selvihan nerelerdesin uzun zamandır göremedik seni.. benim problem önemli değil aslında ama bana sıkıntı yaptı. dr la normal sezaryan tartışmasına girdikte. adam her önüne geleni kesmiş biçmiş adı bile sezaryancıya çıkmış 20 tanede 1 tane normal doğumu var. bana gelince normal diye tutturup sezaryan için nazlanıyor. ben bşka doktor istiyorum ama eşimde bu saatten sonra dr değiştirmenin sağlıklı olmayacağını söylüyor. ne biliyim kafam karışık ayın 10 ununda kontrole gitmem lazım. 20 sine kdar dolu yer yok. bazen sinir oluyorum. bu aralar herşeye sinir oluyorum zaten.
canım istersen sana hemen randevu alayım onu için vururum onları benim aram iyi doktorla buarada normal yapabiliyorsan yapsana delimisin :) unutma senin vucudunu şuan en iyi tanıyan bile doktor emin ol ne diyorsa onu yap korkma alayımmı hemen arayıp randevu
teşekkür ederim selvihan ben görüştüm cumartesi ya da pazartesi akşamı 7 den sonra gidicez. randevusuz. sanırım akşam 9 gibi sıra gelir. artık yapacak birşey yok. ben normal istemiyorum hiç bir zamanda istemedim. düşünmesi bile beni öyle geriyorki artık stres topu oluyorum
canım benim bende doğumdan sonra öyle olmuştum seni çok iyi anlıyorum zamanla ya düzeliyo bu durum ya alışıyo insan bilmiyorum artık ama bende daha yeni yeni düzeldim diyebilirim çok zor hakikaten inşallah doğumdan sonra düzelir herşey belki seni tam olarak nelerin beklediğini bilmemekte böyle hissettiriyo olabilir eşinle muhakkak paylaş sana destek olması çok önemli bu dönemde güçlü olmaya çalış minik bahar için annesi :ecrin_bebek:asude kendimi çok yalnız hissediyorum ben. hiç birşey , hiç kimse beni tatmin etmiyor. bide hep böyle şişko kalıcam korkusuda çöktü üstüme. ben bebeğimi daha görmeden kucağıma almadan çok seviyorum ama sıkıntılarımı atmaya yetmiyor şimdilik onu düşünmek. inşallah kucağım alınca ondan başka hiçbirşey düşünemez olurum.
günaydın kızlar...
aşırı bunaltıcı bir gecenin ardından sabah oldu ya, ne kadar şükretsem azdır.. gece çok çekiyorum ama sabah olunca şükrediyorum.
bugün şeymoşun sınavı var inşallah güzel geçmiştir :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?