ya. adam her önüne geleni sezaryan yapıyor. piyango bana vurdu.normal normal diye ısrar ediyor. inanın dün psikolojim bozuldu ben kendimi doğum sancısı çekmeden sezaryana şartlandırdım. istemiyorum ben!!

kızlar günaydınlar iyi hafta sonları
minecim adları sezeryancıya çıkmasın diye aradan metanetli gördüklerini seçiyorlar bazı doktorlar gerçekten sana denk gelmiş canım inşallah hayırlısı olur birde şu var tabi sen hasta olarak direndikçe ilerde bak ben nekadar direndim sezeryan diye adam nekadar normal dogum taraftarıymış normal dogurttu diye soranlara söylersin gibi bir fikirlermi var acaba bilemiyorum zaten hassas bir dönemdesin senin ne istedigin nasıl hissettiğin çok daha önemli inşallah bunu dikkate alır

bu arada kızlar gökhan tepe konseri güzeldi ama biz 11de ayrıldık ordan sudenizi anneme bırakmıştık çünkü
birde çok ses beni rahatsız etti habire sis basıyolar adama direk benim üstümde sisler bir ara boglucam sandım ee hergün sise maruz kalmıyoruzDD

bu arada bidahaki haftada mustafa ceceli konseri var yine değişen kocaeli organzasyonu ama bu sefer gidemiycem galiba sudenizi bırakmak çok zor durmuyor hiç aslında mustafa ceceliyde severim ama şansıma :)

herkese iyi hafta sonu geçirmesi dileğiyle selamlaar
minecim büşranın dediği gibi bence sen nasıl olsa sezeryan diyosun o da bundan istifade edip bak ben normal yaptıracaktım istemedi demek için yapıyo bence ben doğum yapacağım zaman gülçin hanım izne ayrılacağı için kime gitmek istersiniz diye konuştuğumuzda açık açık söyledi erkan bey sezeryancıdır normal yapmaz pek dedi kazım bey normal doğum taraftarıdır dedi gerçi erkan bey normal taraftarı olsada gitmezdim ben ona o ayrı da doğuma alındığımda da oradaki bütün doktorlar dedi erkan bey gelince sezeryancı geldi diye nasıl dalga geçiyolardı pekte sevmiyolar anladığım anestezi doktorları asistanlar falan dillerine düşmüş yani :)) sen istediğin gibi yaparsın ama korkuyosan ısrarla söyle bana randevu verin de daha çok gerilirsin beklerken benim doktorumda vermedi bi türlü gün son zamanlarda ben hep kabus görüyodum ağlayarak kalkıyodum 2 gün önce falan gün verdi bana o zaman rahatladım ama doğuma giderken bi baktım nişan eyvah dedim sancılarım zaten başlamıştı ben yok canım diyodum korkarak gittim normal gelmeye başlarsa diye sen konuş tekrar korkuyosan benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…