izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

ben misafir gelecek diye çok korkuyorum bazen hakikaten rezillik derler hemen çünkü eskiden annelerimizde çocuk büyütmüş ama evinin işinide yapmış diye ama anlamazlarki çocuğumuz fırsat vermiyo eskiden çocuklarını umursamıyolarmış sanırım ağlasada bırakıyolarmış ben öyle anlıyorum artık

evet asude ya bende bazen diyorum çat kapı biri gelse anlamazlar halinden ama öyle bişey varki
çocuk uyurken mutfagı salonu topluyorum yatagımı düzeltiyorum
e oturma odası dagınık kalıyor evi süpüremiyorum zaten sudeniz süpürgeden korkuyor evi süpürmeyincede toplasan bile dagınık yerleri sık silmeye çalışıyorum emekliyor diye ama yinede balkon kapıları açık oldugu için nekadarda olsa toz oluyor yapacak bişey yok malsf :S

Selam kızlar.nasılsınız.Geçmişi okuyamadım.
Bugün öğlene kadar kreşteydik.Yiğitin bugün ilk günü.Sabah çok ağladı kreşte.Bende zor tuttum kendimi ağlamamak için.Ama kreşten çıkmakda istemiyrda bende olucam beraber oynıycaz.Öyle istiyo.bayadır ağlama falan yok çok şükür.
Bu arada bugün işyerinin göz taraması vardı.Bi gözümde 2,5 bi gözümde 2,25 astigmat çıktı.Göremediğim çok şey varmış haberim yok.

Mine hiç takma haytaım kiloyu.al boşver senim günlerin bugünler.Havalar çok sıcak.Çok dikkat et kendine.Şafak kaç?

leylacım kreş hayırlı olsun. gözlerin içinde geçmiş olsun.
benimde şafak 16 tabi benim istediğim tarihte olursa. dr la biraz problem yaşıyorumda içim hiç rahat değil...

günaydınlarrr
leylacım inşallah alışır yiğit bir an önce rahat edersiniz
minecim boşver canım en keyifle kilo aldıgın dönem hamilelik :) ama doktorla problemini halletmeye çalış canım biliyorum son zamanda doktor değişmekte istemiyor insan ona alışıyorsun çnkü en azından senin ihtiyacına karşılık vermesi için konuş canım

Rabbim!
Canlıların hayatları Senin muhabbetinin parıltılarıdır.
Ebedi ihya eyle bizi.

Göğün ışıkları kuşların cıvıltıları Senin tarafından sevildiğimizin habercisidir.

Sevdiklerinden eyle bizi.

Ruhumuza tattırdığın şefkat ve muhabbetin en saf mutluluğumuzdur.

Vuslatını ebedi tesellimiz eyle.
En Sevgilinin(sav) bizim adımıza Sana yakarışı en büyük ümidimizdir,hatırına bizi de kulun kabul eyle...

Bu gecenini feyzi ve bereketini içimize çekmeyi,dualarda,yürek yüreğe buluşabilmey,ziyadesiyle istifade edebilmeyi nasip eyle..

Hayırlı kandiller , cici hemşehriler :)

ay ölücem şu sınav geçse de normale dönsem.. siz çocuklardan hamilelikten felan iş yapamıosunuz bende stresten , kafa doluluğundan vs hiçbişe yapamıyorumm, iş değil hiçbişe yapamıyorum keyfim de yok ama iki gün kaldı inşallah hayrlısıyla atlatcam normale döncem

gunaydin uzun zamandir yoktum mine nasilsin ne sorunu yasiyorsun doktorla hayirdir

selvihan nerelerdesin uzun zamandır göremedik seni.. benim problem önemli değil aslında ama bana sıkıntı yaptı. dr la normal sezaryan tartışmasına girdikte. adam her önüne geleni kesmiş biçmiş adı bile sezaryancıya çıkmış 20 tanede 1 tane normal doğumu var. bana gelince normal diye tutturup sezaryan için nazlanıyor. ben bşka doktor istiyorum ama eşimde bu saatten sonra dr değiştirmenin sağlıklı olmayacağını söylüyor. ne biliyim kafam karışık ayın 10 ununda kontrole gitmem lazım. 20 sine kdar dolu yer yok. bazen sinir oluyorum. bu aralar herşeye sinir oluyorum zaten.

minecim bende son dakika doktor değiştirdim söz konusu iyi tecrübeli bir doktor olursa kesinlikle bi sorun olmaz benim doktorumdan çok daha iyi bi doktordu son dakikada gittiğim doktor şunu da söyleyeyim doktorum söylemişti eğer o anda gelemeyecek olursak hasta olursak herhangi bişey olursa doğumu diğer arkadaşlarımızda yapabiliyo zaman zaman demişti doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…