izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

günaydın asudecim.. gerçi sen erken uyanmışsın ama ben bugün çok uyudum. benim sürekli yatmam lazım ama olmuyorki yanımda biri olacakki yatıcam evde tek olunca nereye yatıyon bide ben kendimde bi ağrı sızı hissetmiyorumki.. sadece göbeğim iyice aşağı düştü yani bebeği göbek deliğimin altında taşıyorum şuan. dün akşam hepten yerleşti. bu beni çok korkutuyor.

slmm mınecımm...yokk dr la konustumm gerek yokk dedı bende ıstemıodumm ense kalınlıgına baktı sadecee uclutestı yapccazz mayısta

hayırlısı olsun tabi cnm senin kararın inşallah mayısta iyi sonuçlar çıkar. bende geçen gün şeker yüklemesi yaptırmıştım 5 gün oldu galiba iyi çıkmıştı. dün de 2. tetanoz aşısını oldum. işte o biraz ağrıtıyor ama yine bu sefer iyi ilki çok daha fazla ağrıtmıştı kolumu

minecim sen dikkatli olda çokta stres olma bişey olmaz Allahın izniyle dikkat edersen ben tetanoz aşısını 1 sefer oldum bi daha olmadım hatta gülçin hanım bi doz yeter bi daha yaptırma demişti

bende bu nasagıda olanda yaptırcamm semra eczanenın karsısı warya agactan ew:)

derince sağlık ocağı ağaçtan olan : ) orası bana uzak ya bide sen hangi sağlık ocağına kayıtlıysan onlar zaten arayıp zorla çağırıyorlar. ben gitmemiştim eşimi aramışlardı ilk zamanlar eşini arıyoruz gelmiyor beraber gelin diye. şimdi aşıya gitmesem inanki akşam getirip kendileri yaparlar o derece sıkı tutuyor burası. hatta dün diyorumki bu kadar iyi çalışan bir devlet dairesi görmedim ömrü hayatımda ebelerde diyorlarki az kaldı çatlıcaz yakında yoğunluktan nüfus patlaması olunca ebe çatlaması oluyor dediler gülüştük öle

ayy yaa aynenn burasıde bolee arıo falann banada bu aralar gıtmemlazımm dı gıtmedımm ararlarr ama

sendekıde sans kızz aynı zmöana denk gelmısıın dr laa benmde drum o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…