izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

Günaydın kızlarr.giremiyorum pek.Yarın hafifliycek inş işler.Geçmişi okuyamadım.Nasılsınız
Nasılsın asude.ben daha kreşle bugün konuşucam kısmetse.Ananemiz çok karşı, babanemiz pek yorum yapmıyo ama kreş taraftarı zaten çocuğun gidişatı hiç hayara gitmiyff off çok keyifsizimm.

selam leyla iyiyim sağol ananesi kıyamıyodur torununa ama onun keyifli olduğunu görürse eminim oda mutlu olacaktır

kızlar günaydınlar heralde havanın sıcaklarından pek giremiyosunuz sizde
valla ellerim şişiyo kızlar ya laptopun sıcagı elime vurdukça ayrı klavyede kullanmıyorum zor geliyor
tatil planımız belli oldu ben gitmekten vazgeçmiştim ama karar değiştirdik önce 4 5 gunluk karadeniz turu eşimin akrabalarıda var orda babanesi falan
sonra izmite dönüp burdan altınoluk geldiğimiz gibide taşınıcaz çok yorulucam dinlenicem derken tam tersi olacak
bu arada minecim son resimlerini gördüm hamilelik sana çok yakışıyor canım ya maşallah ama dogum yaklaşmış belli :)

günaydın kızlar... yine kötü bir gece geçirdim bol sancılıydı. nefesim kesildi zaten sıcaktan. neyseki sadece geceleri oluyor gündüzleri iyiyim çok şükür. büşracım teşekkür ederim nihayte bir pazar eşim çalışmadıda sapancaya gittik son son. evet gitgide doğum yaklaştı son ayın içindeyim işte iyice şiştim kocaman oldum. çok fazla hareket edemiyorum ayaklarımın şişliği zaman zaman çok acıyor. kurtulacağım günü düşündükçe mutlu oluyorum bu şişliklerden. benden bu kadar kızlar.sizler nasılsınız?

günaydın hanımlar
büşracım iyi tatiller diyeceğim ama anladığım kadarıyla daha çok yorgunluk olacak gibi gözüküyo inşallah yorulmadan keyifli bi tatil yaparsınız

inşallah herşey çok kolay olur minecim o şişliklerde birkaç aya gidecek inşallah canım
çok saol asudecim inşallah yorgunluk olmaz gerçekten gerçi karadeniz turunda çok canım sıkılacaga benzyor eltimle kaynımda bizimle geliyorlar offf

hadi ya hakikaten sıkıcı olur eğer ki çokta anlaşamıyorsanız Allah yardımcın olsun

evet asudecim anlaşma konumuz fena değil ama yinede biliyorum ki biz biyere giderken peşimizde olacaklar kaynımı sevmiyorum açıkçası ve çok sıkıcı olucak başbaşa olamıycaz :S ama en azından rizeye giderken gelmelerini istemiyorum kendi memleketimi istedigim gibi gezeblrm inş

evet minecim uyuyo emir çok şükür kaydirigubbakcemile3
büşracım rizeli misin? eşimde aslen rizeli :))

evet asudecim rizeliyim ama hiç gitmedim inşlh ilk defa gidicem yarı hemşeri sayılırız bak :)))
ay sudenizde uyudu mutfagı topluyim artık offff hiçbişey yapasım yok çok tembelleştim çok

eşimde hiç bilmez rizeyi babası falan sapancada büyüdükleri için evet yarı hemşeriyiz :)
bende oğlum uyurken malesef hiçbişey yapamıyorum ses çıkartıp uyandırmamak için o uyanıkkende yaptırmıyo kucağımdan inmek istemediği için ne zamana kadar böyle gidecek bilmiyorum :uhm:

bende bugün evi toplamadım ben anlamıorumki 2 kişiyiz hergün topluyorum hergün dağılıyor. gece uyuyamadığım için bugünde pek halim yok işle uğraşmaya.

bizimde emir doğmadan önce öyle oluyodu nasıl dağılıyodu anlamıyodum bende dinlen mine çok zorlama kendini zaten son zamanların zorlar seni çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…