izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

gün yaklaştıkça bana sinir basıyor zaten sıkıntılıyım doğumdan başka birşey düşünemez oldum. evde tek başımayım. eşim akşamdan akşama evde. yalnızlık bir yandan sıcak bir yandan stres bir yandan.. sanırım kötü günler geçiriyorum. durup durup ağlamak geliyor içimden öyle karmaşık bir haldeyim. eskiden canım sıkılınca kalkar bir izmite gider gezer gelirdim şimdi onuda yapamıyorum :gitme:

aman diyeyim doğurmadan depresyona girme minecim zor bi durum seni çok iyi anlıyorum bende gezmeyi inanılmaz severim çok zor ama o minicik bebek kucağına gelince mis kokusunu içine çekince bambaşka hissedeceksin evet zor ama çok güzel bişey sakın üzülüp strese sokma kendini rahatlayacak şeyler yapmaya çalış

canım istersen sana hemen randevu alayım onu için vururum onları benim aram iyi doktorla buarada normal yapabiliyorsan yapsana delimisin :) unutma senin vucudunu şuan en iyi tanıyan bile doktor emin ol ne diyorsa onu yap korkma alayımmı hemen arayıp randevu

teşekkür ederim selvihan ben görüştüm cumartesi ya da pazartesi akşamı 7 den sonra gidicez. randevusuz. sanırım akşam 9 gibi sıra gelir. artık yapacak birşey yok. ben normal istemiyorum hiç bir zamanda istemedim. düşünmesi bile beni öyle geriyorki artık stres topu oluyorum

asude kendimi çok yalnız hissediyorum ben. hiç birşey , hiç kimse beni tatmin etmiyor. bide hep böyle şişko kalıcam korkusuda çöktü üstüme. ben bebeğimi daha görmeden kucağıma almadan çok seviyorum ama sıkıntılarımı atmaya yetmiyor şimdilik onu düşünmek. inşallah kucağım alınca ondan başka hiçbirşey düşünemez olurum.

canım normal doğumunda acısızı var epidüral normal dogum yaparsın bak normal dogun herzaman daha sağlıklııı

canım benim bende doğumdan sonra öyle olmuştum seni çok iyi anlıyorum zamanla ya düzeliyo bu durum ya alışıyo insan bilmiyorum artık ama bende daha yeni yeni düzeldim diyebilirim çok zor hakikaten inşallah doğumdan sonra düzelir herşey belki seni tam olarak nelerin beklediğini bilmemekte böyle hissettiriyo olabilir eşinle muhakkak paylaş sana destek olması çok önemli bu dönemde güçlü olmaya çalış minik bahar için annesi :ecrin_bebek:

bugün kendimi mümkün olduğunca az dinlicem içimden gelen karamsar seslere kulak asmıcam. yapabildiğim kadar ev işi yapmaya çalışcam oturarak veya dinlenerek. kendimi dinlemessem belki bugün bunalımlı geçmez. gece zaten hem bedenen hem ruhen çöktüm resmen. bu küçük sancılar hep gece oluyor gündüz hiç olmuyor. ama bugün güzel geçsin inşallah.... :Saruboceq:

en güzeli minecim kafanı başka türlü meşgul edecek şeyler yap kendini dinleme az kaldı bak bugünler geride kalacak

arkadaşlar 33.üncü haftam bitti alikahya kadın doğumda sezeryan olucam nasipse hakan demirel tarafından alikahyada bu doktora sezeryan yaptıran varmı ?

Son düzenleme:
günaydın kızlar...

aşırı bunaltıcı bir gecenin ardından sabah oldu ya, ne kadar şükretsem azdır.. gece çok çekiyorum ama sabah olunca şükrediyorum.

bugün şeymoşun sınavı var inşallah güzel geçmiştir
:Saruboceq:

slm kızlarrrrr...mine canım gece sancın oluyor ayaklarını nereye koyacagını bilemiyorsun dimi kalçaların açıyor dimiii benim böyle olurduuu gece uykumdan acıyla uyanırdım ağlardım sessiz sessiz ama inan bebeğinin kokusunu duyuncaa ona dokununcaaa ah ne güzeldi o acılar diceksinnn bebeğin herşeye değecek şimdii eb güzeli ne biliyormusunn kızını düşünn eşyalarını hazırla hastane için neler hazırlaman gerekitğini biliyormusun???

ay inşallah selvihan dediğin gibi olur. ben sessiz sessizde ağlamıyorum bildiğin hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. nefes almam bile sorun tıkanıyorum kolonya banyosu yapıyorum kapı cam her yer açık yetmiyor. az kaldı inşallah.. çantalarımızı hazırladık. ah keşke bu akşam sancılansamda çantaları kapıp hastaneye koştursak wallahi ne makbule geçer... ama nerdeeee daha 13 gün bekleyeceğiz sanıyorum.

kızlar merhabalar hafta sonu olunca buralarda boş kalıyor malum gezip tozmaktan vakit olmuyor :)
minecim inşallah hayırlısıyla alıcaksın baharı kucagına son zamanlarda bu şikayetler normal canım gündüz nekadar dinlensende yorgunluk oluyor gece uyku zamanı iyice bastırıyor tabi
bu arada siteye ne olmuş yine böyle bembeyaz heryer kapatıp açtım kaç kere düzelmedi demek sorun bende değil :))
tatile az kaldı taşınma işide tatil sonrasına kaldı hatta ramazan ortasına
karadeniz tatili çabuk bitsede altınoluk başlasa diye bekliyorum geçen yaz hiç denize giremedim çünkü
ayderde ve uzungölde biraz otel baktım ama nette düzgün bişey bulamadım doğru düzgün bilgi vermiyorlar inşşlh oraya gittiğimizde skıntı olmaz yoksa hep eşimin akrblarında geçicek tatil çok stres yaptı bu tatil işi bende sanki dinlenme değil iyice yorgunluga döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…